Hop til indhold

Fortryllende 5 år gammel Terveuren med lidt spids i sig søger nyt hjem


Hundeelsker22
 Share

Recommended Posts

Hej Hunde-Forum,

 

Vores 5 år gamle tæve, Hudson, søger et nyt trygt og kærligt hjem. Hun er en yderst kærlig Terveuren med lidt Japansk Spids i sig, som kan give den familie der får hende rigtig meget kærlighed. Vi er nødt til at give slip på hende da vi overtog hende for 6 mdr. siden fra hendes fødefamilie, men har måtte sande at hun har nogen problemer der skal tages hånd om som vi ikke har tiden eller evnerne til at klare. Disse problemer er:

 

· Hudson er bange for at blive forladt. Hun piver af og til og er meget opmærksomhedskrævende, hvilket gør at hun hele tiden skal tjekke hvor folk er. Dette gør også at hun knytter sig ekstremt hurtigt til nye mennesker, men gør så også at hun ikke er god til at være alene hjemme. Derfor skal den nye familie have tiden til at gentage hendes træning i det.

 

· Hudson er kræsen. Hun er blevet meget forkælet ved sin tidligere familie, hvilket gør at hun står ved bordet når der spises. Hun kan sagtens blive bedt om at ligge sig ned, hvilket hun også gerne gør indtil der er en der rejser sig. Hun kan ikke lide traditionel tørfoder, hvis det ikke er blevet blødt i vand og der er dressing, ketchup eller andet menneskemad i det. Doktor dyr beskrev hende som en letvægter.

 

· Hudson kan ikke med andre hunde eller små børn. Hun er meget jaloux anlagt og kræver derfor alt din kærlighed.

 

Hvis den familie hun kommer til får styr på disse ting, så har du verdens dejligste hund. Hun er super kærlig og drøn lækker. Jeg har faktisk aldrig set én flottere hund. Hun kan godt lide både at bruge hjernen og få motion og hun elsker at møde andre hunde og mennesker på gaden så længe de bare ikke er for aggressive (læs: snuser hende i numsen). Vi forestiller os at Hudson vil have bedst af at komme til en familie med lidt ældre børn, som måske bor i et hus eller på en gård og hvor hun ikke skal være alene hjemme for lang tid og hvor hun kan få en struktureret dagligdag. Så hvis det er dig eller du mener at du kan give hende et godt hjem, så er i velkomne til at kontakte mig på 42723119. Herunder kan i se nogen billeder.

 

20150110_201921.jpg

 

Med venlig hilsen

 

Lars

20141211_141937.jpg

20141223_121051.jpg

20150207_191302.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...