Hop til indhold

Mine "lånebørn"


Gæst LadyDay
 Share

Recommended Posts

Hej allesammen.

 

Jeg må altså lige vise mine små, bedårende låne-børn frem! Når man nu ikke har mulighed for at have sin egen hund endnu, så må man jo knuse-elske nogle andres, så det er dejligt at få lov at passe!

 

Den første er Herbie. Hun er en Shiba Inu på 8 mdr (på de føste af af billederne er hun dog en del yngre). Hun er en lille ballademager, med en kæmpe selvtillid og en masse tossestreger.

 

hwycd5.jpg

 

24l066g.jpg

 

14e57k7.jpg

På stranden i sommers

 

14kfn9u.jpg

Slagtet en legetøjs-gris og spredt fyldet omhyggeligt.

 

De næste to er mine søde. små border terrier piger Frida og Flora. Frida er 7 år og mor til Flora på 5. Frida er den blideste, roligste grå-mule. Hun viser altid enormt stor omsorg og beskyttertrang overfor lille Flora. Så til trods for at hun ellers er den mest rolige, adstadige hund jeg kender, så skælder hun grundigt ud på alle ting der gør Flora bange. Flora er en særlig lille pige. Da hun blev født var hun et lille skravl der var fuldstændigt livløs, men deres ejer fik pustet liv i hende. Hun var dog frygteligt syg i månedsvis, en sygdom der bl.a. gjorde hende lam i bagbenene i 8 uger. Hun overlevede, men med nogle skader på hjernen og kroppen. Dertil er hun jo gået glip af megen vigtig socialisering da hun var hvalp. Så den dag idag er hun en følsom lille sjæl. Hun er lidt nervøst anlagt, rædselsslagen for andre hunde (undtagen hendes moar), bliver let stresset og hun ryster voldsomt når hun er nervøs eller opstemt. Hun er også en forsigtig lille pige overfor mennesker hun ikke kender. Dertil har hun fået grå stær og ser relativt dårligt, så hvis man ikke passer på vader hun direkte ind i parkerede cykler, skvatter over kantstene og sådan. Men hende og jeg udviklede hurtigt et helt særligt forhold. Det var kærlighed ved første blik, og den lille mus kan udtrykke følelser på et niveau jeg aldrig har set hos en hund før! Hun holder sig ellers sædvanligvis på afstand af mennesker, men hun kravler altid op til mig og putter sig under min arm ("put armen om mig!") eller putter forpoterne på mine skuldre, og putte hovedet ind til min hals/slikker mig på kinden og kigger mig i øjnene med et blik så fuldt af kærlighed jeg aldrig har set noget lignende! Det er virkelig noget helt særligt og jeg er helt rørt over at det lille væsen mener jeg er værd sådan en endegyldig tillid og hunde-kælighed som hun ellers ikke sådan rutter med. Jeg tror hende og jeg forstår hinanden på en særlig måde!

Anyway, det her er smukke, grå Frida:

rlkni8.jpg

 

10z6xsm.jpg

 

Og vores lille hjertebarn Flora:

 

1z15lj8.jpg

 

nh1a81.jpg

 

Til slut er der vores feriebørn, de to cairn terriere Simba og Baloo. De er her ikke på hvedage, men kommer af og til på ferie i længere tid ad gangen: Simba er 4 år, Baloo 2.

 

5lxpnk.jpg

Baloo. Her som kanin :rolleyes:

 

1zwiy4m.jpg

Baloo til venstre, Simba til højre

 

349drfn.jpg

Baloo elsker at ligge i vindueskarmen og holde øje med hvad der sker ude på gaden (under opsyn naturligvis)

 

 

Søde vovser alle fem ikk :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

De er dejlige alle sammen! :D det er også cookies yndlingssted at ligge i vinduet og følge med. Og skælde ud! Måske er det en cairnting?

En dejlig historie om lille Flora :)

Jeg er sikker på at de alle 5 er meget glade for at du har hjerterum og husrum til at have dem på besøg :)

Og så savner jeg endnu mere min lille cookie som også er på ferie, 14 dage uden sit pelsbarn i en tom lejlighed i en ligeså tom bydel.. men hun har det godt, og det er det vigtigste! Godt der findes plejeforældre som dig (og mine forældre) ;)

Link til indlæg
Del på andre sites

Tullemus:

Det er også bare noget helt særligt, hun er min helt specielle lille veninde!

Og det går så godt med hende! Jeg er en meget rolig person, der ikke sådan lige "kører op", og jeg tror det fungerer rigtig godt med lille Flora at hun kan mærke på mig når vi går tur at jeg er helt afslappet og ikke ser monstre nogen steder. De første par gange jeg gik tur med hende og hendes ejer var hun utroligt anspændt og nervøs, med halen piskende nervøst, kroppen spændt som en fjeder og hun havde slet ikke tid til andet end at holde øje med om der pludselig skulle dukke noget farligt. Men det er blevet meget bedre allerede! Hun slapper af, snuser rundt, har fået lidt selvtillid og fart på for at ikke at gå glip af noget spændende, hygger sig på turene og er begyndt at være ligeglad med cykler, barnevogne og den slags, så det er faktisk kun når der er andre hunde i nærheden at hun bliver urolig og anspændt. Det er så fantastisk at se hvordan hun blomstrer! Jeg tror der ligger en del i at hendes søde ejer (super kærlig kvinde med al den rigtige viden og en masse gode intentioner) af naturlige årsager er urolig og bekymret for sin lille vovse og derfor er nervøs og stresset på deres gåture. Når man har været igennem sådan en masse væmmeligt med sin elskede lille hund, så tror jeg nemt man kommer til at pakke dem ind i vat og blive drøn nervøs på deres vejne. De trænger til et skud ekstra selvtillid, både vovse og ejer.

Link til indlæg
Del på andre sites

Og Potemis:

Ja det kan ikke være nemt at undvære sin lille vovse!

Jeg nyder at få lov at passe. Man udvikler jo et forholde til sine små låne-vovser og det er super givende! Og så er det jo aldeles uacceptabelt at være tvunget til at leve helt uden vovser i sit liv, så når vores dumme udlejer ikke vil lade os have kæledyr (:fornaermet: tøsefonærmet) så er det jo godt at man kan få lov at låne et par søde vapser at hygge om af andre! :vuf:

Så send mig alle jeres skønne vovser så jeg kan kramme dem. Jeg kan næsten garantere at i får dem tilbage igen! :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...