Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
 • Antal indlæg

  12.401
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  9

CrazyDogLady last won the day on Juni 16 2018

CrazyDogLady had the most liked content!

Community omdømme

1.055 Excellent

Om CrazyDogLady

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 27-01-1986

Personal Information

 • Lokation
  Midt/vestjylland
 • Interesser
  Hunde
 • Job
  SkolePædagog
 • Hundenavn
  Nala, Grand danois, fra 2004.* R.I.P. *

  Katla, Labrador, fra 2011.

  Ace

  Aika
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

48.964 profil visninger
 1. Jeg er vildt spændt på, om du vil fortælle lidt om, hvordan du er kommet frem til lige netop dén blanding...? 🤞🏻
 2. Hvordan går det mon med Cooper...? 🤞🏻 For god update!
 3. For pokker hvor er det op ad bakke 😲 For at tænke heeelt ud af boksen, kan det være fordi hun ikke bryder sig om nassede poter og skæg? 🤔 Da vi overtog Aika var hun fuldstændig hysterisk med at snaskede ting IKKE måtte være i nærheden af poterne. Det ændrede sig dog, med tiden.
 4. I min ‘oplæring’ har opdrætter sovet med hvalpene og taget dem ud i løbet af natten, når der var brug for det. Hvis en skulle ud, kom alle ud. Og så ind og sove (i mørke) igen. Tillykke med kuldet. Hvad er det for en race?
 5. Hvem af os to har smækket med døren 117 gange herinde? Hvem af os bliver altid rygende uenige med andre brugere? Tror vist nok der er mere drama i dig, end der er i kedelige mig. Slut herfra, synes bare ikke din opførsel er iorden.
 6. Beaglepack, du er godt nok nærtagende, hvis du ikke længere vil deltage i charlottes indlæg, fordi hun skriver at du nok misforstår hende. Hun er på INTET tidspunkt grov eller andet, så tolkningen er jeg ret sikker på du står alene med. Jeg har mødt Charlotte og hun er noget af det sødeste menneske. hvis man vil have drama, så skaber man drama. Åbenbart.
 7. Hvad er din normale relation til hunden? Hvad gør du når hunden knurre/smasker/går væk?
 8. CrazyDogLady

  Tips ved parring

  Skriv gerne om hvordan det gik 👍🏻
 9. CrazyDogLady

  Tips ved parring

  Min erfaring (som hjælper ved omkring 10 parringer ved forskellige opdrættere i flere lande) er at hvis hundene får lov at lege lidt frit uden snor, så finder de pludselig ‘melodien’ og begynder så at danse lidt tættere. Her kommer vi så ind og støtter tæven i at stå stille så hannen har en chance for at ramme. Dvs vi holder blidt i halsbåndet, snakker opmuntrende og hjælper hvis bagkroppen svinger meget rundt. Ingen tvang (!!!) men guiding. Hanhundeejeren støtter og hepper på hannen. Måske han har lidt svært ved at finde hullet og så må ejer træde til og give en hjælpende hånd. Når han er inde og har afleveret sæden, holder hanhundeejeren hundene sammen bagtil. Altså hjælper hanhunden til at stå ordentligt (måske et bagben lige skal hjælpes over ryggen på tæven) gerne på alle 4 ben. Pas endelig på tæven, for han bliver KÆMPE stor når hans penis udvider sig. Nogle tæver klynker ganske kort, oftest kun forstå gang når jomfruhinden brydes. Tæveejer står ved tævens hoved, holder fast i halsbåndet og sørger for at hun står stille. Der skal så lidt til at tæve eller/og hannen kommer til skade eller smerter og så er det virkelig op af bakke. Er det første gang han skal parre? Hvis det er (det lyder det til) så er han nok lidt ekstra ivrig og måske skal de hjælpes i gang med tha business ellers ender det i fjollerier. Jeg ville tage snor på dem efter 30-45 min leg og opmuntre til parring. Er tæven stærk af sind (oftest de bedste mødre) og en erfaren dame på parringsfronten, KAN hun godt finde på at knurre lidt af ham, når han springer på. Ikke skab konflikt, men afled lidt eller bed hende stoppe (roligt). Vi måler progesteronen på tæven så vi er helt sikre på at ramme det optimale tidspunkt for ægløsning. Det er nødvendigt når man skal køre til Holland, fx og vi har tit snakket om at hanhundeejeren burde (nogle gør) kræve progesterontestet tæve inden besøg, simpelthen for at han ikke skal møde en tæve der ikke er klar og han får et fur eller hun er langt forbi og vil ikke mere og han der får et fur. Hende der laver testen på vores befinder sig i Østjylland (vi i vest) og jeg vil gerne sende hendes navn og klinik ved henvendelse i en privatbesked. Lad mig bare sige, at vi kører godt 1,5 time for en blodprøve og et kik op i kut. Høhø. En tommelfingerregel med varighed er at hvis de hænger sammen i 20-45 min er det en succesfuld parring. Vi parrer som regel to gange med tolv timers mellemrum. Tæven skal være luftet inden hun kommer til hannen og skal DIREKTE efter de slipper hinanden i bil/bur/lignende. Må ikke tisse da hun presser noget af sæden ud. Håber du har fået lidt en idé om hvordan det kan foregå og har du flere spørgsmål eller har brug for mere uddybning, er du velkommen til at spørge. Gerne i privatbesked eller på fb, da jeg ikke tit er herinde mere.
 10. CrazyDogLady

  eksem

  Fordi foderet han får er mest anbefalet til racen, samt alle foreskrifter, betyder det ikke at det er bedst for ham. Hunde er individer, lige som os, og derfor er det ikke alle der skal have samme kost. Kan det være kulden? Tænker at hvis chillfaktoren er lav nok, kan den vel give hudreaktioner 🤔 ellers er der jo brændenælder der sagtens kan brænde selvom de er visnede.
 11. @Doberfan hvorfor er det du helst vil have en sort? Er der forskel, fx på temperament, på farverne? Jeg er mest vild med den røde, som du nok husker 😊 Mit glas på natbordet står på Greta, så jeg tænker på dig minimum 1 gang i døgnet 😁😘
 12. Jeg har, heldigvis, kun måtte sige farvel til én hund. Dog også den første og den som har lært mig rigtigt meget. Vi havde én hund i forvejen, men der var så stille at Ace flyttede ind kort efter. Han var, mildt sagt, et projekt, hvilket gjorde at jeg kunne flytte fokus lidt tak sorgen. Der skulle dog gå godt 6 mdr før der flyttede en grand danois ind igen og det var nok for tidligt. Jeg sammenlignede Nala og Aika og det er ikke fair. Ingen kunne eller kan måle sig med Nala. Det har taget lang tid og hårdt slid at få et godt forhold til Aika. Heldigvis forelskede hun sig hovedkuls i Peter, så hun har ikke manglet noget. Mærk efter. En god tommelfingerregel er vel at når SU kan smile istedet for at græde, så er du tæt på.
×
×
 • Tilføj...