Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.812
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1.759.848 Excellent

Om Hofferne

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Lokation
  Vestegnen
 • Hundenavn
  Sinus
 • Køn
  Kvinde
 1. Når hvalpen er kvik/nysgerrig - men også usikker???

  Hej - tillykke med din lille hvalp hvor ser hun dejlig ud! Jeg tror bare du har en glad hvalp, og jeg tror du skal analysere lidt mindre. Jeg synes det lyder som ganske almindelig hvalpeadfærd - hun vil gerne møde nye mennesker og hunde, men viser alle at hun er en lille hvalp, der absolut ikke er farlig. Jeg vil foreslå dig at snakke med din hvalpetræner om det, bare for at få ro, for jeg synes at hun lyder som en ganske glad og normal hvalp.
 2. Okseben....

  De kan køber der hvor man køber BARF--foder 😃🐾
 3. Okseben....

  Jeg vil heller ikke give tilberedte ben af nogen art. Men jeg vil nok heller ikke give okseben som mit førstevalg. Lammeribben eller kalveribben med kød på er gode til tænder, og er ikke så svære at fordøje. Rå ben fra bærende knogler kan være hårde ved tænderne, hvis man er uheldig.
 4. Råd og ideer

  Hej og velkommen til Jeg sørger altid for at hunden er fodret af inden vi selv spiser. Og når så vi selv er klar til at spise, så blir han "puttet" i sin seng med en god tyggeting (det skal så være en der ikke er spist på få sekunder). På den måde er han blevet vænnet til at ligge der mens vi spiser. Faktisk er det sådan nu, at når han ser vi er ved at skulle til bords så hopper han i seng og venter på sin hygge-tygge-ting. Nu er det jo en labrador du har, og de har det med ikke at kunne være i sin egen krop når de blir glade Så derfor kan det være lidt svært at styre sådan en glad hoppebold. Jeg ville sætte/bukke mig ned i hans niveau, sådan at han ikke behøver at hoppe op for at få kontakt. Og så ville jeg forsøge at vise ham, at det virkelig kan betale sig at beholde alle 4 poter på gulvet, for så får man ekstra opmærksomhed og kæl og klap. Forstået sådan at I hilser pænt, men holder han poterne nede så er i virkelig glade for at hilse på ham. Alternativt kan en lille håndfuld guffer af en slags smides sådan at opmærksomheden flyttes lidt væk fra den store velkomsthilsen - igen, han er jo en lab så udnyt dog deres madglæde. Tillykke med jeres glade hundehvalp, og held og lykke med ham.
 5. Tackle "fremmede" børn i hundenes hjem?

  Selvfølgelig skal hunde ikke bare finde sig i alt fra børn (eller nogen andre), hverken i deres eget hjem eller andre steder! Og ligeså selvfølgeligt synes jeg det må være at forældre lærer deres børn at behandle hunde (og andre dyr) med respekt. Jeg forestiller mig, at babys forældre er indstillet på at tage de hensyn der kan tages, ligesom du jo er mht. hundene. Så derfor vil jeg også foreslå et babygitter, og som Alfen skriver så arbejde med at hunde og baby holder afstand på begge sider af gitteret. Problemet er jo ikke så stort hvis vi snakker 1-2 gange om året Sommeraftenerne i dine forældres have.... kunne det tænkes at det er muligt at sætte en hvalpegård op? Om det så er baby eller hundene der er bag gitter kan man jo så beslutte i forbindelse med at baby bliver til et "rigtigt barn". Held og lykke med projektet - det skal nok gå
 6. Den her tråd er startet i 2011 - så jeg tror TS er ret ligeglad med hvad vi skriver. Jeg har kun forholdt mig til dit sidste indlæg, som jeg opfattede som at du tog tråden op igen vedr. plus/minus om neutralisering af hunde
 7. Jeg generaliserer lige her - men måske er mænd bare vant til fra menneskeverdenen, at det er kvinderne der skal "lægge krop til" forandringerne? Jeg tænker på p-piller, spiral osv. Mænd er ikke så huritge til at få klippet strengen. Den holdning tror jeg er overført til hundene, defor skal hanhunde ikke kastreres hvis manden skal bestemme. Som udgangspunkt er jeg imod alle former for indgreb, der gøres for at tilpasse hunden til os - men, der findes altså hanhunde, som er så hormon-stressede, at det er direkte synd ikke at kastrere dem. Ligesom der findes tæver, som blir så deprimerede i forbindelse med løbetid og/eller falsk graviditet. Den slags hunde synes jeg skal hjælpes. Men at bruge indgreb for at ændre "forkert" adfærd viser sig jo gang på gang ikke at have nogen effekt alligevel. Jeg tror ikke jeg forstår din bemærkning om forkert race kontra forkert køn... Man kan sagtens vælge en race, der viser sig ikke at være hensigtsmæssig, da den kræver mere eller andet end man har tænkt at tilbyde (hvis man ikke har sat sig ind i racen før anskaffelsen). Men kan man anskaffe sig det forkerte køn? Der er selvfølgelig forskel på tæver og hanhunde - men det er jo forskellen mellem de enkelte individer, der viser om man har valgt rigtigt (om der er behov for indgreb eller ej). Men hvordan du vil fixe kønnet forstår jeg ikke...
 8. DET ER HYGGELIGT VED STRANDEN!

