Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.938
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  8

Alt der er opslået af Hofferne

 1. Hofferne

  Min hund er pludselig blevet meget angst

  Min hanhund har nogle få rigtig gode hundevenner, som han har kendt altid, og har stor glæde af at mødes med. Alle andre hunde ignorerer vi, og går udenom - han gider dem simpelthen ikke! Mennesker snakker jo heller ikke alle de møder..
 2. Hofferne

  På plads!

  Kan ikke sige noget, som ikke allerede er sagt men som de andre, så synes jeg da du skal se at komme afsted til noget træning. Det er ALDRIG for sent, og alle hunde elsker at lave noget sammen med deres ejer. Mht. det at passere andre hunde, så ville jeg med sådan en vildbasse vælge at træde til siden og så bruge "sit"-kommandoen, og så lave kontaktøvelser mens den anden hund går forbi. Det ville jeg ganske enkelt fordi det er nemme at styre en hund der sidder ned... Og da det er en lab du har, så tænker jeg at en lomme fuld af lækre godbidder kan aflede opmærksomheden fra den anden hund.
 3. Hofferne

  Hjælp til to unge hunde der kan ikke finde ud af at parre sig

  Det lyder som en rigtig dårlig, og ikke særlig gennemtænkt idé! Når man skal avle hvalpe bør man sætte sig grundigt ind i hundenes psyke og syndhed - og hvad man egentlig vil med de hvalpe. Desunden skal man sætte sig grundigt ind i alle de ting man skal gøre i forbindelse med at have et kuld hvalpe i huset. Det er ikke nok at få tæven parret! Undskyld mit negative svar - men hovsa-hvalpe er der masser af -bare se DBA og diverse internater - man behøver ikke bevidst lave flere....
 4. Hofferne

  Bamser til hund

  GAB! Slet skjult reklame 🙄 Som pivpiv skriver så kig alle de andre steder - eller drop bamsen, og køb noget andet hundelegetøj, jeg er ret sikker på at hunden er ligeglad!
 5. Hofferne

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Han skal selvfølgelig lære hvad det går ud på - men det er aldrig for tidligt, så længe man sætter niveauet og kravet i forhold til alderen. Små hvalpe kan jo sagtens blive stressede af både for meget og for lidt stimulering. Jeg tror jeg ville forsøge at træne "ro" med ham. Ud et sted i samfundet og så bare sidde lige så stille og se på Verden der kører forbi. Det må være rigeligt med sanseindtryk for så ung en hvalp tror jeg. Jeg har aldrig selv praktiseret det, men jeg mener, at der er en "tommelfingerregel" om antal minutters gåtur = antal uger hvalpen er. Og måske har du fat i noget ang. mange der kommer og går i hjemmet. Han er jo så lille og slet ikke rigtig faldet til i sit nye hjem sammen med dig, så selvfølgelig kan det påvirke ham, at der kommer en masse som så går igen. Måske derfor han søger kontakt med dig hele tiden, hvis han er bange for at du også smutter. Men jeg indrømmer at jeg bare tænker højt, for jeg er ikke uddannet i hundeadfærd, jeg trækker bare på mine egne erfaringer (jeg har dog haft en del hunde). Jeg håber du får løst problemet - det er for tidligt at kaste håndklædet i ringen overfor sådan en lille fyr (Det må du også forklare naboerne).
 6. Hofferne

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Hvad slags næsearbejde? Jeg tænker, at han skal UD og arbejde. Læg et spor i skoven, på en mark eller lign. Han skal rigtigt arbejde og bruge sit hoved - ikke bare søge efter mad. I øvrigt så jeg også han lyder som om han måske er en smule stresset - ku' det være en mulighed? For hvis - så gælder det om at finde ud af hvorfor. Og så må jeg sige at lunten er kort hos dine naboer. Hvis han kun er omkring 3 måneder, så har du ikke haft lang tid til at lære ham noget som helst. Han er jo en lille baby, som skal vænnes til den store verden - det gør man ikke på få måneder.
 7. Hofferne

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Åh det lyder godt nok også opslidende! Jeg skyder fra hoften, for jeg har ingen forklaring på hans opførsel - men jeg synes ikke at det lyder "normalt". Jeg ved ikke rigtig hvad du laver med ham i løbet af dagen, men jeg tænker, at lidt hjernegymnastik måske kunne gøre ham træt, sådan at han slapper af på en mere naturlig måde? Da han er cocker-mix tænker jeg noget næsearbejde... Ud og gå spor, eller lave noget nose-work ku' jeg forestille mig ville være rigtig godt. Og ellers noget problemløsning, hvor han også skal bruge knolden til noget fornuftigt. Måske din træner kan hjælpe dig igang, hvis du ikke er klar på selv at kunne starte op? At lave noget sammen ville også gøre at I på sigt bonder bedre sammen. Jeg håber, at du finder ud af det!
 8. Hofferne

