Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
 • Antal indlæg

  12.418
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  13

CrazyDogLady last won the day on Maj 19

CrazyDogLady had the most liked content!

Community omdømme

1.065 Excellent

Om CrazyDogLady

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 27-01-1986

Personal Information

 • Lokation
  Midt/vestjylland
 • Interesser
  Hunde
 • Job
  SkolePædagog
 • Hundenavn
  Nala, Grand danois, fra 2004.* R.I.P. *

  Katla, Labrador, fra 2011.

  Ace

  Aika
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

51.672 profil visninger
 1. Min erfaring siger minimum 14 dage, og så er det med udgangspunkt at hvalpen er nem til at lære det. Gennemgår hvalpene en hvalpetest (medfødt adfærd) inden de bliver fordelt til nye hjem? Det giver nemlig et vildt godt billede af blandt andet hvor tryg hvalpen er i eget selskab. Min erfaring siger mig også, at hvis der kommer en midt på dagen og lufter, så forstyrre det mere end det gavner. Lækker race du har valgt, stærk stolt og gudesmuk!
 2. Ville finde pølsestykker, kyllingetern og lignende frem. Måske endda dåseguf. Og så skal I se fremad, forstået at I skal se mennesker/hunde FØR jeres hund. Stoppe op og belønne. Og så skal der viiiiirkelig belønnes når menneskene kommer nærmere. Hvis hunden forlader pladsposition, ville jeg resolut vende rundt og gå rask fremad indtil der er fokus igen. Vende rundt, sidde på plads og forholde sig roligt igen. Det siges at en dårlig vane tager lige så lang tid at indøve, som den har stået på. Og det er uden tilbagefald. Håber det kan bruges til noget.
 3. Undskyld det knap så pædagogiske svar, men COME NU ON!! I har valgt en terrier, en skarp lille spilop med meget specifik karakteristika. Hvordan det så kommer bag på Jer at jeres borderterrier knytter sig til hovedsageligt 1 person i familien forstår jeg ikke. Samtidig kræver en hund tydelighed, igen er terrieren her en meget konkret type hvor der findes noget mere samarbejdende racer, og I har en søn med asperger og dertilhørende ‘svær omgang med sociale normer’. Her må I som forældre støtte jeres søn og jeres hvalp, det er ikke det nemmeste venskab I prøver at lave. Dominans?! Det er en hvalp, en baby! Er du bange for den stjæler fjernbetjeningen? Eller Søndagsavisen først? Synes det er helt hen i vejret og viser at I tydeligvis ikke har læst op på det at få hvalp/hund i dagens Danmark. Good luck!
 4. Neutraliseret? Tjekket ved dyrlæge + kiropraktor?
 5. Samtidig skal det nævnes at hvalpe skal sove 16-20 timer i døgnet. Og det er vigtigt for at hjernen udvikler sig korrekt. Og evt manglende søvn i hvalpetiden, har jeg ofte set som ADHD agtigt adfærd Google er din ven!
 6. Jeg er ikke enig i træningsmetoderne med nej-øvelsen. Jeg har hunden foran mig. Tager en småkedelig godbid frem i hånden, først lukket mens jeg fører den foran hunden. Giver én kommando, bestemt men ikke med store bogstaver, idet hunden tager fokus fra hånden/godbidden. Kommandoen skal falde ret præcis, her kan man evt bruge klikker til at præcisere, men denne skal indøves først. Efter kommandoen falder, bytter jeg hånd og smider en lækker godbid lidt væk og roser stille. Hunden vil tage kontakt igen, og øvelsen gentager sig 3-10 gange. Slut altid med succes. Hellere 3 gange hvor øvelsen sidder lige i skabet og så stoppe, end at øve 10 gange og kun de første 4 gange var succesfuld. Jeg håber du kan se forskellen og endelig spørger hvis du har spørgsmål. Din datter skal træne de stille øvelser med ham. Evt få hende til at youtube Siri René, en dansk træner der har lagt nogle rigtig fine øvelser ind.