  Hvor ser han dejlig ud
 9. RENLIGHED, ER DET HER NORMALT?!

  Hvis det er blærebetændelse, så går det ikke at vente med at smutte til dr. Dyr. Hunden kan have ondt, men bliver det ikke behandlet kan det sprede sig til nyrerne, og så er det først alvorligt. Held og lykke med vapsen!
 10. RENLIGHED, ER DET HER NORMALT?!

  Hej, velkomme til og tillykke med hundehvalp Jeg ville også suse til dyrlægen og få tjekket op på blærebetændelse eller anden form for urinvejsproblemer. Selvom hvalpe tisser meget, så lyder det her ikke almindeligt.
 11. Oktober 2017 billeder

  Fra vores eftermiddagstur - Sinus plukker og spiser hyben, er det almindeligt eller....
 12. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Man læser det man vil læse, og hvis du ønsker at opfatte det som sådan her, er der jo nok ikke noget at gøre for at ændre det. Men den der martyr-rolle er utålelig - alt imens du med løftet pegefinger irettesætter nogle brugere og fortæller at deres svar ikke er OK, så taler du ned til alle i tråden og virker utrolig bedrevidende. Gad vide om nye brugere gider det... Jeg tænker om det måske er alt den slags ævl og kævl som det her, der skræmmer nye brugere væk? Det er helt off toppic. Hvis jeg som ny bruger stillede et spørgsmål, og så blev mødt af al det her gad jeg nok heller ikke være med ret længe. Jeg forstår slet ikke bemærkningen med dem der blir kværnet i møllen..... Hvem kværner hvem? Nogen stiller et spørgsmål, og andre gider svare - kan man ikke tåle at høre noget andet end det man forventede, så skal man nok stille spørgmålet på en anden måde, uddybe det når der spørges ind til hvad man mener, eller helt lade være at spørge. Jeg oplever at folk svarer efter bedste mening, ikke at man svarer for at kværne nogen Personligt er jeg ikke med i hverken "dig" eller "os" gruppen, og jeg forsøgte tidligere at nulstille, og gå tilbage til spørgsmålet - men TS vendte alligevel ikke tilbage.
 13. Bravecto, hvordan går det

  Jeg har også adskillige års erfaring fra medicinalindustrien - og jeg har altid lært at tabletter uden delekærv dem deler man ikke. Hvis det er meningen at en tablet skal kunne deles, så laves den med delekærv.
 14. Lukkes ud i haven alene

  Velkommen til - og tillykke med hundehvalp Som de andre også skriver så ville jeg hurtigst muligt få haven hegnet ind. Det er rart at vide, at hunden ikke har mulighed for at smutte. Hvis haven er forsvarligt indhegnet, ser jeg ikke noget problem i at en lille hvalp går på opdagelse alene uden "mor" er med i den anden ende af snoren. Min hund er en typisk gårdhund, og han elsker at ligge ude i sin have og kigge og slappe af, så han er tit alene i haven. Under renlighedstræning vil jeg altid gå med ud, både for at være sikker på der er tisset osv. - men også for at kunne rose og belønne for den gode gerning
 15. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Nu vil jeg springe tilbage til start, og forsøge med nogle generelle betragtninger Alle hunde kan bo på landet, så ingen begrænsinger her. Dog er det ikke nok for en hund at bo ude på landet, hvis den bare skal løbe rundt i en have/gårdsplads el.lign. og passe sig selv. Så er der det med "Ikke vant til hunde" - Her er det, som jeg ser det, lidt et problem. For vil man have en "rigtig" vagthund, så skal man jo (som de andre også skriver) gå efter en brugshund. Men når man kun er vant til hunde på klappe-ae-nusse-niveau så ved man ikke rigtig hvad man går ind til med en brugshund. Alle racer kræver mere end de fleste førstegangshundeejere forestiller sig (derfor sidder der også mange store hunde i diverse internater) men en brugshund SKAL bare bruges til noget for at trives. Det behøver ikke nødvendigvis være intensivt med bidearbejde osv., men noget hvor hunden bruger sit hoved. Derudover skal alle hunde jo også ha' et minimum af opdragelse/lydighed og motion. Alle hunde kan lære at leve sammen med katte - især hvis de vokser op med dem. Men det kræver også træning og tålmodighed for at de to dyr lærer at leve sammen, men det er ikke umuligt,. De fleste hunde kan lære at være alene hjemme. Men igen skal der træning til. Man smutter ikke bare 6-8 timer og forventer at en hvalp sover til man kommer hjem igen. Og så lige en sidste tanke: Lad være med at anskaffe jer to hunde samtidig! Den idé med at de underholder hinanden osv. holder bare ikke. Når man ikke er vant til at opdrage hvalpe så er det en alt for stor mundfuld at starte op med to på en gang. Men som flere skriver så må du fortælle lidt mere om jer som familie, jeres dagligdag og hvad i forventer at lave med hunden. Har I tænkt over så noget som pelspleje? Skal den være korthåret eller langhåret - det er også en parameter der skal overvejes. Pelspleje kan være en rigtig tidsrøver, og er det en klippe-/trimme-race kan det over tid være en dyr ting. Lad dig ikke slå ud af trådens udvikling - kom igen med flere oplysninger, og jeg er sikker på at der er mange herinde der vil komme med gode forslag.
×