Hop til indhold

Fransk Bulldog halter efter den har sovet.... Hjælp mig!


mckrogh
 Share

Recommended Posts

Jeg spurgte hvor i bor, fordi jeg selv bruger Ølby Dyrehospital ved Køge. Nina der er dyrlæge der har rigtig mange kunder/patienter med bulldogs (og hun har selv bulldogs). Så måske var hun et besøg værd? Jeg synes det lyder lidt forhastet med specialist, når røntgen ikke viser noget. Men det er måske bare mig....

Link til indlæg
Del på andre sites

Så der svar. Han har mikrose på begge ben. Hvilket vil se at vævet nedbrydes i vækstlinien. Heldigvis ikke noget alvorligt. Skulle gerne gå i sig selv. Smertestillende i 4 uger og ro. Nu kommer spørgsmålet - hvordan holder man en fransk bulldog på 8-9 måneder i ro som har så meget energi og er så legesyg i ro? Gode råd modtages gerne.....

Link til indlæg
Del på andre sites

Mikrose? Har aldrig hørt om det, kan ikke google det??

 

Anyways, jeg ville starte med at alt foder gives som søg. Han skal overvåges i starten, og evt. holdes i snor, så han ikke springer rundt.

 

Aktivitetsspil, sporsøg, frosne hjemmelavede marvben (fx med vådfoder i) er nogle af de aktiviteter der trætter hovedet:-) Må han svømme eller komme i water walker mens han skal holdes i ro? Så kunne det være en ide til fysisk trættende aktivitet:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

En lille opdatering. Viggo er nu i gang med at holde 4 ugers pause. Snart er der gået 2 uger. Så længe han holdes i ro, så halter han ikke.

 

Jeg er spændt på at se hvordan det står til så snart han får lov at lege igen. Vi holder ham i ro så godt vi kan de næste 2 uger også. Også vender jeg tilbage med en status!

 

Vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for utrolige gode svar. Tusind tak alle sammen!

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 months later...

Hej igen,

 

Jeg lovede en opdatering så snart Viggo var frisk igen. Det er han nu. Det som har været galt er at hans knogler var langsommere om at vokse til normal størrelse. Normalt tager det mellem 9-10 måneder. Viggo var 12 måneder om det. Så nu går han perfekt, leger, løber og er glad og har tilmed 1 års fødselsdag i dag :)

 

Jeg skrev os at det han fejlede blev kaldt mikrose, det hedder nekrose og er når knogler ikke er færdigvokset. Det kan give ubehag og smerte ved leg, løb og aktivitet. Men alt er godt nok.

 

Tusind tak til alle for at være venlige!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...