Hop til indhold

Schæfertæve på 5 mdr søger erfarent hjem


Lenschow
 Share

Recommended Posts

Skøn schæfertæve søger erfarent hjem

Delta er en dejlig pige på 5 måneder, som søger et nyt varigt hjem med erfaring med racen. Hun er en nem hvalp, næsten renlig og kan være alene hjemme.

 

Hun har stamtavle og alle vaccinationer samt EU Pas. Hun er fra en kennel i udlandet, og nuværende ejer har oplysningerne. Hun kan med børn. Katte vides ikke, men hun vil gerne jagte ænder, så man må påregne træning. Hun elsker at arbejde og er yderst trænbar.

 

Opgaven med Delta er desværre blevet for stor i det nuværende hjem, grundet andre private årsager, som er stødt til i familien. Hun er passet til UG i nuværende hjem.

 

Ejeren forventer at kunne få ca 4000 kroner for Delta, og hjem før pris, så længe det er det rette hjem. Det er muligt at komme og se hende i Viborg.

 

Delta er ikke uden udfordringer dog. I den første tid i kennelen har hun gået med andre hunde, som selskab, og hun er dårligt socialiseret. I hjem og have og på vante steder, hvor hun luftes, er der ingenting. Det samme med mennesker, som hun møder to til tre gange. Hun flytter sig hurtigt, og er af samme grund sat på Kalm for at hjælpe hende videre. Ny ejer skal derfor være indstillet på at resocialisere og miljøtræne, og her kræver det erfaring igen, da Delta er utryg fremmede steder ude plus ved fremmede mennesker. Hun viger væk eller løber hjem, hvis hun får muligheden. I de rette hænder kan hun dog blive en fantastisk hund, da hun er meget ung, og hun har flyttet sig enormt meget på kort tid.

 

Delta kan med andre hunde. Et hjem med en eller flere hunde, som er rolige og trygge, ville derfor hjælpe hende meget også.

 

Hun trækker meget i snoren, men kan de basale kommandoer inden for og på trygge steder.

 

Jeg er villig til at stille min viden omkring træning af Deltas utryghed til rådighed gratis, da denne lille hund har en stort plads i mit hjerte.

 

Hun er meget legesyg og sjov - en hund, der skal opleves, men som også kræver et hjem, hvor man er indstillet på at arbejde med hende - både nu med utrygheden men også senere, da hun elsker at blive brugt

 

For flere oplysninger kontakt Keld i Viborg på 60189775

 

Ved spørgsmål om Deltas utryghed og træning kan jeg altid kontaktes på [email protected]

 

Ansigttæt.jpg

 

snuse.jpg

står2.jpg

side.jpg

står.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...