Hop til indhold

Missing

Members
 • Antal indlæg

  14.356
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  51

Missing last won the day on April 30 2019

Missing had the most liked content!

Personal Information

 • Lokation
  Kikkebakkeboligby
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Missing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,6k

Community omdømme

 1. Missing

  Gøen

  Nå ja, og jeg havde nok ikke accepteret at blive "smidt væk" fra træningspladsen, hvis min hund gøede. Så havde jeg bedt om at træneren kunne afhjælpe det problem. Ikke på vilkår jeg ville betale for at "stå på parkeringspladsen" i 53 min.
 2. Missing

  Gøen

  Et pip, som nogen måske kan bruge ift at gå pænt hen til det, hunden gerne vil hen til. Jeg har aldrig ladet B trække mig hen til noget som helst. Han har aldrig haft succes med det. Hvis jeg skulle fra den ene ende af træningspladsen til den anden, og jeg vidste, at han ville blive for begejstret, så det ville tage for lang tid ved at træne gå pænt hele vejen, så tog jeg ham op i favnen og bar ham. Så var vi i den rigtige ende og kunne begynde træning. Han er uden undtagelse den af alle de hunde, jeg har haft, der har gået pænest, men jeg var også VIRKELIG konsekvent med at træk aldrig var = gevinsten. At "spørge om lov" med kontakt var = gevinsten. Jeg har gjort lidt af det samme med C. Ikke båret hende, for det panikker hun totalt over (og jeg fik hende først da hun var voksen, derfor har grundlaget for arbejdet ikke været det samme) Men holdt fast i, at hun ikke kommer hen til det, hun gerne vil hen til, hvis hun trækker. Uanset hvad.
 3. Mine naboer havde skam hundegård med læ og vand. Ganske efter forskrifterne. Det var deres "alene hjemme træning" at lade den være der i stedet for i huset og gø/hyle. At jeg ikke er enig i metoden gør det ikke til anderledes end dem, der går fra en hund inde i huset og lader den hyle for "den skal lære det". Jeg er temmelig sikker på, at der ikke er noget at komme efter ift dyreværnslovgivningen. Støjgener er noget helt andet og der kan man så politianmelde.
 4. Sådan et hold naboer har vi også døjet med herhjemme. Jeg forsøgte at tale med naboen, som blev decideret ubehagelig. Det er 10 år siden. Vi har ikke talt sammen siden til den dag de fraflyttede (denne sommer - måske du har vundet dem?). Det var deres måde at have hunde alene hjemme på - og jeg skulle blande mig udenom. På et tidspunkt holdt hunden op med at hyle...efter nogle mdr. Staklen opgav. Jeg er ikke enig i måden at gøre det på, men jeg ville ikke i fremtiden konfrontere en nabo med det. Man kan ikke redde alle.
 5. Hvis han har allergi overfor sit foder, så skjuler du bare symptomerne med en anti-kløe-shampoo. Det svarer til, at du får hovedpine af at spise gulerødder. Men i stedet for at afklare det og sørge for at fjerne gulerødder fra kosten, så tager du en panodil. Jeg vil anbefale at læse op på de forskellige fodertyper og finde noget, som er forholdsvist allergivenligt (f.eks single protein)- og så få sparet sammen til en dyrlægetid, hvis det er økonomien, der er presset.
 6. 1) Jeg ville ikke udsætte katten for både en ny kat og tilvænning til hund på samme tid. Dit behov om endnu en kat må udsættes og så se, om det overhovedet bliver relevant for dyrene at tilføre en til. Skal kattene kunne gå ude, kan man risikere øget stress og derved at de får indbyrdes konflikter (de kan tage konflikter med fremmede katte ude med hjem) 2) Måske. Det er hamrende uansvarligt at have en fertil hankat gående ude, så den bør neutraliseres uanset hvad - og det kan kun gå for langsomt. 3) Det kommer an på din dyrlæge. De fleste anbefaler omkring 6 mdr - inden kønsmodning. Nogen gør det tidligere endnu (enkelte opdrættere får det også gjort inden killingerne flytter hjemmefra som ca 16 uger) 4) Det kommer igen an på kattene. Min gamle hunkat hadede alle andre katte - uanset køn. For hende var det ligegyldigt. Mine nuværende katte kan ikke fordrage hinanden. De lever i tvunget sameksistens, men holder sig altid langt fra hinanden. Det er er han og en hunkat (neutraliserede) 5) Killinger er som regel nemmere at sætte sammen med en voksen. To voksne katte kan have meget faste meninger om tingene og have svært ved at finde melodien. Nogle gange går det super godt. Jeg synes, at der skal være helt ro på efter sammenflytningen af jer og de dyr I har nu, før I tilfører endnu et dyr til ligningen. Der er meget, de alle skal forholde sig til. Ny bolig, nyt boligområde (såfremt katten skal gå ude, men det synes jeg, at jeg kan læse mellem linjerne, fordi den allerede gør). Det er sådan nogle stresssituationer, der kan lede til urenlige katte m.m., så jeg ville lade hund og kat finde melodien først.
 7. Nemlig. Det er det samme, så man er ikke mere sikker mod bivirkninger ved at bruge Nexgard end Bravecto (det var i hvert tilfælde det, jeg forsøgte at skrive :lol:) Det er nok lettere at børste flåterne ud af ikke-krøllet pels Jeg kan i hvert tilfælde ikke børste dem af mine. Ikke engang fnugrullen kunne gøre det. Jeg måtte lave en af gaffatape, der kunne hjælpe med at fange banditterne. De 35 stk på én tur var i år...på trods af varmen. Jeg er så træt af de små krapyler. (Ikke at jeg ikke bekymrer mig om mine hunde, men jeg er egentlig mere bekymret for, at vi får dem hjem og de sætter sig på børnene)
 8. Min ene kat kan ikke tåle nogle former for spot-on midler (hvilket bravecto til kat vist også er?) Hun skummer om munden og falder om på siden (meget akut så løsningen er nem - I bad med katten med det samme) Det eneste hun tåler, som både dækker flåter og lopper er så til gengæld bravectopille til små hunde *kukkuk* Mine hunde får Nexgard Spectra, da B desværre er nødt til at få forebyggende behandling for hjerte-lungeorm. Men Nexgard og Bravecto er efter min mening stort set det samme, så jeg ville ikke mene det ene er mindre giftigt end det andet. Jeg ser det som pest eller kolera. Jeg har forsøgt halsbånd, dingenoter, lavendel hvidløg osv osv. Det eneste der har effekt mod flåterne er gift...og vi bor i flåtfyldt område (jeg pillede 35! af den ene hund efter en gåtur - levende flåter der stadig kravlede rundt på hende)
 9. Jeg har også "kun" hørt om kramper i forbindelse med Bravecto. Derudover ved jeg, at nogle hunde har samme/lignende problemer med Seresto. Jeg mener, det var @Doberfan der havde en hund, der fik hovedrysten af seresto? Jeg tænker det er pest eller kolera i forbindelse med beskyttelse mod flåter. For behandlingerne er gift - omvendt er flåterne også farlige
 10. Missing