 7. Jeg har altid vægtet kvalitetsfoder frem for kvantitet. Jeg kan anbefale Essentials og Acana, begge højt dansk kvalitet til rimelige penge. De fleste fodermærker har smagsgaranti, det er da værd at undersøge. Hvad bliver han fodret med nu? Lidt lakseolie på toppen, var for min til dato mest kræsne hund, dét der gjorde udslaget, om der blev spist. Men det var MIG der havde lært hende, at med ynkelige øjne og indsugede kinder, fik hun topping 😂
 8. Ja. Giv den tid og lad endelig være med at blande alt muligt i. Det starter en dårlig vane. Tilbyd mad 3-4 gange dagligt, i 10 min og så tager du skålen igen. Han/hun skal ikke have adgang til mad hele tiden. Hvis det ikke virker, ville jeg blande et nyt foder i, lige så stille. Det kan være en kræsenpind i har fået fat i.
 9. Synes du skal læse op på både socialisering samt på bullmastiffen. Jeg kender ikke racen, andet fra beskrivelser. Måske en Sankt Bernhard 🤔 hvis vi nu alligevel er i giganterne.
 10. Socialisering foregår 90% af tiden udenfor matriklen, og det synes jeg du skal læse grundigt op på. Socialiseringsperioden er så kort, men det er ALLE grundstenene der bliver lagt og ikke som sådan muligt at ‘gøre om’. Det er ikke nok at han/hun møder ting, mennesker, dyr og situationer i hjemmet. Hvad er Jeres overvejelser i forhold til træning? Jeg har altid rådgivet mine hvalpekøbere som minimum et hvalpehold, men gerne til og med hunden er helt modnet både fysisk og mentalt. En hund er langt hen af vejen, hvad du gør den til og hvad du vænner den til. Den har selvfølgelig behov, men ud over det, så er de meget fleksible.
 11. Jeg tænker I skal se lidt bort fra jeres ønske-kilo, hvis I samtidig gerne vil have en robust hund, som I ønsker. SbT’en er der rigtigt meget hund i forhold til størrelsen. Fantastisk med børn. Ellers er der den engelske mastiff, som bestemt er en rolig, men stor hund, og bullmastiffen. Jeg fik min første hund som 19 årig, en grand danois. Mange havde en holdning omkring hende, men jeg fandt ud af at det 8 ud af 10 gange var min måde at imødekomme skulende blikke, der var afgørende for folks opfattelse af 65 kg Nala 😊
 12. CrazyDogLady

  Gøen

  Du kan bare give lyd, måske på fb istedet, da jeg ikke kigger herind så tit. Vi har også høns, en kat og en 1,5 årig til at udvide træningen 😂
 13. CrazyDogLady

  Gøen

  Mener det er Vestjylland 🤔 hvis det er i nærheden af os, vil Katla gerne stå til rådighed. Vi bor på landet, så vi forstyrre ikke andre 😊
 14. Lyder som seperationsangst. Ganske simpelt, hvis det er så voldsomt som du beskriver.
 15. En frossen KONG med noget lækkert i, kan de fleste ikke modstå. Eller et lækkert kaninører. De er gode fede, for min erfaring siger mig, at du måske kan have svært ved at holde ham i rigtig huld. Og så har snor på aldrig været en straf her i huset. Helt fra de kommer hjem, får de en snor på og jeg sætter mig stille. Uden kontakt. Hvalpen karter ofte rundt de første 10-15 min, men falder så til ro. Som sagt, fra Day one! Det betyder så at den dag i dag, hvor hunden er 8 år, så falder hun total til ro, hvis vi er indendøre (No matter where), hun får snor på og jeg sætter mig. 2 min senere snorker hun højere end noget andet.
×
×
 • Tilføj...