Hop til indhold

ccmi

Members
 • Antal indlæg

  947
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

7 Neutral

Om ccmi

 • Rang
  Adelig

Personal Information

 • Lokation
  Als
 • Interesser
  Mine hunde
 • Hundenavn
  Yogi, Chandi, Lion
 • Køn
  Kvinde
 1. ccmi

  Kennel Silvercoat

  Hej igen Det er en udmærket kennel og vel socialiserede hvalpe. Ved ikke hvor du bor henne , men ring til de forskellige kenneler , få en snak.
 2. ccmi

  Kennel Silvercoat

  Hej Line Jeg kender kennel Silvercoat.
 3. ccmi

  Dobbelt ulveklo

  Som Drentsche siger det er ikke en fejl . Jeg har også en med ulvekør, men så kun en på hver bagben. Jeg ville have dem fjernet, men det er ulovligt at fjerne dem i DK, hvordan det er i andre lande ved jeg ikke.
 4. Jeg klipper med 3,mm skær. Køber nye og smider de slidte væk. Min moser MAX45 er fra 2007 for da bestemte jeg mig for at min næste løve skulle være med bar numse, (Lonny var fuldpelset). Så har jeg en lille BaByliss formen til poterne, den er lettere at kommer rundt med i trædepuderne for mig.
 5. En dejlig mand du har der hjælper dig . Mine bliver ikke føntørret, de lufttørrer, men mine bliver ikke vasket så tit. nogle vil måske rynke på næsen nu, men sådan er det her hos mig.. Det er også flot du gør alt det selv om du har smerter Hvor går i til Rally henne ?. Hm udstilling er heller ikke mig rent ud sagt, jeg havde nok da vi var langs med Schæferne.. Ja et sødt smil kan
 6. Ja nemlig . Jeg har jo mit eget sprog så skal prøve at formulere mig rigtig .. Jeg har også en øresaks, men mine har ikke sådan de lange hår ind til hjernen som jeg kalder det men de kan have meget lange hård ned i øregangen.. Puha gigt, velkommen, lider jeg også af :-(...
 7. Det er kun en vanesag at pille øre, nå men det kan jeg jo sagtens sige, har gjort det i 12 år.. Pege og tommel ind i ører og så hiv ud men ikke bare HIV, det gør ondt..
 8. Jeg har en Moser MAX45 og er meget glad for den, men det er jo forskelligt hvad folk sys om
 9. Jeg klipper mine hver 4 uge, forben, numse, mellem trædepuderne. To gange ugentlig piller jeg øre og ser efter om der på få dage er groet hår for langt ved øjnene,. Negle bliver justeret ca.3 gange i måneden. Så er jeg en af dem der også klipper dem heeelt forkert på næseryggen, men sådan kan jeg lide det. Jeg har også en Moser MAX45, er meget glad for den, den er ikke tung og let at håndtere og er lydsvag. Nå ja og så sidder jeg tit om aftenen og lige reder dem igennem, Yogi elsker det og falder i søvn af bare velvære . Alle mine elsker at blive børster, klippet osv
 10. ccmi

  Min nye hund

  De er søde de to der . Dejligt de kan lege sammen
 11. nej der er ingen bivirkninger, men han havde jo stadig E i begge hofter, hans gang blev ikke anderledes. Han satte sig ned og stod ikke meget op. jeg gik tur med ham hver eneste dag og i hans egen tempo, vi gik til træning med ham hver lørdag, han var sågar til B match . De må ikke bare ligge stille, de skal have motion osv. Men han var blevet meget vagtsom over for andre hunde, de skulle ikke komme ham for nær. Han havde ondt kunne man sommetider se. Og den ene dag jeg gik tur faldt han sammen i bagpartiet, det var ikke sjovt at se. Jeg kunne ikke bære han hjem, han var en stor hund på 72 cm. Hans hofte var skredet helt ud, vi var til dyrlæge med ham samme dag og der var ikke noget at stille op, vi måtte sige farvel til vores skønne langhåret schæfer den dag. Men han var også så kærlig en hund som bare det <3. Ja jeg ved det lyder måske dumt at vi har taget den beslutning om at vi ikke vil gøre det for en hund igen med så dårlige hofter, bare kald os for kolde mennesker men sådan er det bare fra vores side. Vi elsker vores hunde som vi har nu og dem vi har haft af hele vores hjerte, men nej jeg kunne ikke klare en med så dårlige hofter igen. Ja og ja, man kan ikke se hvor galt det er når de er hvalpe, jeg ved jeg ved. Og igen, ja de er blevet meget bedre nu til det med guld og ønsker også for alle de skønne hunde der får det lagt ind at de vil få et godt langt liv.
 12. ccmi

  Måske min nye hanhvalp.

  Jeg mente at for nogle år tilbage da var de på vej til at avle dem op igen, men det er de jo så gået fra igen,, sørgeligt sørgeligt.. Jeg sys ikk om de alt for lave bagpartier.. Kenneln hvor vi havde Isa fra, var de mere lige og det ser jo godt ud
 13. Næ de bliver ikke helbredt med guld i sig. Det var da slet ikke så dyrt sys jeg. Og derfor var det vi ikke ville lade vores næste schæfer få guld i hvis den havde HD.
 14. Det var vist heller ikke så meget fremme endnu dengang Tico fik det lagt ind.. Jeg kan og huske at han ikke fik en opvåbnings sprøjte, de sagde at det var bedre at de vågnede langsomt op. Der gik tre dag inden Tico var helt vågen. Ja hmm underligt nok er det den værste side i hoften de bruger mest, og ja de overbelaster alt andet ved det. Os tobenede da det omvendt. Min Isa schæfer. som vi måtte sige farvel til i februar havde meget slidgigt i den ene side, hun skånede den mest raske side.. Hun har fået Clucosamin i flere år, med godt resultat. Og hvor jeg også masserede hende, hun kom hver dag og skulle have massage, hvor jeg også brugte trykakupunktur og healing. Nej det er ikke altid man lige er ops på symptomerne,, hmm når man ikke har haft det inde før i sine hunde.. Vi har haft to schæfere med HD. God bedring til Mysla :ae:
 15. Uf :-( .Dumme HD ... Nu skriver du godt nok om at det skal helst være af nyere dato ang guldet. Men vil da alligevel fortælle at vores en schæfer fik lagt guld ind. Det var sidst i halvfemserne.. Fik lavet det på Ålborg dyreklinik, kostede 5 tusind dengang. Ved ikke hvad det koster i dag.. Tico havde E i begge hofter. Han fik ca to år mere at leve i. Han blev knap 5 år. Han blev mere ops omkring alt i hans omgivelser, til den lidt dumme side. Da vi måtte tage afsked med Tico var vi sikre på vi ikke ville gøre det samme igen hvis vores næste schæfer havde Hd. Men som du siger tiderne har forandret sig meget siden da. Håber du finder en god behandling til din hund som kan hjælpe.
×
×
 • Tilføj...