  Klipper

  Det er sådan en her: https://www.thordal.dk/shop/oster-a6-comfort-1070p.html?gclid=CjwKCAjw9qfZBRA5EiwAiq0AbTu6B9cLJlTEYNn4Bp6ywCu5ZFoStSCXpGjuxVJrDwDDnTbp1daOaRoCpm8QAvD_BwE https://www.lavprisdyrehandel.dk/oster-hundetrimmer-a6 Den fås muligvis billigere andre steder (men nok ikke meget billigere) Skærene er næsten samme pris alle steder. Dem har jeg købt på zooplus. Tænk det som en god investering. For mit vedkommende, minder jeg mig selv om, at jeg sparer 1000,- pr hund pr klipning ved at gøre det selv fremfor ude i byen. Så er det ligefør jeg ikke hader det
 11. Missing

  Klipper

  Ikke billig, men god og pengene værd i det lange løb. Oster A6 (mener det er comfort modellen jeg har) Jeg skal klippe to store hunde og det tager tid. Den ryster ikke så meget, som den gamle (Oster Golden A5), men bliver lidt hurtigere varm i skæret, så det er vigtigt, at man har skær at skifte med. Et skær koster omkring 200,- og skal slibes engang imellem. Det skal gøres ved nogen, som virkelig ved, hvad de laver, ellers får man bare smadret sit skær (Herfra en klar advarsel mod JK sliberi ved Tune, men derimod varm anbefaling af Thordal ved Randers)
 12. Åh Therese, jeg ser først nu, at du har mistet Bobo. Det gør mig virkelig ondt. Du har passet rigtig godt på ham og han var glad for at være hos dig
 13. Jeg ville holde mig fra de racer, der har hængemule/øjne, da det ofte hænger sammen. Der er selvfølgelig undtagelser. Jeg ved ikke, hvor meget en rottweiler savler (men det gør @Niels M nok) - ej heller om den vil passe i jeres livsstil ellers. Jeg er selv til krøllede bamser, der hverken fælder eller savler (storpudler), men om de er skræmmende nok for indbrudstyve, ved jeg ikke rigtig
 14. Omvendt savler stort set alle de, jeg har mødt
 15. Alle poter krydset. Er der svar på blodprøven endnu? Jeg kigger også hele tiden på Bubben og hans ørevippen kan også sende mig ud i en spiral efterhånden
×
×
 • Tilføj...