Hop til indhold

Fy for den.....


Tullemus
 Share

Recommended Posts

Dårligt oversat, men læsbar :

 

 

 

[h=1]Foder skandale i Spanienhund i hundemad[/h]

 

I Spanien Kadaver hunde synes at have været gjort til foder til kæledyr. Efterforskere udelukker ikke, at dele af husdyr nåede også den menneskelige fødekæde. Rokahr Af Lisa

 

 

hundefutter_1260_fitwidth_420.jpg

 

Noh hestekød skandale truer nu en hund kød skandale. I centrum af den spanske undersøgelse er en privat destruktionsanstalt nær Salamanca, som fremstiller blandt andet fedt og kød-og benmel til tørfoder. Selskabet beskriver sig selv som miljøvenlige og innovative. Beboerne, men de beskriver som larmende og lugtende. I årevis klager de over "utålelige lugt", der blæser fra lokalerne i den nærmeste bygder. At virksomheden ikke er så ren som det præsenterer sig selv, nu Guardia Civil efterforskerne fundet: I et produktionsanlæg, som normalt forarbejdet kød affald til basisprodukter til pet food blev DNA påvist ved hunde.

Politiet fortalte grundlag af laboratoriesvar i januar i en intern rapport til retten om en "alvorlig risiko for folkesundheden og dyrs sundhed" tilbage. Kunder i produkterne er 42 virksomheder fra Spanien, men også Holland og Portugal har.

[h=3]Forarbejdet i stedet for brændt[/h]Politiet i Spanien mistænkt et kriminelt netværk bag forurening af foder i foder hunde og dyreinternater også angiveligt involveret.Gerningsmændene skal have døde kæledyr og omstrejfende hunde indsamlede der bør brændes. Men i stedet burde have været forarbejdet til dyrefoder.

Kæledyr falde, samt dyr døde af sygdom blandt de såkaldte kategori 1 og skal destrueres i overensstemmelse med EU-regler.Kun slagteaffald kategori 3, kan forarbejdes til foder til kæledyr.

Olga Costa er formand for et lille ly i Cambados. For et år siden fik hun anonyme notater sendt via et andet krisecenter, der modtager herreløse hunde. Olga Costa opdagede "miserable" forhold på websted, de ringede straks til politiet. "Hundene blev afmagrede, syge, beskidte omgivelser." Dyrene dør, og der ville blive bortskaffet tvivlsom ingen interesse i hende. Olga Costa førte efterforskerne på en sti, der førte til en chokerende opdagelse: I en lejr i Galicien, fandt politiet 15 tons af animalske organer i en anden transportør dusinvis af kroppe af hunde, katte og vilde dyr.

[h=3]Relevant kendt firma mistænkt[/h]Efterforskerne mener, at disse dyr kun blev opbevaret midlertidigt, der skal behandles senere at fodre. Den anklagede selskab på Salamanca er velkendt i politiet: For fire år siden blev hun nogensinde anklaget for dyr forarbejdede fødevarer, der ville faktisk nødt til at blive destrueret. Dengang havde selskabet til at betale 1500 € fint, blev virksomheden midlertidigt lukket. Bedøm denne gang de spanske myndigheder, følsomheden af ​​emnet meget forskelligt: ​​mens politiet fuldstændig undersøgelse for at forhindre produkterne ind i fødecyklus, Department of Agriculture taler om "spekulation". Her alarmerende rapport af politiets undersøgelse er allerede tre måneder gammelt. I mellemtiden har Europa-Kommissionen er interesseret i det tilfælde at en anmodning til de spanske myndigheder har hidtil forblevet ubesvaret.

Hvorvidt maden er kommet med hunde DNA fra Salamanca til Tyskland, er endnu ikke klart. "Hvis nogen forsætligt har brugt hundekød til fremstilling af foder, så er det ikke kun ulækkert, men kriminel," siger Thomas Schroeder, formand for den tyske Animal Protection League, stern.de .

[h=3]Foder marked er vanskeligt at overvåge[/h]Den største pet food leverandør til Tyskland er det selskab Mars Petcare. Det producerer mærker som Whiskas, Pedigree, eller Chappi Frolic. Firma talskvinde Caroline Taiber understregede, at selskabet ottende udelukkende på deres leverandører:. "Det sikrer, at kun den relevante kategori af råvarerne ind behandling"

Men dyrefoder markedet er forgrenet internationalt, siger MEP Alyn Smith, et medlem af Udvalget om Landbrug. Han klager over, at spore komponenterne er næppe muligt, når kødet være tørrede proteiner: "Jeg frygter, at i betragtning af EU-dækkende dyrefoder markedet denne forurening kan være mere udbredt." De spanske efterforskere advarer i deres rapport advarede om, at de produkter, der kan komme ind i den menneskelige fødekæde. Om der er tyske kunder af produkterne er endnu ikke kendt.Hollandske medier rapporterede i weekenden, at der i Amsterdam frikadeller blev fundet som indeholdt hundekød. Kødet skal også komme fra Spanien.

 

 

 

 

 

Link til indlæg
Del på andre sites

Selvfølgelig!! Når det kan ske med pizzaer og hakket kød til mennesker, så sker det da også med hundefoder.

Det kan ikke chekkes. Det kan ikke kontrolleres.

 

Og det gælder AL tørfoder. Og al forarbejdet foder. Også BARF, som er hakket til ukendelighed.

Der er jo endnu dårligere kontrol med hundefoder end der er med mad til mennesker.

Jeg foretrækker fremover det, min dyrlæge anbefaler. Det er ingen garanti for indholdet. Men det er vis garanti at dyrlægen har gode erfaringer med det.

Alternativet er at købe hele dyr eller gå på jagt..

Og det er mere end jeg kan klare.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...