Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
 • Antal indlæg

  12.407
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  10

CrazyDogLady last won the day on Maj 11

CrazyDogLady had the most liked content!

Community omdømme

1.057 Excellent

Om CrazyDogLady

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 27-01-1986

Personal Information

 • Lokation
  Midt/vestjylland
 • Interesser
  Hunde
 • Job
  SkolePædagog
 • Hundenavn
  Nala, Grand danois, fra 2004.* R.I.P. *

  Katla, Labrador, fra 2011.

  Ace

  Aika
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

49.627 profil visninger
 1. CrazyDogLady

  Gøen

  Du kan bare give lyd, måske på fb istedet, da jeg ikke kigger herind så tit. Vi har også høns, en kat og en 1,5 årig til at udvide træningen 😂
 2. CrazyDogLady

  Gøen

  Mener det er Vestjylland 🤔 hvis det er i nærheden af os, vil Katla gerne stå til rådighed. Vi bor på landet, så vi forstyrre ikke andre 😊
 3. Lyder som seperationsangst. Ganske simpelt, hvis det er så voldsomt som du beskriver.
 4. En frossen KONG med noget lækkert i, kan de fleste ikke modstå. Eller et lækkert kaninører. De er gode fede, for min erfaring siger mig, at du måske kan have svært ved at holde ham i rigtig huld. Og så har snor på aldrig været en straf her i huset. Helt fra de kommer hjem, får de en snor på og jeg sætter mig stille. Uden kontakt. Hvalpen karter ofte rundt de første 10-15 min, men falder så til ro. Som sagt, fra Day one! Det betyder så at den dag i dag, hvor hunden er 8 år, så falder hun total til ro, hvis vi er indendøre (No matter where), hun får snor på og jeg sætter mig. 2 min senere snorker hun højere end noget andet.
 5. Du svare selv på spørgsmålet, han er overtræt. Stop ham, afled, hjælp ham med at falde til ro. Jeg ville tilbyde en tyggeting, at tygge afleder stress fra kroppen og vil hjælpe ham til ro.
 6. Jeg er vildt spændt på, om du vil fortælle lidt om, hvordan du er kommet frem til lige netop dén blanding...? 🤞🏻
 7. Hvordan går det mon med Cooper...? 🤞🏻 For god update!
 8. For pokker hvor er det op ad bakke 😲 For at tænke heeelt ud af boksen, kan det være fordi hun ikke bryder sig om nassede poter og skæg? 🤔 Da vi overtog Aika var hun fuldstændig hysterisk med at snaskede ting IKKE måtte være i nærheden af poterne. Det ændrede sig dog, med tiden.
 9. I min ‘oplæring’ har opdrætter sovet med hvalpene og taget dem ud i løbet af natten, når der var brug for det. Hvis en skulle ud, kom alle ud. Og så ind og sove (i mørke) igen. Tillykke med kuldet. Hvad er det for en race?
 10. Hvem af os to har smækket med døren 117 gange herinde? Hvem af os bliver altid rygende uenige med andre brugere? Tror vist nok der er mere drama i dig, end der er i kedelige mig. Slut herfra, synes bare ikke din opførsel er iorden.
 11. Beaglepack, du er godt nok nærtagende, hvis du ikke længere vil deltage i charlottes indlæg, fordi hun skriver at du nok misforstår hende. Hun er på INTET tidspunkt grov eller andet, så tolkningen er jeg ret sikker på du står alene med. Jeg har mødt Charlotte og hun er noget af det sødeste menneske. hvis man vil have drama, så skaber man drama. Åbenbart.
 12. Hvad er din normale relation til hunden? Hvad gør du når hunden knurre/smasker/går væk?
×
×
 • Tilføj...