Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.977
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  17

Hofferne last won the day on August 21

Hofferne had the most liked content!

Community omdømme

385 Excellent

1 Følger

Om Hofferne

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Lokation
  Vestegnen
 • Hundenavn
  Sinus
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Hofferne

  Ferie med hund

  Jeg tænker, at det her bare er en dårligt skjult reklame - men ellers vil jeg bare sige, at det dummeste du kan gøre er at tage en hund med til Tyrkiet. Hvad glæde skulle den have af det? Flyvetur, varmen osv. er ikke for hunde...
 2. Hmmm, reklameindlæg....
 3. Hofferne

  Pomeranian

  En ide kunne være at kigge på DKK's side "Køb Hund" - der står info omkring de forskellige racer, og der er links til aktuelle opdrættere, som du så kan kontakte.
 4. Jeg er ret sikker på at de ikke er sunde - så jeg ville helt klart forhindre en hvalp i at spise dem....
 5. Tråden er fra 2015 så du skal nok ikke forvente at få svar.
 6. Jeg har bare set hunde det tygger og tygger og tygger i de bolde - og det stresser dem....
 7. Gad vide om det her designerhunde-show nogensinde stopper? Det er og bliver blandingshunde man laver, og ingen aner hvordan hvalpene falder ud - hvad er det der gør dem så efterspurgte at folk glemmer at bruge hovedet...? Undskyld til TS, men der er mange seriøse opdrættere, der bruge meget tid og mange penge på at lave sunde og gode hunde - og så er der dem, der søger på nettet efter en hund/race med bestemt farve, og mener at så er den ged barberet. Hvor er omtanken mht. de hvalpe der kommer?
 8. Specialdogs er så vidt jeg ved også en hvalpefabrik! Man kan ikke finde opdrættere på blandingshunde - sorry to say - det fine navn ændrer ikke på at det er en blandingshund du ønsker. Hvorfor ønsker du lige den blanding? Kan du ikke bruge en af racerne, og så finde en rigtig opdrætter?
 9. Chuckit bolden ville jeg undgå - den stresser altså også.... Men ellers er jeg enig
 10. Det er desværre ikke alle internater der er lige gode. Måske derfor de ikke har givet jer den helt rigtige information omkring ham...? Som Piv skriver så giv en grundig forklaring på hans gode og især dårlige sider, sådan at ny ejer ved hvad de går ind til. Held og lykke med ham!
 11. https://doc24.dk/hundeforsikring/ Her kan du læse lidt om hundeforsikringer - jeg tænker lige, at med en Cavalier bør du nok vælge en med livslang og forholdsvis høj dækningsrate. En Cavalier er jo ikke kendt for at være blandt de sundeste racer, så sørg for at være dækket godt ind
 12. Selvfølgelig vil I ikke af med ham Og det her er da heller ikke en grund til at skulle det... Det lyder som om hunden er utryg/usikker, så det gælder om at gøre den tryg i situationen. Glem ALT om halsbånd med vand, brummelyde og hvad man ellers kan købe Det er imo simpelthen mishandling af hunden at bruge disse! Den stakkels hund aner jo ikke hvorfor den pludselig får sprøjtet vand i hovedet, den forbinder det helt sikkert ikke med at den gør, og hvis den ikke er usikker så blir den det da.... Egentlig er det vel ikke så ualmindeligt, at han passer på jer og jeres hus, når han går rundt i haven? Jeg vil foreslå, at han ikke (som i ALDRIG) er alene derude. I skal være der for at gribe ind inden han begynder at larme. Afled evt. med at kaste nogle godbidder på græsset eller lign. sådan at han forbinder det med noget helt OK at der går nogen forbi og evt. glemmer at de er der. Hvis han når at gø, så tag ham ind - konsekvent og hver gang, sådan at I får standset adfærden. Når han knurrer eller gør indendøre så forsøg at aflede ham. Lad være med at skælde ud, men snak med ham - undgå endelig at ynke ham - opfør jer helt almindeligt, sådan at I signalerer at der ikke er noget at være bange for/vred over. Afled evt. med godbidder eller lidt leg. Træning tager tid, og han er 5 år, så han har fået opbygget nogle dårlige vaner over lang tid - men med tålmodighed og en målrettet indsats kan det sagtens lykkes jer. Held og lykke med projektet - og god ferie med hundebassen
 13. Tillykke med hundehvalp - der er ikke noget så dejligt som at få en lille varm hundehvalp Jeg er enig med de andre - jeg ville også helt klart blive hjemme. Det er simpelthen ikke rimeligt at udsætte sådan en lille hvalp for al det postyr. Desuden vil I også blive hurtigt blive irriterede, fordi I vil føle ansvar for at den ikke laver ballade osv. og fordi den så ikke lader være når I siger det. Husk på at det er en lille baby I får.
 14. Husk lige at lopper altså sagtens lever udenfor hunden! Måske sover den sammen med nogle stykker? Det er ikke nok at behandle hunden mod lopper, når først de er der skal man også behandle omgivelserne. Jeg ville starte med at vaske tæpper og puder eller hvad han nu ligger i, og så vaske hundeseng/-kurv osv. med noget loppemiddel. Er det samme sted han bider hver gang? Hvis det er loppebid burde du kunne se en "prik" der hvor biddet er.
×
×
 • Tilføj...