Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
 • Antal indlæg

  12.435
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

CrazyDogLady last won the day on Juli 24

CrazyDogLady had the most liked content!

Community omdømme

1.070 Excellent

Om CrazyDogLady

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 27-01-1986

Personal Information

 • Lokation
  Midt/vestjylland
 • Interesser
  Hunde
 • Job
  SkolePædagog
 • Hundenavn
  Nala, Grand danois, fra 2004.* R.I.P. *

  Katla, Labrador, fra 2011.

  Ace

  Aika
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

52.291 profil visninger
 1. Det tror jeg ikke. Pigmentet tager til de første dage hvalpe er født, og meget lidt forandres det som det vokser, er min erfaring. Man skal være opmærksom på solskoldning på de lyserøde.
 2. Øh, JA skattepige, afsti-afsted!
 3. Hmm, jeg synes det er svært at sige en specifik race. Cavalier springer op i hovedet, den ville passe fint ind og er en forholdvis nem race at have med at gøre.
 4. Gode overvejelser. Hvad har du tænkt med træning? Er det kun hvalpetræning du vil gå til eller tænker du også at det kunne være sjovt senere? Det har nemlig en del at sige. Træning af alene hjemme kan være en udfordring, jeg har dog ikke selv erfaring med en hund der har problematikker heri. Jeg har selv haft en Löwchen, men da han var 6 da vi overtog ham og han havde en KÆMPE bagage med, kan det være svært at drage paralleller.
 5. Jeg har endnu ikke mødt en hvalp, der ikke overgiver sig til ro i snoren. Men man skal holde ved og sørge for at blive siddende, UDEN kontakt i kort snor. Første gang tog det min hvalp 5 kvarter at finde ro. Dagen efter var det 3 kvarter og efterfølgende har det intet problem været. Hvis hun på nogen måde har været urolig, overtræt eller opkørt, har hun altid fået snor på og jeg har sat mig. Bum, 10 min senere en storsnorkende hvalp.
 6. Jeg ville tage snor på, kort, og så sætte mig i lænestolen med benene op og min yndlingsfilm på. Hvalpen vil undersøge det meget afgrænsede område, prøve at bide lidt i snoren, klynke lidt, måske gø..., men liiiige pludselig falder der ro over det bette skind. Det er altså bare SÅ vigtigt at hvalpe får den søvn de har behov for. Man siger 16-18 timer i døgnet og det er faktisk rigtigt meget! Tvangsputning kalder vi det, om vi så skal sidde mussestille i 2 timer, så gør vi det. Det er ofte nok st gentage nogle dage i træk, hvor man derefter kan liste snoren af hvalpe og selv lette rumpetten og få sat den vask over. God fornøjelse! p. S. Jeg vil anbefale dig at læse op på søvn samt socialisering af hvalp. Vinduet for socialisering er enormt lille og der er meget man skal nå at opleve som hvalp, for ikke at blive angst som voksen.
 7. @Ninjamor er en dygtig og erfaren adfærdsterapeut, hende ville keg straks tage fat i. Jeg har ingen erfaring jeres problem, men håber så inderligt I snart finder nogle løsninger der er holdbare.
 8. Jeg har aldrig brugt slankefoder. Jeg har valgt at reducere mængden af hundens almindelige foder og øge motionen. Foderproducenter tjener fedt på at folk skrifter foder hele tiden. Tænker jeg.
 9. CrazyDogLady

  Diarre

  Vi har lige været igennem en mildere omgang diarré. Det ‘nyeste’ råd jeg fik, som hjalp, var en pose ærter koges i en time, pureres og gives i mindre portioner. Jeg havde også ris kogt i kyllingebouillon og torskerogn. Vi er i dag på første dag med egen foder i fuld ration og der virker til st passe frøkenen godt 👍🏻
 10. Og så er jeres erfaringer på labrador. En forholdvis selvstændig individ, der godt kan lide at være i nærheden af sine mennesker. En bichon er en helt anden type, hvor ‘i nærheden’ på ingen måde er godt nok. Det skal helst være ovenpå/i skødet/tæt med tæt på.
 11. Er det ikke bare hans måde at udtrykke et behov for opmærksomhed? Tænker i selv må have forstærket det, siden han fortsætter. Jeg ville acceptere det er sådan han er. Når man ved at det ikke er pga aggressivitet, men legesyge så er det helt ok i min optik. Ellers er muligheden at I TOTAL ignorere når han knurre. Altså han får ikke noget ud af det og vil stoppe, på et tidspunkt med at tilbyde adfærden.
 12. Hej Annette. Jeg vil anbefale dig at opsøge opdrættere og besøge dem. Det er ikke en særlig udbredt race, så det er nok svært at opstøve dem, sådan lige.
 13. Og jeg har haft begge mine grand danois tæver mellem 65-70 kg i flexline uden problemer. Flexlinen er købt efter hundens vægt og var nogle skrumler at gå med.
×
×
 • Tilføj...