Hop til indhold

Hofferne

Members
 • Antal indlæg

  1.946
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  11

Alt der er opslået af Hofferne

 1. Øhh, tror du er helt gal på den - hunde går ikke til udklædningsfest, og de holder heller ikke fastelavn, så de skal derfor ikke klædes ud Men så fik du da sneget en reklame ind....
 2. Jeg ville helt klart vælge et sted med andre hvalpe - at træne sammen med hunde af samme race er ikke et must, tænker jeg (som har en race der umuligt kan samle et helt hold) Det de laver i Schæferhundeklubben, kan du sagtens træne mange andre steder. Men det primære er jo, at DU træner sammen med DIN hvalp, at der så er andre på holdet er jo ligegyldigt. Men at træningen er tilpasset hvalpe ville jeg helt klart foretrække. Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor - men jeg forestiller mig at Schæferhundeklubben har andre kredse i nærheden, som måske har ledige pladser på et hvalpehold? Held og lykke med træningen
 3. Endnu en kedelig voksen bemærkning Prøv at lukke ned for de lyserøde drømme - som jeg sagtens kan forstå at du har - og tænk på alt det praktiske, der følger med at have en hund. En hund er meget andet end en hygge-nusse ting. Den skal f.eks. luftes flere gange om dagen. Da du bor i lejlighed betyder det, at du HVER GANG skal i tøjet og ud, uanset om det regner eller sner, eller du lige er igang med noget. Du skal også stå op mindst 1/2 time tidligere om morgenen for at lufte den, inden du skal afsted i skole. Og du kan ikke lave aftaler efter skole, for du skal hjem til hunden, som har været alene hjemme og den skal igen-igen luftes. Sidste ting inden du går i seng er ud med vovse, så den kan tisse af for natten. Vær ærlig overfor dig selv - hvor længe tror du at du gider det? Du har læst, at en mops ikke behøver så meget motion, hvilket sagtens kan være rigtigt. Men alle hunde har behov for stimulering for at trives - det er ikke nok at ligge på skødet og være klappe-kæle hund. En anden ting er, at du flytter frem og tilbage mellem din mor og far - det kan du finde ud af, men det kan en hund ikke. Den vil blive forvirret over hele tiden at skifte opholdssted. Og hvad siger din far til det her? Du skriver ikke noget om, hvorvidt han vil hjælpe dig med at have hund. Måske du kan finde nogen i dit nærområde der har en mops (eller anden sød hund) som du kan få lov at "låne" (gå tur med, passe osv.) ind imellem? På den måde får du din kærlighed til mopsen prøvet af, og du får set/lært hvor meget det koster af både penge, men også hvor meget arbejde der er med at have en hund.
 4. Det er os der er helt galt afsporet. Når man parrer en doodle med en doodle så får man doodle-doodles - ergo at parre schæfer med schæfer så må man få schæfer-schæfer hvalpe Kun fantasien sætter grænser her - især nemt når man selv laver "stambøgerne"...
 5. WHAUU - jeg har lige kigget på deres hjemmeside igen - de har 57 voksne avlshunde!!! Plus selvfølgelig de pt. 31 hvalpe. Tjaaa, og så har de lige parret 6 andre tæver, som får hvalpe indenfor de næste uger/måneder. Prisen er 12.000-14.000 kr for en blandingshvalp (med et mærkeligt designernavn), og prisen stiger efter de er blevet 8 uger, ca. 500,- kr. pr uge. Klip fra hjemmesiden: "Og skal hvalpen blive boende her efter de er 8 uger, så koster opholdet extra. pga vores videre pasning/træning af hvalpen.Extra pasning koster kr 500,- for uge et´og 1.000,- pr uge for de efterfølgende uger." Og så køber/reserverer man hvalp ved at udfylde en formular indbetaler 1000 kr. og vupti er man kommet på venteliste... Hvordan pokker kan det lykkes at holde sådan en pengemaskine i gang? Der skal godt nok mange "godtroende danskere" til. TS: Vær du hellere glad for at du kun mistede dine 1000 kr. - sæt dem på tabskontoen under "Dyre lærepenge". Og gå så på f.eks. "Køb Hund" på DKK's hjemmeside og led efter nogle sunde racer fra seriøse opdrættere.
 6. GYYS! Hvordan pokker kan man overhovedet overveje at købe hvalp sådan et sted??? Siden 21/12 sidste år har de fået 10+10+6+5 hvalpe (=31 stk.!) - hvordan skal de kunne socialisere så mange hvalpe, sådan at de er rustede til at komme ud i den store verden? Og så neutraliserer de hvalpene når de er 7 uger.... Det lyder så fint, men det de producerer er blandinger, som de vælger at give nogle flotte "race"-betegnelser for at få folk til at betale mest muligt. I mine øjne er det en HVALPEFABRIK - og man skal holde sig langt væk!
