Hop til indhold

Løbetid??


Maria Haar
 Share

Recommended Posts

Hej mit navn er Maria.

 

Jeg er ny herinde, jeg har en lille blandingsrace som jeg gerne ville have hvalpe på, hun er en blanding mellem en papillon og en pomaranier.

 

Jeg har hørt at de kommer i løb hver 6. månede og andre siger de kommer kun i løb 1 gang om året, så var meget i tvivl om hvilket var rigtig.

:genert:

Hun har dog kun været i løb en gang, og ved så ikk hvornår hun kommer i løb igen, det er lidt det jeg håber i kan svare på, sidst hun var i løb var i juni/juli.

 

Hun er lige blevet et år, og ville det være for tidlig at få hvalpe på hende? Har snakket med dyrlægen og han mener det er en god alder for hunde at få hvalpe.

 

ville være super glad formhvis i ville tage tid til at svare.

Link til indlæg
Del på andre sites

Efter min mening er 1 år alt for tidligt, en tommelfingerregel siger 2 til 3 år og tidligst i 3 løbetid, det er umuligt at svare på hvornår tæven kommer i løbetid igen, det kan svingemeget hvor lang tid der er i eller løbetider, men det mest almindelige er at løbetider er tidlig forår og sidst på sommeren;)

hvis du ønsker at bruge din tæve i avl bør du under alle omstændigheder då hende undersøgt grundigt for mulige arvelige sygdomme, hos en blanding som din vil det være løse knæskaller, manglende tænder og du skal være sikker på tempermentet er ok, dvs ikke nervøs/angst.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...