Hop til indhold

Schæfer/labrador blanding søger nyt hjem


thomasjohan
 Share

Recommended Posts

Da vi nok desværre må erkende at vores lille familie ikke kan rumme vores ellers fantastiske hund Bella grundet snarlig familie forøgelse og tvilling på 2 år i forvejen, så ser vi os desværre nødsaget til at finde en erstatningsfamilie til hende.

 

Er aktuelt midlertidigt på aflastning hos mine forældre, men da dette ikke er en holdbar situation i længden er vi på jagt efter en sød og kærlig person/familie som kan tage sig af hende.

 

Bella er en blanding af en schæfer og labrador, men af sind meget lig schæferen. Hun er 7 år gammel og steriliseret.

Bella er en stor putte hund og har tidligere fået lov til at ligge i sofaen med stor velbehag. Dette er hun dog blevet vænnet fra igen. Grundlæggende set er hun en lille hund i en stor hunds krop. Hun er en meget opmærksomhedssøgende hund, og vil helst ligge under bordet, ved sofaen mm, hvor ejerene er. Og flokken skal helst være samlet. Hun elsker at blive nusset, især mellem øjnene. Hun er vant til børn (også helt små), og har ingen problemer med at blive trukket i halen, taget mad fra eller hevet i ørerne.

 

Bella har gået på hundeskole og er generelt meget glad for at blive stimuleret med træning. Kan også mange tricks. Kommer når man kalder (specielt ved udsigten til godbidder). Har dog aldrig været god til at gå i kort line, hvorfor vi har benyttet os af en grine om snuden. For dem som det betyder noget for, har vi vænnet hende til at gå på højre side, pga. fortov ved cykling.

Bella er vant til at være alene hjemme, men vi har dog altid benyttet os af hundelufter for at få stimileret hende i løbet af dagen.

Tidligere været vant til meget motion (gåture, da vi boede i lejlighed), men med årene mindre behov for fysisk aktivitet. Har også løbet med hende i perioder, men kan ikke længere løbe lange ture hyppigt. Hun elsker vand og hopper gerne i selv om vinteren

 

 

Bella er en vagthund, dvs. hun gør når der bliver ringet på døren, samt kan virke intimiderende når folk kommer ind (hun gør) – Hun har dog aldrig været mistænkt for at være aggressiv.

 

Som ny ejer skal man være klar til en hund som Bella med schæfer sind. Er derfor ikke så god til andre hunde, især de mindre. Har tendens til at gøre udfald mod især mindre hunde, men har aldrig bidt. Har dog haft hende sammen med andre hunde ved mange lejligheder, men kræver lidt tilvænning og afslappet sind fra den anden hund. Kan generelt bedst med større hanhunde.

 

Bella vil trives bedst hos en familie med luft omkring sig i rolige og grønne omgivelse, eller den aktive familie i byen. Bor selv midt i KBH, men hun nyder bestemt at have en have samt mulighed for skoven og vand.

 

IMG_3678.jpg

IMG_1083.jpg

IMG_1083.jpg

IMG_0797.jpg

IMG_3861.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...