 7. Kunne ikke et øjeblik overveje at købe hund på den måde....
 8. Min hanhund har nogle få rigtig gode hundevenner, som han har kendt altid, og har stor glæde af at mødes med. Alle andre hunde ignorerer vi, og går udenom - han gider dem simpelthen ikke! Mennesker snakker jo heller ikke alle de møder..
 9. Kan ikke sige noget, som ikke allerede er sagt men som de andre, så synes jeg da du skal se at komme afsted til noget træning. Det er ALDRIG for sent, og alle hunde elsker at lave noget sammen med deres ejer. Mht. det at passere andre hunde, så ville jeg med sådan en vildbasse vælge at træde til siden og så bruge "sit"-kommandoen, og så lave kontaktøvelser mens den anden hund går forbi. Det ville jeg ganske enkelt fordi det er nemme at styre en hund der sidder ned... Og da det er en lab du har, så tænker jeg at en lomme fuld af lækre godbidder kan aflede opmærksomheden fra den anden hund.
 10. Det lyder som en rigtig dårlig, og ikke særlig gennemtænkt idé! Når man skal avle hvalpe bør man sætte sig grundigt ind i hundenes psyke og syndhed - og hvad man egentlig vil med de hvalpe. Desunden skal man sætte sig grundigt ind i alle de ting man skal gøre i forbindelse med at have et kuld hvalpe i huset. Det er ikke nok at få tæven parret! Undskyld mit negative svar - men hovsa-hvalpe er der masser af -bare se DBA og diverse internater - man behøver ikke bevidst lave flere....
 11. GAB! Slet skjult reklame 🙄 Som pivpiv skriver så kig alle de andre steder - eller drop bamsen, og køb noget andet hundelegetøj, jeg er ret sikker på at hunden er ligeglad!
 12. Han skal selvfølgelig lære hvad det går ud på - men det er aldrig for tidligt, så længe man sætter niveauet og kravet i forhold til alderen. Små hvalpe kan jo sagtens blive stressede af både for meget og for lidt stimulering. Jeg tror jeg ville forsøge at træne "ro" med ham. Ud et sted i samfundet og så bare sidde lige så stille og se på Verden der kører forbi. Det må være rigeligt med sanseindtryk for så ung en hvalp tror jeg. Jeg har aldrig selv praktiseret det, men jeg mener, at der er en "tommelfingerregel" om antal minutters gåtur = antal uger hvalpen er. Og måske har du fat i noget ang. mange der kommer og går i hjemmet. Han er jo så lille og slet ikke rigtig faldet til i sit nye hjem sammen med dig, så selvfølgelig kan det påvirke ham, at der kommer en masse som så går igen. Måske derfor han søger kontakt med dig hele tiden, hvis han er bange for at du også smutter. Men jeg indrømmer at jeg bare tænker højt, for jeg er ikke uddannet i hundeadfærd, jeg trækker bare på mine egne erfaringer (jeg har dog haft en del hunde). Jeg håber du får løst problemet - det er for tidligt at kaste håndklædet i ringen overfor sådan en lille fyr (Det må du også forklare naboerne).
 13. Hvad slags næsearbejde? Jeg tænker, at han skal UD og arbejde. Læg et spor i skoven, på en mark eller lign. Han skal rigtigt arbejde og bruge sit hoved - ikke bare søge efter mad. I øvrigt så jeg også han lyder som om han måske er en smule stresset - ku' det være en mulighed? For hvis - så gælder det om at finde ud af hvorfor. Og så må jeg sige at lunten er kort hos dine naboer. Hvis han kun er omkring 3 måneder, så har du ikke haft lang tid til at lære ham noget som helst. Han er jo en lille baby, som skal vænnes til den store verden - det gør man ikke på få måneder.
 14. Åh det lyder godt nok også opslidende! Jeg skyder fra hoften, for jeg har ingen forklaring på hans opførsel - men jeg synes ikke at det lyder "normalt". Jeg ved ikke rigtig hvad du laver med ham i løbet af dagen, men jeg tænker, at lidt hjernegymnastik måske kunne gøre ham træt, sådan at han slapper af på en mere naturlig måde? Da han er cocker-mix tænker jeg noget næsearbejde... Ud og gå spor, eller lave noget nose-work ku' jeg forestille mig ville være rigtig godt. Og ellers noget problemløsning, hvor han også skal bruge knolden til noget fornuftigt. Måske din træner kan hjælpe dig igang, hvis du ikke er klar på selv at kunne starte op? At lave noget sammen ville også gøre at I på sigt bonder bedre sammen. Jeg håber, at du finder ud af det!
 15. Hofferne