  Ud om natten

  Tillykke med hundehvalp - det er altid spændende Men tænk lige over det der med at kaste pinde! Der sker mange skader med hunde, der leger med pinde. Så et godt råd er at finde noget hundelegetøj, som er beregnet til den form for leg. Og tænk så over - labrador eller ikke - så er kaste-hente-bringe-leg stressende for hunden, hvis man gør det for meget. Som Therese skriver så er det super god aktivering at lade hunden bruge sin næse (og sit hoved). Det blir jo nok en aktiv hund I får , så lidt hvalpetræning vil være givet godt ud, når I er 1.gangs hundeejere, for her vil I få en masse gode input til hvad I kan lave med jeres hvalp. God fornøjelse med hvalp!
 9. Hofferne

  Gode råd søges :-)

  Nu er det jo sådan, at man faktisk bør opdrage sin hund uanset om den skal med på arbejde eller skal blive alene hjemme! Der er altså rigtig mange hunde der er alene hjemme hver dag, mens familien er på arbejde, skole osv. inkl. min egen - og jeg mener absolut ikke at han er forsømt eller at det er synd for ham. Til gengæld ville jeg ALDRIG overlade ham til en tilfældig hundepasser fundet på en hjemmeside!
 10. Hofferne

  Gode råd søges :-)

  Alle de reklamer...
 11. Hofferne

  træningstøj

  Jeg har den - faktisk er det nummer to af slagsen - jeg elsker den jakke! Jeg nærmest bor i den hele vinteren, og ja den er varm, man behøver ikke en masse trøjer osv. under. Et tip er at vaske den med imprægnering når man vasker den. Den første jakke havde jeg i 6-7 år, den var slidt, men ikke i stykker, men den begyndte at tage vand ind i sømmene. Så sidste vinter købte jeg en ny Ang. størrelser så tænker jeg den er "normal" - eneste negative jeg har er, at den kan godt virke lidt tung, men det vænner man sig til...
 12. Øhhh, hvad ville du ikke gøre? TS spørger om gode råd til hvad hun skal gøre i en given situation....
 13. Hofferne

  Dårlig mave

  Hmmm - endnu en slet skjult reklame... 🙄 I øvrigt er tråden fra februar - så vi må da håbe TS har fået klaret problemet.
 14. Hofferne

  søger han Border Collie

  Undskyld, men dit opslag lyder en del useriøst! Der skal altså mere end en smuk, sød tæve, der elsker at lege med bolde til at planlægge et kuld hvalpe. Som piv skriver, så er der en del sundhed, der skal være på plads.
 15. Hofferne

  Nabo, hundegård, triste hunde og trist mig

  Jeg forstår sagtens hvad du mener. Men jeg vil til enhver tid risikere det gode naboskab, fremfor ikke at forsøge at hjælpe en stakkels hund. Man kan ikke redde alle - helt sikket, men man kan prøve, og det ville jeg gøre i det her tilfælde. Hunden er hjælpeløs, det er naboen ikke
 16. Hofferne

  Nabo, hundegård, triste hunde og trist mig

  OK hvis det er ejers indgang til problemet, så blir det kun op ad bakke Jeg gætter ud fra dit indlæg, at hunden nu er ved at være irriterende - ikke nuttet hvalp længere, understimuleret (måske) og laver derfor ballade. Resultat: Den får en løbegård, som den kan smides ud i. Men uden træning til at være i sådan en, så er det jo dømt til at mislykkes! Mit hjerte græder for sådan en hund, for jo mere den er alene derude, jo mere ked blir den, og jo mere skæld ud får den - det er virkelig trist Hvor godt forhold har du til naboen? Er det ikke muligt at snakke med dem om det? Fortælle dem at hunden hellere vil ud på en tur og opleve noget osv. Måske er det en af dem, der skal "trænes" i at have hund.....
 17. Hofferne

  Nabo, hundegård, triste hunde og trist mig

  Jeg ville ha det ligesom dig - men kan desværre ikke gi dig en god forklaring... Men jeg tænker da at være i løbegård er noget der skal trænes ligesom at være alene hjemme. Måske kunne du tale med naboen? Fortælle hvor ked hunden er af at være derude - spørge hvorfor den skal være der!
 18. Hofferne

