Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
 • Antal indlæg

  12.445
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

CrazyDogLady last won the day on Juli 24 2020

CrazyDogLady had the most liked content!

Om CrazyDogLady

 • Fødselsdag 27-01-1986

Personal Information

 • Lokation
  Midt/vestjylland
 • Interesser
  Hunde
 • Job
  SkolePædagog
 • Hundenavn
  Nala, Grand danois, fra 2004.* R.I.P. *

  Katla, Labrador, fra 2011.

  Ace

  Aika
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

58.492 profil visninger

CrazyDogLady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,1k

Community omdømme

 1. Tak for opdatering 👍🏻 Vaner kan være svære at bryde, men det lyder til i er godt på vej.
 2. Jeg vil meget gerne høre mere!
 3. Du svarer på eget spørgsmål. Nej, da det er blandinger og med blandinger kan du ikke have en ‘rettesnor’ da du ikke kan forudse hvilke kvaliteter hver hvalp tager med sig. Mit råd vil altid være at købe med stamtavle.
 4. Jeg ville guide, med lys stemme og måske lidt opmuntrende klap i hænderne. Det kommer lidt an på hvor dybt hun sover. Men når I er ude for at besørge, skal du være kedelig. Forstået på den måde, at du kan gå stille rundt. Hive en enkel ukrudt op. Eller bare stå. Først idet hun sætter sig og tisser, siger I ‘tis, super!’ Men ikke så glad/gearet at hun afbrydes. Det kan tage noget tid før hun løser koden, men hav tålmod. Efter endt tissetår kan I trisse tilbage til sofaen og evt få en kiks for at følge fint med. Opdater gerne!
 5. Jeg tænker det er en ret ‘normal’ problemstilling i er havnet i. Sommerhvalp skal jo netop også lære at gå til døren når den er lukket. Vær gerne er skridt foran hende om aftenen, væk hende evt og tag hende med ud, på ca tidspunktet for hvornår hun normalt gør. Brug også den samme dør, da det kan skabe unødig forvirring.
 6. Jeg har haft god effekt af bot netdækken ved nytårsangst. Kan ikke lige huske, men er han på noget medicin? Calm eller lignende?
 7. Hvad er hun for en race? Er hun undersøgt af dyrlæge? Hvilket foder får hun? Hvor gammel er hun? Er hun steriliseret eller hvor er hun i cyklus?
 8. Jeg tænker jeg ville forsøge med st lade ham blive hjemme. Så ville jeg selv lade besøget være kortere hvis det giver for lang alenetid for ham. Det giver kroppen en mulighed for at få ro på, når det ikke trickes hele tiden. Når du har gæster, vil jeg finde en lækker tyggeting der tager lidt længere tid. Hvis han ikke er så madglad, ville jeg se hvordan han reagere ved at få snoren på. Det giver tit hunde ro, da de derfor er begrænset i området de kan patruljere.
 9. Umiddelbart tænker jeg, skal han med dig rundt til venner og familie? Det lyder ikk til han synes det er fedt (mere). Kort sagt, så hver gang han tvinges i en situation hvor han gør konstant, tager det vildt lang tid før denne stress er ude af kroppen. Hvis han kommer i situationen ofte, når stressniveauet ikke nok ned i kroppen. Dette konstante påvirkning er ikke sund.
 10. Det tror jeg ikke. Pigmentet tager til de første dage hvalpe er født, og meget lidt forandres det som det vokser, er min erfaring. Man skal være opmærksom på solskoldning på de lyserøde.
 11. Øh, JA skattepige, afsti-afsted!
 12. Hmm, jeg synes det er svært at sige en specifik race. Cavalier springer op i hovedet, den ville passe fint ind og er en forholdvis nem race at have med at gøre.
 13. Gode overvejelser. Hvad har du tænkt med træning? Er det kun hvalpetræning du vil gå til eller tænker du også at det kunne være sjovt senere? Det har nemlig en del at sige. Træning af alene hjemme kan være en udfordring, jeg har dog ikke selv erfaring med en hund der har problematikker heri. Jeg har selv haft en Löwchen, men da han var 6 da vi overtog ham og han havde en KÆMPE bagage med, kan det være svært at drage paralleller.
 14. Jeg har endnu ikke mødt en hvalp, der ikke overgiver sig til ro i snoren. Men man skal holde ved og sørge for at blive siddende, UDEN kontakt i kort snor. Første gang tog det min hvalp 5 kvarter at finde ro. Dagen efter var det 3 kvarter og efterfølgende har det intet problem været. Hvis hun på nogen måde har været urolig, overtræt eller opkørt, har hun altid fået snor på og jeg har sat mig. Bum, 10 min senere en storsnorkende hvalp.
×
×
 • Tilføj...