  Ud om natten

  Tillykke med hundehvalp - det er altid spændende Men tænk lige over det der med at kaste pinde! Der sker mange skader med hunde, der leger med pinde. Så et godt råd er at finde noget hundelegetøj, som er beregnet til den form for leg. Og tænk så over - labrador eller ikke - så er kaste-hente-bringe-leg stressende for hunden, hvis man gør det for meget. Som Therese skriver så er det super god aktivering at lade hunden bruge sin næse (og sit hoved). Det blir jo nok en aktiv hund I får , så lidt hvalpetræning vil være givet godt ud, når I er 1.gangs hundeejere, for her vil I få en masse gode input til hvad I kan lave med jeres hvalp. God fornøjelse med hvalp!
 16. Nu er det jo sådan, at man faktisk bør opdrage sin hund uanset om den skal med på arbejde eller skal blive alene hjemme! Der er altså rigtig mange hunde der er alene hjemme hver dag, mens familien er på arbejde, skole osv. inkl. min egen - og jeg mener absolut ikke at han er forsømt eller at det er synd for ham. Til gengæld ville jeg ALDRIG overlade ham til en tilfældig hundepasser fundet på en hjemmeside!
 17. Jeg har den - faktisk er det nummer to af slagsen - jeg elsker den jakke! Jeg nærmest bor i den hele vinteren, og ja den er varm, man behøver ikke en masse trøjer osv. under. Et tip er at vaske den med imprægnering når man vasker den. Den første jakke havde jeg i 6-7 år, den var slidt, men ikke i stykker, men den begyndte at tage vand ind i sømmene. Så sidste vinter købte jeg en ny Ang. størrelser så tænker jeg den er "normal" - eneste negative jeg har er, at den kan godt virke lidt tung, men det vænner man sig til...
 18. Øhhh, hvad ville du ikke gøre? TS spørger om gode råd til hvad hun skal gøre i en given situation....
 19. Hmmm - endnu en slet skjult reklame... 🙄 I øvrigt er tråden fra februar - så vi må da håbe TS har fået klaret problemet.
 20. Undskyld, men dit opslag lyder en del useriøst! Der skal altså mere end en smuk, sød tæve, der elsker at lege med bolde til at planlægge et kuld hvalpe. Som piv skriver, så er der en del sundhed, der skal være på plads.
 21. Jeg forstår sagtens hvad du mener. Men jeg vil til enhver tid risikere det gode naboskab, fremfor ikke at forsøge at hjælpe en stakkels hund. Man kan ikke redde alle - helt sikket, men man kan prøve, og det ville jeg gøre i det her tilfælde. Hunden er hjælpeløs, det er naboen ikke
 22. OK hvis det er ejers indgang til problemet, så blir det kun op ad bakke Jeg gætter ud fra dit indlæg, at hunden nu er ved at være irriterende - ikke nuttet hvalp længere, understimuleret (måske) og laver derfor ballade. Resultat: Den får en løbegård, som den kan smides ud i. Men uden træning til at være i sådan en, så er det jo dømt til at mislykkes! Mit hjerte græder for sådan en hund, for jo mere den er alene derude, jo mere ked blir den, og jo mere skæld ud får den - det er virkelig trist Hvor godt forhold har du til naboen? Er det ikke muligt at snakke med dem om det? Fortælle dem at hunden hellere vil ud på en tur og opleve noget osv. Måske er det en af dem, der skal "trænes" i at have hund.....
 23. Jeg ville ha det ligesom dig - men kan desværre ikke gi dig en god forklaring... Men jeg tænker da at være i løbegård er noget der skal trænes ligesom at være alene hjemme. Måske kunne du tale med naboen? Fortælle hvor ked hunden er af at være derude - spørge hvorfor den skal være der!
 24. Ej, come on - du kan umuligt være seriøs med sådan et indlæg.... Der skal da en del mere til end en sort hund der er "uddannet" (tænker det er dét du mener?) politihund, før man beslutter at parre sin hund. Du har ikke engang gjort dig den ulejlighed at nævne om det er en hanhund eller en tæve du har. Jeg synes du er fuldstændig useriøs! I øvrigt er der lige pt. 106 schæferhvalpe til salg på "Køb Hund" - så der er rigeligt at vælge mellem, og du behøver ikke spekulere i at lave flere, tænker jeg.
×
×
 • Tilføj...