Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.944
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  11

Hofferne last won the day on Februar 15

Hofferne had the most liked content!

Community omdømme

1.760.050 Excellent

1 Følger

Om Hofferne

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Lokation
  Vestegnen
 • Hundenavn
  Sinus
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Hofferne

  Hvilken hvalpetræning

  Jeg ville helt klart vælge et sted med andre hvalpe - at træne sammen med hunde af samme race er ikke et must, tænker jeg (som har en race der umuligt kan samle et helt hold) Det de laver i Schæferhundeklubben, kan du sagtens træne mange andre steder. Men det primære er jo, at DU træner sammen med DIN hvalp, at der så er andre på holdet er jo ligegyldigt. Men at træningen er tilpasset hvalpe ville jeg helt klart foretrække. Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor - men jeg forestiller mig at Schæferhundeklubben har andre kredse i nærheden, som måske har ledige pladser på et hvalpehold? Held og lykke med træningen
 2. Hofferne

  Overtale min mor

  Endnu en kedelig voksen bemærkning Prøv at lukke ned for de lyserøde drømme - som jeg sagtens kan forstå at du har - og tænk på alt det praktiske, der følger med at have en hund. En hund er meget andet end en hygge-nusse ting. Den skal f.eks. luftes flere gange om dagen. Da du bor i lejlighed betyder det, at du HVER GANG skal i tøjet og ud, uanset om det regner eller sner, eller du lige er igang med noget. Du skal også stå op mindst 1/2 time tidligere om morgenen for at lufte den, inden du skal afsted i skole. Og du kan ikke lave aftaler efter skole, for du skal hjem til hunden, som har været alene hjemme og den skal igen-igen luftes. Sidste ting inden du går i seng er ud med vovse, så den kan tisse af for natten. Vær ærlig overfor dig selv - hvor længe tror du at du gider det? Du har læst, at en mops ikke behøver så meget motion, hvilket sagtens kan være rigtigt. Men alle hunde har behov for stimulering for at trives - det er ikke nok at ligge på skødet og være klappe-kæle hund. En anden ting er, at du flytter frem og tilbage mellem din mor og far - det kan du finde ud af, men det kan en hund ikke. Den vil blive forvirret over hele tiden at skifte opholdssted. Og hvad siger din far til det her? Du skriver ikke noget om, hvorvidt han vil hjælpe dig med at have hund. Måske du kan finde nogen i dit nærområde der har en mops (eller anden sød hund) som du kan få lov at "låne" (gå tur med, passe osv.) ind imellem? På den måde får du din kærlighed til mopsen prøvet af, og du får set/lært hvor meget det koster af både penge, men også hvor meget arbejde der er med at have en hund.
 3. Hofferne

  Specialdogs - Overvej lige en ekstra gang...

  Det er os der er helt galt afsporet. Når man parrer en doodle med en doodle så får man doodle-doodles - ergo at parre schæfer med schæfer så må man få schæfer-schæfer hvalpe Kun fantasien sætter grænser her - især nemt når man selv laver "stambøgerne"...
 4. Hofferne

  Specialdogs - Overvej lige en ekstra gang...

  WHAUU - jeg har lige kigget på deres hjemmeside igen - de har 57 voksne avlshunde!!! Plus selvfølgelig de pt. 31 hvalpe. Tjaaa, og så har de lige parret 6 andre tæver, som får hvalpe indenfor de næste uger/måneder. Prisen er 12.000-14.000 kr for en blandingshvalp (med et mærkeligt designernavn), og prisen stiger efter de er blevet 8 uger, ca. 500,- kr. pr uge. Klip fra hjemmesiden: "Og skal hvalpen blive boende her efter de er 8 uger, så koster opholdet extra. pga vores videre pasning/træning af hvalpen.Extra pasning koster kr 500,- for uge et´og 1.000,- pr uge for de efterfølgende uger." Og så køber/reserverer man hvalp ved at udfylde en formular indbetaler 1000 kr. og vupti er man kommet på venteliste... Hvordan pokker kan det lykkes at holde sådan en pengemaskine i gang? Der skal godt nok mange "godtroende danskere" til. TS: Vær du hellere glad for at du kun mistede dine 1000 kr. - sæt dem på tabskontoen under "Dyre lærepenge". Og gå så på f.eks. "Køb Hund" på DKK's hjemmeside og led efter nogle sunde racer fra seriøse opdrættere.
 5. Hofferne

  Specialdogs - Overvej lige en ekstra gang...

  GYYS! Hvordan pokker kan man overhovedet overveje at købe hvalp sådan et sted??? Siden 21/12 sidste år har de fået 10+10+6+5 hvalpe (=31 stk.!) - hvordan skal de kunne socialisere så mange hvalpe, sådan at de er rustede til at komme ud i den store verden? Og så neutraliserer de hvalpene når de er 7 uger.... Det lyder så fint, men det de producerer er blandinger, som de vælger at give nogle flotte "race"-betegnelser for at få folk til at betale mest muligt. I mine øjne er det en HVALPEFABRIK - og man skal holde sig langt væk!
 6. Hofferne

  Erfaring med parring ved specialdogs.dk ?

  Kunne ikke et øjeblik overveje at købe hund på den måde....
 7. Hofferne

  Min hund er pludselig blevet meget angst

  Min hanhund har nogle få rigtig gode hundevenner, som han har kendt altid, og har stor glæde af at mødes med. Alle andre hunde ignorerer vi, og går udenom - han gider dem simpelthen ikke! Mennesker snakker jo heller ikke alle de møder..
 8. Hofferne

  På plads!

