Gæst Beaglepack Besvaret August 23, 2012 Rapporter Share Besvaret August 23, 2012 Et hit her hos os er hakket kød - kylling/kalkun/svin/lam i mager udgave - cirka 200-250 g. røres med et æg og 2 spsk bornholmsk rapsolie - koges til små kødboller - derefter kan man klippe dem i mindre stykker, alt efter størrelsen på hunden, og tørre i ovnen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Beaglepack Besvaret August 23, 2012 Rapporter Share Besvaret August 23, 2012 (rettet) Slettet - grundet dobbeltpost Redigeret August 23, 2012 af Beaglepack dobbeltpost Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Missing Besvaret September 6, 2012 Forfatter Rapporter Share Besvaret September 6, 2012 Nå, jeg kommer ikke udenom at hundebassen har noget allergi. Fjernede alle købte godbidder og har kun lavet selv. Manglede så lidt akut noget at smide på gulvet i en stresset situation (for mig, ikke for hunden) fandt en pakke frolicagtige ting i skabet og smed dem. Hund har så kradset sit øre ret slemt og sin mundvig. Så 100% sikkert kun de hjemmelavede. Jeg har fået en lille prøvepakke af noget, som jeg prøver, når det her allergiudbrud er væk. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
sonja77 Besvaret September 6, 2012 Rapporter Share Besvaret September 6, 2012 Øv, dumt med allergi. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Splinten, mor og mig Besvaret September 10, 2012 Rapporter Share Besvaret September 10, 2012 Hvordan? Har lige eksploderet / forkullet en frikadellebid, så det er åbenbart ikke max-gas på mikroen? Hvis du kun laver én fiskefrikadellebid, så skal den have meget kort tid Jeg deler f.eks. kødboller i halve, mikroovn på mellemindstillingen og så en tallerken med et lag kødboller ind. De får 2 minutter af gangen indtil de er tørre, men ikke forkullede - vil tro de plejer at få en 6 minutter. Jeg vil så ikke have dem knastørre, men sådan semimoist.... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.