Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  2.012
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  27

Hofferne last won the day on Oktober 6 2020

Hofferne had the most liked content!

1 Følger

Personal Information

 • Lokation
  Vestegnen
 • Hundenavn
  Sinus
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Hofferne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

409

Community omdømme

 1. En hund er noget man har i 10-15 år frem, alt efter race - så det er ikke noget man bare lige beslutter... Men der er også noget hyggeligt i at gå og glæde sig, mens man forbereder sig på at få en "bedste ven" 🐶 Jeg tænker du skal give dig god tid, og læse en masse bøger om hunde, hundeopdragelse og de forskellige racer. Så skal du lave liste over, hvad du kan tilbyde en hund - så som lange gåture, træning o.lign. Dernæst skal du lave en positiv- og en negativliste, hvor du skriver de hhv. gode og dårlige ting ved de racer du overvejer. Når du har skudt dig ind på nogle aktuelle racer, kan du tage ud og tale med nogle opdrættere, og høre lidt mere om racen. Og så er du ved at være klar til at få en hund 😉
 2. Det er vel så bare en blandingshvalp, hvor der er mest golden retriever i. Doodle-far er en puddel blandet med noget andet. Som Piv skriver, så lad være med at falde på halen over de fine navne - det er og bliver en blanding, som du ikke har en chance for at vide hvordan udvilker sig. Og hop endelig ikke på skrønen om, at den er allergivenlig fordi den ikke fælder!
 3. Jeg har en hund, der nu er næsten 11 mdr. og hun havde også det første halve år meget svært ved at finde ro. Vi satte et børnegitter op i køkkendøren, og så blev hun sat derud når hun havde brug for at slappe af. Her kunne hun se os, men ikke komme til os. Der gik kun få minutter så overgav hun sig til søvnen. Det virkede faktisk som om hun var glad for at få den hjælp...
 4. Hofferne

  Test af hundefoder

  Så træls med de dårlige reklameindslag...
 5. Må jeg præsentere Hera - Hovawart-pige på 10 mdr. Det er nogle store sko hun skal udfylde efter Sinus, men hun gør virkelig hvad hun kan... Jeg sagde farvel til Sinus i august 2019, efter en del sygdom. Han havde lige gennemgået en større operation i lænden, og var faktisk blevet så god som ny (så god man nu blir når man har rundet de 10 år). Men så fik han vejrtrækningsproblemer, som viste sig at være delvis lammelse af struben. Rent bortset fra det ikke er rart, når man ikke kan trække vejret ordentligt, så var muligheden for at struben klappede sammen og han ville kvæles tilstede, så vi valge at give ham fred inden det blev værre.
 6. Jeg har ikke eksakt viden, og det er jo svært når ikke engang din dyrlæge, som har set hunden kan finde svar. Men jeg tænker straks nyrerne! Jeg har set en hund med akut nyresvigt, som havde mange af de samme symptomer. Pas på med at fokusere på mave-problemer - tænk bredt. Vælg evt. en second opinion hos en anden dyrlæge/dyrehospital. God bedring med din lille hund.
 7. Sorry to say - men bare ordet "pack-leader" gir mig myrekryb!!! Jeg ville aldrig - som i ALDRIG NOGENSINDE - overlade min hund til en fremmed, for at få den kastet ind i en flok på 10 andre hunde. I øvrigt har jeg hund for selv at gå tur med den, træne med den osv. så den har ikke brug for en pack-leader 🥴
 8. En hvalp på 10 uger lystrer ikke - den ved jo stadig ikke hvad den må og ikke må 🙂 Det er noget I skal lære den. Den skal aktiveres, og alt efter hvilken race, så er der flere muligheder. Men det er altid en god ide at starte til hvalpetræning. Der får man som ejer en masse gode værktøjer, som man kan arbejde videre med derhjemme. Hvad race er det? Har I ikke en opdrætter, som kan hjælpe jer med nogle gode råd?
 9. Hvorfor spørger du ikke din dyrlæge, når nu hunden allerede er/har været i behandling?
 10. Enig med Piv - en hund ændrer ikke adfærd så hurtigt uden at der er en årsag. Så afsted til dyrlægen....
 11. Man kan aldrig give sin hund for meget kærlighed og nærhed! 🥰❤️ Alfen har så godt beskrevet hvordan I kan træne jeres hvalp - jeg håber det lykkes for jer.
 12. En hvalp på den alder er hverken dominerende eller aggressiv. Og at foreslå at stirre den i øjnene er absolut en dårlig ide! Det “aggressive” er ganske almindelig hvalpeadfærd, og hunde viser glæde ved de mennesker som foretager sig noget med hunde, som den synes er sjovt. Det virker på mig, som om det er en misforstået hvalp I har, så som Piv skriver læs nogle bøger med nyere viden om hundeadfærd og hundeopdragelse.
 13. Jeg tænker at lige netop en race som Cavalier kræver mere end en “sød hunhund” når man vil parre. Det er en race der lider under mange racerelaterede sygdomme, så grundig test er utrolig vigtigt. Sorry to say men det er nok ikke en super god ide!
 14. Som de andre skriver - TRÆN din hund! Hvis den gør i haven, og bliver ved så tag den ind. Jeg tror ikke du får nogen hundefolk her til at foreslå et anti-gø-halsbånd uanset om det er med vand, strøm eller andet.... Hvordan vil du have at et halsbånd og din hund skal skelne mellem at "nu må jeg gø" og "nu må jeg ikke gø"?
×
×
 • Tilføj...