  Sort schæfer søger mage

  Ej, come on - du kan umuligt være seriøs med sådan et indlæg.... Der skal da en del mere til end en sort hund der er "uddannet" (tænker det er dét du mener?) politihund, før man beslutter at parre sin hund. Du har ikke engang gjort dig den ulejlighed at nævne om det er en hanhund eller en tæve du har. Jeg synes du er fuldstændig useriøs! I øvrigt er der lige pt. 106 schæferhvalpe til salg på "Køb Hund" - så der er rigeligt at vælge mellem, og du behøver ikke spekulere i at lave flere, tænker jeg.
 19. Ved nærmere eftertanke så synes jeg faktisk, at flere af de racer du nævner, som værende gode til at bo i lejlighed slet ikke er det. F.eks. pomeranian og chi er racer, der er kendt for at gø af alting og ingenting, hvilket ikke er så smart når man bor i lejlighed... Så, nej I har ikke ramt plet - jeg synes I skal re-tænke jeres artikel!
 20. Jeg er 100% enig med Jeanette! Hvis en hund, stor eller lille, ikke trives i en lejlighed, så gør den det nok heller ikke i et hus med have! For at en hund skal trives, skal dens basale behov (ud over mad) dækkes. Og de fleste former for aktivitet foregår udenfor hjemmet, det er ikke mange hunde der trives, hvis de lever hele livet i en have. Det er ikke meningen at en hund skal fyre noget krudt af indendøre - den skal ud, uanset om den er lille eller stor. I øvrigt tænker jeg, at har man ikke tid til at lufte sin hund flere gange dagligt, så bør man nok slet ikke have hund. Min påstand er, at mange lejlighedshunde kommer mere ud end mange af dem der har hus og have - ganske enkelt fordi man er tvunget til at gå ud med hunden når man bor i en lejlighed. Der er intet i de du skriver her, der viser at små hunde er bedre til at bo i lejlighed end store hunde....
 21. Hofferne

  Hund med til Berlin

  Jeg kan ikke anbefale specifikke steder i Berlin, men tyskerne er generelt ikke så "hunde-forskrækkede" som vi er her i Danmark. Rigitg mange steder må man ha' hunden med, bare den er i snor - og det gælder både restauranter og seværdigheder. Jeg har rigtig mange gange haft min store hund med på ferie i Tyskland, og utallige er de steder han har været med rundt . Vi gør altid det, at vi tjekker stedet inden vha. Google. Er vi i tvivl ringer vi og spørger... God tur
 22. Hofferne

  Urolig om natten

  Jeg har aldrig brugt bur til mine hvalpe/hunde! Jeg har en dejlig hundeseng, som står lige ved siden af min seng, her blir hvalpen puttet når vi går i seng, og jeg kan stikke en hånd ned for at berolige, hvis det blir nødvendigt. Jeg har et børnegitter for døren, som står åben ud til resten af huset - det sikrer at hvalpen blir i soveværelset, så jeg har styr på hvad den laver. Jeg er meget OBS på om den går rundt for at finde et andet sted at ligge, eller om det er fordi den skal ud. Og den kommer altså kun ud hvis det virkelig er nødvendigt, den skal jo også trænes i at vi nattetisser ikke, vi sover når vi er i soveværelset. Det gælder om at signalere ro, og så ikke give for meget opmærksomhed tror jeg. Selvfølgelig er der stor forskel på hvalpe, men metoden har virket for mig. Faktisk synes jeg mine hvalpe altid har lært rimelig hurtigt at lægge sig til at sove om natten, og de er hurtigt kommet ud over at skulle ud om natten. Jeg håber at du får løst dit natteproblem - der er ikke noget værre end manglende nattesøvn
 23. Hofferne

  Aggression på 1.5 år gammel hund

  Helt enig! Men min hund er ikke angst, han gider bare ikke alle de der “vimsende” energiske hunde (som ikke forstår når han siger skrid). En håndfuld guffer fjernede fokus fra det andet, nu er gufferne fjernet men rutinen er den samme. Men nogle gange er det utroligt hvad det betyder at fjerne fokus fra det der gir forstyrrelserne. I det her tilfælde er det de andre hunde...
 24. Hofferne

  Aggression på 1.5 år gammel hund

  Hvor ser hun dejlig ud Jeg har også en stor hund, der ikke nødvendigvis elsker andre hunde. Han er dog ikke aggressiv, men viser meget tydeligt at han ikke gider dem, og byder nogen op til en rask lille slåskamp takker han ikke nej. Jeg har konsekvent, hver gang vi spotter en hund, trukket lidt til siden og kaldt ham på plads, og bedt ham sætte sig indtil hunden er passeret/forsvundet. På den måde føler jeg, at jeg har bedre styr på situationen. Nu er han 9 år, og det er så indgroet i ham, at ser vi en hund så kigger han op på mig "er det nu jeg skal komme og sætte mig?" Samtidig får man signaleret til de andre hundeejere, at deres hund skal IKKE hilse! (Det er dog ikke alle der fatter det "Min hund gør ikke noget"-folket er udenfor terapeutisk rækkevidde...) I øvrigt undgår jeg konsekvent hundeskovene. Min hund har nogle få rigtig gode hundevenner som han hygger med, og ellers så aktiverer jeg ham med træning. Jeg ved ikke om du kan bruge det her til noget, men jeg håber at du får løst problemet!
 25. Hofferne

  DELEFAMILIE, PLEJEFAMILIE eller HUNDEPASSER søges AKUT

  Det ser ud til, at det ikke er lige nu du skal have hund, tænker jeg. Man kan ikke det hele, og med de planer er det ikke fair at anskaffe en hund, som så skal kastes rundt med eller uden dig til alle mulige steder. Uanset hvor smækker-lækker den hund er, så må du droppe den del af projektet, det er simpelthen ikke fair overfor hunden. Som Beaglepack skriver så kræver det ansvar at have en hund, og lige her ser det ud til at du tænker mere på dig selv....
×