Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.850
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Hofferne last won the day on Februar 5

Hofferne had the most liked content!

Community omdømme

1.759.914 Excellent

Om Hofferne

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Lokation
  Vestegnen
 • Hundenavn
  Sinus
 • Køn
  Kvinde
 1. Gør udfald mod kanin

  Hvis du alligevel er i et forløb med en adfærdsbehandler, var det måske en ide at vende problemet med ham/hende? Muligheden for at det hænger sammen med den øvrige adfærd er jo temmelig stor.
 2. Du kan læse om reglerne her: https://www.oresunddirekt.dk/samfund/bornholm/transport-af-selskabsdyr
 3. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Min datters Cavalier King Charles Spaniel er lige sådan. Meget kræsen og meget småtspisende. Hun spiser kun én bestemt slags guffer - mine hjemmelavede - og én bestemt slags tyggeting, som skal være tørret kyllingestykker - alt andet rører hun ikke. Mht. foder så var det nærmest et mareridt det første år, fordi vi konstant var bange for at hun ikke fik hvad hun skulle for at vokse og være sund og rask. Alt blev forsøgt, diverse typer tørfoder, vådfoder osv. og det der kunne spises i de lige uger duede ikke i de ulige.... Til sidst blev vi enige om at en hund sulter ikke sig selv ihjel med vilje, og når dyrlægen sagde god for at hun var fin, så måtte hun spise når hun blev sulten nok. Og det gør hun! Vi har vænnet os til, at hun kan finde på at springe en dag over, men så spiser hun til gengæld meget dagen efter. Hun er en meget glad og aktiv lille hund, men åbenbart bare ikke så madglad, som man gerne vil ønske. Det jeg vil sige med det her er bare, at du måske ikke skal være så bekymret - det kan sagtens vise sig, at det kommer til at gå hen ad vejen
 4. Hund stikker af.

  Jeg forstår sagtens at du ikke trækker barn/børn med ud på alle tidspunkter for at gå tissetur - men du kunne jo gå med ud i haven de gange han "bare" skal ud for at tisse f.eks. tidlig morgen og sen aften. På den lange bane tror jeg som Alfen, at han mangler aktivering. Måske du kan sammenligne jeres hverdag før og efter I fik barn, og så dér finde løsningen på hvorfor han stikker af nu. Jeg håber du får løst problemet!
 5. Jeg læste en artikel forleden netop omkring det med at vi (hundeejere) tror at vores hunde er så glade for socialisering, hvilket ofte er en stor misforståelse. Hunde er flokdyr, og vil gerne socialisere med deres flok, men de har ikke lyst/behov for at være sammen med alle mulige de møder på deres vej, hverken mennesker eller hunde. Som PinPointer skriver så er det vores behov vi overfører til hundene, og ikke nødvendigvis et behov de har. Min egen hund er ikke særlig social, han kan hygge med de hunde han kender fra sin hvalpetid, men fremmede hunde dem undgår vi. Det er meget sjældent han hilser på fremmede hunde, han gider dem ikke... Som du beskriver din hund, så ville jeg helt sikkert undgå møder med fremmede hunde, det vil gøre lufteturen meget nemmere for dig, og mere tryg for din hund. Hvis du alligevel kaster håndklædet i ringen og gir op, så synes jeg at en aflivning er det bedste. Hunde tænker ikke i tid, og du har givet hende 7 gode år. At sælge via DBA er risikabelt synes jeg. Det er ofte impulskøbere der bruger den vej til en hund, og du risikerer, at hun bliver sendt fra den ene familie til den næste efterhånden som de giver op - og så er aflivning trods alt mere human. Jeg håber at du finder en løsning til glæde for både dig og din hund.
 6. Gå i snor vs. forventninger

  Enig med Therese - det er ærgerligt, at du ender med at bruge "straf-metoden" både for dig og din hund, synes jeg. Jeg tror ikke han forstår konsekvensen, sådan som du skriver - men det har været ubehageligt, og det vil han for alt i verden gerne undgå gentager sig.
 7. Meget lille schæfer hvalp

