Hop til indhold

Behandling af HD - Erfaringer søges.


luckyluna
 Share

Recommended Posts

tak for det, var det hd han havde?

 

Så vidt jeg kan læse mig til kan der gå op til nogle mdr før virkningen træder rigtigt i kraft. Men 70 - 90 % af hunde med hd skulle blive hjulpet af det. Men træls hvis det ikke har hjulpet denne hund.

 

Kan ikke huske hvornår det var men mener det var først på året han fik lagt guld ind.. Om det er hd ved jeg ikke... Kan måske også være gigt?

Link til indlæg
Del på andre sites

hvorfor ville i ikke det, der er jo ingen bivirkninger? og hvis det virker er det jo bare fantastisk..

 

Men ja, hvis det var en hofte, så passer det nok meget godt at jeg mener at huske at dyrlægen sagde 5 - 6000 kr for to.. Min dyrlæge er specielt uddannnet i det.

 

:-) nej der er ingen bivirkninger, men han havde jo stadig E i begge hofter, hans gang blev ikke anderledes. Han satte sig ned og stod ikke meget op. jeg gik tur med ham hver eneste dag og i hans egen tempo, vi gik til træning med ham hver lørdag, han var sågar til B match :-). De må ikke bare ligge stille, de skal have motion osv. Men han var blevet meget vagtsom over for andre hunde, de skulle ikke komme ham for nær. Han havde ondt kunne man sommetider se. Og den ene dag jeg gik tur faldt han sammen i bagpartiet, det var ikke sjovt at se. Jeg kunne ikke bære han hjem, han var en stor hund på 72 cm. Hans hofte var skredet helt ud, vi var til dyrlæge med ham samme dag og der var ikke noget at stille op, vi måtte sige farvel til vores skønne langhåret schæfer den dag. Men han var også så kærlig en hund som bare det <3.

Ja jeg ved det lyder måske dumt at vi har taget den beslutning om at vi ikke vil gøre det for en hund igen med så dårlige hofter, bare kald os for kolde mennesker men sådan er det bare fra vores side. Vi elsker vores hunde som vi har nu og dem vi har haft af hele vores hjerte, men nej jeg kunne ikke klare en med så dårlige hofter igen. Ja og ja, man kan ikke se hvor galt det er når de er hvalpe, jeg ved jeg ved.

Og igen, ja de er blevet meget bedre nu til det med guld og ønsker også for alle de skønne hunde der får det lagt ind at de vil få et godt langt liv.

Link til indlæg
Del på andre sites

nej det har jeg ikke, men har tænkt på det...ved bare ikke lige hvor hun kan få det her i nærheden og så må jeg sige at jeg ikke vil begynde at skyde en masse penge i mere behandling som ikke har mere længerevarende effekt. Så hellere bruge pengene på permenent guld behandling. Men akupunktur kunne måske give en ide om guld ville virke? Mysla er også bare så ked af alle former for behandling, så er sikker på at hun ville ryste sig igennem en akupunkturbehandling og så tror jeg altså ikke det er det værd:(

 

Hun er blevet masseret jævnligt og fået kranio sacral samt osteopati gennem længere tid, men hun kan virkelig ikke lide det og virkningen holdt ikke, måske fordi hun spændte så meget.

Men jeg masserer hende selv når hun har lyst til det.

 

Det kan jeg godt forstå, det er bare så meget sværere når hunden ikke bryder sig om det. Sadie elskede akupunktur, hun nærmest trak mig ind ad døren.

 

I dag havde vi en corgi (jeg arbejder lidt deltid for min akupunkturdyrlæge) og den stakkels hund var skrækslagen, vi kunne ikke engang tage hans temperatur. Men vi fik et par nåle i ham, og så slappede han meget mere af. Men glad var han bestemt ikke. Så med sådan en hund, ville jeg nok også hellere gå efter den permanente løsning og ikke udsætte dem for angst gang på gang.

 

Med Mysla, så tør jeg ikke gætte på om en omgang akupunktur kunne give en ide om guldet ville virke. Hvis hun er så spændt og ligefrem ryster ved jeg ærligt talt ikke, om nålene ville virke optimalt.

 

jeg misunder dig ikke situationen og den beslutning du skal tage, det er sgu ikke sjovt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Til ccmi.

Tak for svar og jeg synes slet ikke det er koldt!

 

Det er hårdt at have en syg hund, der ikke kan leve optimalt og E hofter er slemt på en schæfer.

 

Jeg står jo selv og overvejer hvad jeg skal og hvis jeg bare vidste at det vill virke var der jo ikke så meget at være i tvivl om. På den anden side er det kun penge jeg har mistet hvis det ikke virker og så står jeg samme sted som nu.

 

Og som hun har det nu, bliver hun ikke nogen gammel hund.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak d o b e r

 

Det er nemlig lige det jeg er i tvivl om. Hun gemmer sig ved både dyrlæge og massøren. Er helt stiv som et brat og kommer hun på bordet så ryster hun.

 

Og det uanset hvor sod dyrlægen er og om det er et nyt sted, hun lurer det hurtigt.

 

Min Greta er blevet sådan for et par år siden og jeg aner ikke hvordan det er opstået, hun har aldrig haft en dårlig oplevelse, men hun er virkelig rædselsslagen. Hun har altid været super sund og har aldrig haft brug for behandling af nogen art.

 

Men for nylig havde hun pludselig frygtelig ondt, og det viste sig at være i ryggen. Jeg frygtede en diskusprolaps, men røntgen kunne ikke hverken be- eller afkræfte det, så hun fik smertestillende og prednisolon og ordre om ro. Siden har hun virket fuldstændig normal, men kommer det tilbage, er jeg lidt i samme situation som dig. Kan ikke bære tanken om gentagne dyrlægebesøg/behandlinger. Så min tanke er at få vores lokale specialister til at se røntgenbillederne og få en mening om de kan hjælpe hende operativt, og hvis ikke så er jeg parat til at give hende fred. Dyrlægen er det ultimative værste sted i verden i hendes øjne, og jeg vil ikke forlænge hendes liv, hvis det betyder jævnlige besøg der. Men hvis et enkelt stort indgreb kan gøre hele forskellen, så er jeg helt med på det - på betingelse af at det ikke kræver en masse efterfølgende check-ups.

 

Hvis bare vi kunne forklare dem hvad der skal ske og hvorfor!!!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...