  Kan ikke sige noget, som ikke allerede er sagt men som de andre, så synes jeg da du skal se at komme afsted til noget træning. Det er ALDRIG for sent, og alle hunde elsker at lave noget sammen med deres ejer. Mht. det at passere andre hunde, så ville jeg med sådan en vildbasse vælge at træde til siden og så bruge "sit"-kommandoen, og så lave kontaktøvelser mens den anden hund går forbi. Det ville jeg ganske enkelt fordi det er nemme at styre en hund der sidder ned... Og da det er en lab du har, så tænker jeg at en lomme fuld af lækre godbidder kan aflede opmærksomheden fra den anden hund.
 9. Hofferne

  Hjælp til to unge hunde der kan ikke finde ud af at parre sig

  Det lyder som en rigtig dårlig, og ikke særlig gennemtænkt idé! Når man skal avle hvalpe bør man sætte sig grundigt ind i hundenes psyke og syndhed - og hvad man egentlig vil med de hvalpe. Desunden skal man sætte sig grundigt ind i alle de ting man skal gøre i forbindelse med at have et kuld hvalpe i huset. Det er ikke nok at få tæven parret! Undskyld mit negative svar - men hovsa-hvalpe er der masser af -bare se DBA og diverse internater - man behøver ikke bevidst lave flere....
 10. Hofferne

  Bamser til hund

  GAB! Slet skjult reklame 🙄 Som pivpiv skriver så kig alle de andre steder - eller drop bamsen, og køb noget andet hundelegetøj, jeg er ret sikker på at hunden er ligeglad!
 11. Hofferne

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Han skal selvfølgelig lære hvad det går ud på - men det er aldrig for tidligt, så længe man sætter niveauet og kravet i forhold til alderen. Små hvalpe kan jo sagtens blive stressede af både for meget og for lidt stimulering. Jeg tror jeg ville forsøge at træne "ro" med ham. Ud et sted i samfundet og så bare sidde lige så stille og se på Verden der kører forbi. Det må være rigeligt med sanseindtryk for så ung en hvalp tror jeg. Jeg har aldrig selv praktiseret det, men jeg mener, at der er en "tommelfingerregel" om antal minutters gåtur = antal uger hvalpen er. Og måske har du fat i noget ang. mange der kommer og går i hjemmet. Han er jo så lille og slet ikke rigtig faldet til i sit nye hjem sammen med dig, så selvfølgelig kan det påvirke ham, at der kommer en masse som så går igen. Måske derfor han søger kontakt med dig hele tiden, hvis han er bange for at du også smutter. Men jeg indrømmer at jeg bare tænker højt, for jeg er ikke uddannet i hundeadfærd, jeg trækker bare på mine egne erfaringer (jeg har dog haft en del hunde). Jeg håber du får løst problemet - det er for tidligt at kaste håndklædet i ringen overfor sådan en lille fyr (Det må du også forklare naboerne).
 12. Hofferne

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Hvad slags næsearbejde? Jeg tænker, at han skal UD og arbejde. Læg et spor i skoven, på en mark eller lign. Han skal rigtigt arbejde og bruge sit hoved - ikke bare søge efter mad. I øvrigt så jeg også han lyder som om han måske er en smule stresset - ku' det være en mulighed? For hvis - så gælder det om at finde ud af hvorfor. Og så må jeg sige at lunten er kort hos dine naboer. Hvis han kun er omkring 3 måneder, så har du ikke haft lang tid til at lære ham noget som helst. Han er jo en lille baby, som skal vænnes til den store verden - det gør man ikke på få måneder.
 13. Hofferne

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Åh det lyder godt nok også opslidende! Jeg skyder fra hoften, for jeg har ingen forklaring på hans opførsel - men jeg synes ikke at det lyder "normalt". Jeg ved ikke rigtig hvad du laver med ham i løbet af dagen, men jeg tænker, at lidt hjernegymnastik måske kunne gøre ham træt, sådan at han slapper af på en mere naturlig måde? Da han er cocker-mix tænker jeg noget næsearbejde... Ud og gå spor, eller lave noget nose-work ku' jeg forestille mig ville være rigtig godt. Og ellers noget problemløsning, hvor han også skal bruge knolden til noget fornuftigt. Måske din træner kan hjælpe dig igang, hvis du ikke er klar på selv at kunne starte op? At lave noget sammen ville også gøre at I på sigt bonder bedre sammen. Jeg håber, at du finder ud af det!
 14. Hofferne

  Ud om natten

  Tillykke med hundehvalp - det er altid spændende Men tænk lige over det der med at kaste pinde! Der sker mange skader med hunde, der leger med pinde. Så et godt råd er at finde noget hundelegetøj, som er beregnet til den form for leg. Og tænk så over - labrador eller ikke - så er kaste-hente-bringe-leg stressende for hunden, hvis man gør det for meget. Som Therese skriver så er det super god aktivering at lade hunden bruge sin næse (og sit hoved). Det blir jo nok en aktiv hund I får , så lidt hvalpetræning vil være givet godt ud, når I er 1.gangs hundeejere, for her vil I få en masse gode input til hvad I kan lave med jeres hvalp. God fornøjelse med hvalp!
 15. Hofferne

  Gode råd søges :-)

  Nu er det jo sådan, at man faktisk bør opdrage sin hund uanset om den skal med på arbejde eller skal blive alene hjemme! Der er altså rigtig mange hunde der er alene hjemme hver dag, mens familien er på arbejde, skole osv. inkl. min egen - og jeg mener absolut ikke at han er forsømt eller at det er synd for ham. Til gengæld ville jeg ALDRIG overlade ham til en tilfældig hundepasser fundet på en hjemmeside!
×