  Jeg har ikke noget umiddelbart bud - men jeg tænker på om hun spiser nok? Hvis hun har blærebetændelse, og har haft det længe kan det gå i nyrerne. Jeg ved (desværre) af erfaring, at så mister de appetitten. Men når hun er så lille og har været det længe tænker jeg der må være et eller andet galt. Jeg synes du skal rykke din dyrlægetid frem så du i starten af ugen - eller helt med det samme - kan drøfte det hele med dyrlægen. Hvor har du hende fra, er det seriøs opdrætter? Jeg tænker, at når hun er så meget mindre end sine kuldsøskende allerede da du fik hende burde opdrætter da have undret sig... Jeg håber at du sammen med Dr. Dyr finder ud af noget!
 8. Meget lille schæfer hvalp

  Jeg synes du skal tale med dyrlægen - umiddelbart mener jeg hun er alt for lille. Jeg har en vægtkurve over min tidligere hund - en alm. schæfer dog en hanhund. Han vejede 5,4 som 8 uger, 6,2 kg som 9 uger, 8,6 kg som 10 uger og 9,5 kg som 11 uger. Så ud fra det mener jeg, at din hund er enten meget lille eller underernæret (hvilket jeg dog ikke synes hun ser ud til på billedet).
 9. Er jeg ond

  Jeg er 100% enig med Alfen - undgå mundkurven, og sørg for at de aldrig er alene sammen. Du kan evt. adskille dem med et børnegitter. Men det er jo to hygge-hunde så måske det blir svært hele tiden at have den ene bag et aflukke. I øvrigt tror jeg ikke det nødvendigvis er fordi du har påvirket den yngste, at de ikke kan enes mere. Du skal huske på, at nu er hun kønsmoden - hvilket jeg tror kan være årsagen til balladen. Og er der først problemer kan det være svært at komme videre.
 10. Vægt

  “Måske drægtig”..... Har du ikke været til dyrlæge og få hende tjekket siden parringen? Jeg ville kontakte dyrlægen for at få styr på det hele - din hund er jo ikke en race der er kendt for ukomplicerede fødsler, så IMO skal dyrlægen ind over.
 11. Træning af hvalp

  Jeg tænker "Ro på!" Hvis det gik så nemt at træne hund, så var der flere velopdragne hunde rundt omkring, og færre der sad på internaterne Det er rigtig fint, at du meget gerne vil træne med din hund, men han er kun 3 måneder, så det er begrænset hvad du kan forvente. Hvis han lærte så hurtigt, hvad skal du så træne når han er et år? Træn du bare de enkle ting med ham, og så tilmeld dig et hvalpekursus når der kommer et - der vil du så få nogle gode værktøjer til at komme videre med. Held og lykke med din lille hvalp!
 12. Ny hund, hvornår?

  Netop! Hvor er det bare godt formuleret - det er jo nøjagtigt sådan det er med vores hunde, alle er unikke og har/får sin egen plads
 13. Min hvalp sover ikke om natten

  Hej, og velkommen til Jeg tænker da at en tur til Dr. Dyr vil være en god ide. Hvis hun har kløe og irritation om dagen så har hun det sikkert også om natten - og så vågner hun af det. Det vil under alle omstændigheder være en godt at få tjekket hvorfor hun klør og bider sig. Mængden af hvor meget en hund drikker afhænger ofte af hvilket foder den får. Får den tørfoder drikker den ofte mere end hvis den får vådfoder eller råt, da det jo (som navnet siger) er tørt.
 14. Ændret adfærd

  Du har ingen garanti for, at han kan løbe med alle hunde bare fordi du kastrerer ham, så hvis det er eneste grund skal du nok overveje det grundigt en gang til. Jeg har selv en hund, der ikke gider alle, og jeg har droppet hundeskovene for længe siden. Til gengæld har vi nogle faste legevenner, som vi så "nøjes" med - og det trives vi fint med begge to. Du skriver at I har gået til træning med ham to gange... Mener du to gange, eller mener du I har været tilmeldt hold over to gange? Jeg tænker på om du i stedet for hundeskov og leg kunne aktivere ham ved noget træning på jeres ture? En hund som din vil rigtig gerne bruge sit hoved til noget fornuftigt, og det kan være lige så stimulerende som leg med andre hunde
 15. Ændret adfærd

  Jeg tænker at når han har rundet 1 år, så kommer tiden jo hvor hormonerne racer rundt i kroppen, og det kan sagtens give den ændrede opførsel. Og med en "halv" rotte skal du måske bare indstille dig på, at tiden hvor man kunne møde alle helt problemløst er ovre. Det betyder ikke at han er/bliver aggressiv, men bare at han fra nu af ikke gider alle hunde lige meget. Så er det bare om at holde det gode venskab med de hunde han trives med.
×