Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.984
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  21

Hofferne last won the day on Januar 16

Hofferne had the most liked content!

Community omdømme

391 Excellent

1 Følger

Om Hofferne

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Lokation
  Vestegnen
 • Hundenavn
  Sinus
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Måske du skal forhøre dig rundt omkring på internaterne....
 2. Hofferne

  Tinto

  Nu er det at lave hvalpe jo ikke bare et spørgsmål om, at din hanhund skal have lov til at møde en tæve... Der skulle gerne ligge en del mere planlægning bag en parring. Man ender jo op med et kuld hvalpe, som gerne skal have de bedste betingelser for et godt hundeliv. Der findes rigtig mange hvalpe allerede - så at lave et kuld for sjov er ikke gennemtænkt. Men for dit vedkommende må du da kunne hente hjælp og vejledning hos Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde.
 3. Admin er desværre lige så fraværende som resten af HF's brugere. Så skønne spildte kræfter, reklamen rammer ikke nogen!
 4. Jeg ved at Bodil i Kennel Holtevejen har fået hvalpe for få dage siden - men om de er reserverede ved jeg ikke...
 5. Utroligt dårligt reklame-stunt!!!
 6. Du kan ikke sove om natten fordi hun pusler rundt, og hun tisser på gulvet... Hun pusler sikkert rundt fordi hun skal tisse, så hvis nu du stod op og gik ned med hende, ville hun højest sandsynligt ikke tisse på gulvet, og hun ville stoppe med at pusle rundt - Win/Win tænker jeg 👍 Det ville man jo også gøre, hvis man fik en lille hundehvalp...
 7. Hofferne

  Spitzpoo

  Enig med Piv - man er ikke opdrætter når man laver blandinger, så er man avler.... Uanset navnet så er det blot en blanding, som du sikkert skal omkring en hvalpefabrik for at anskaffe. Bare husk man får ikke nødvendigvis hvalp i forhold til det man betaler sådanne steder. Jeg er lidt nysgerrig: hvorfor ønsker man sådan en krydsning når der findes 300-400 racer at vælge imellem?
 8. Hofferne

  Hvilken hvalp?

  Du kan prøve at gå på DKK's "Køb hund" og sætte dine kriterier, så får et bud på aktuelle racer.
 9. Hvorfor? Hvad er tanken med at lave et kuld blandingshvalpe - til glæde for hvem? Jeg synes det er en temmelig useriøs tilgang til at lave et kuld hvalpe... 🙄🙄 I øvrigt skal du nok uddybe hvad type/race hanhund du søger.
 10. Hofferne

  Ferie med hund

  Jeg tænker, at det her bare er en dårligt skjult reklame - men ellers vil jeg bare sige, at det dummeste du kan gøre er at tage en hund med til Tyrkiet. Hvad glæde skulle den have af det? Flyvetur, varmen osv. er ikke for hunde...
 11. Hmmm, reklameindlæg....
 12. Hofferne

  Pomeranian

  En ide kunne være at kigge på DKK's side "Køb Hund" - der står info omkring de forskellige racer, og der er links til aktuelle opdrættere, som du så kan kontakte.
 13. Jeg er ret sikker på at de ikke er sunde - så jeg ville helt klart forhindre en hvalp i at spise dem....
 14. Tråden er fra 2015 så du skal nok ikke forvente at få svar.
×
×
 • Tilføj...