Hop til indhold

Når hundene "skændes"


Ida Kristine
 Share

Recommended Posts

Jeg har jo Figo som fylder tre år her til maj og han er bare kvarterets dejligste legeonkel for de større tumlehunde og en af de hunde han har leget sammen med siden den var hvalp er naboens rottweiler, Marley. De holder meget af hinanden og Marley lægger sig ofte ned på ryggen når den kommer hen til Figo.

 

Rottweileren er nu blevet 10 måneder og sidst de legede kom de for første gang op og skændes. Som i de snerrede voldsomt af hinanden. De var ikke i flæsket på hinanden, og vi stoppede dem nemt med et "så stopper vi lige drenge!", men man nåede da lige at tænke "åh nej"! Bagefter kom Marley hen til Figo og slikkede ham i mundvigen og sendte mange gode dæmpende signaler. Det skete to gange.

 

Umiddelbart tænker jeg at Marley er i lømmelalderen og prøver grænser af og han er jo stor og voldsom, så jeg tænker ikke det er noget der skader deres forhold, men omvendt er en rottweiler jo en "potent" race (hvis man kan bruge det udtryk), så hvad tænker I? Skal vi fortsætte med at lade dem lege sammen og så ellers være obs på dem som vi plejer?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville ikke undgå møder med Marley, men lav noget andet, fx gåture og ikke tumlelege, som hurtigt kan blive hvem-er-stærkest-konkurrence. Det er begge hanner og med en voksen og en teenager, skal der prøves grænser af og det vil Figo, forståeligt, ikke finde sig i.

 

Det korte af det lange, lav noget andet, sammen :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...