Hop til indhold

CrazyDogLady

Members
 • Antal indlæg

  12.410
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  11

Alt der er opslået af CrazyDogLady

 1. Synes du skal læse op på både socialisering samt på bullmastiffen. Jeg kender ikke racen, andet fra beskrivelser. Måske en Sankt Bernhard 🤔 hvis vi nu alligevel er i giganterne.
 2. Socialisering foregår 90% af tiden udenfor matriklen, og det synes jeg du skal læse grundigt op på. Socialiseringsperioden er så kort, men det er ALLE grundstenene der bliver lagt og ikke som sådan muligt at ‘gøre om’. Det er ikke nok at han/hun møder ting, mennesker, dyr og situationer i hjemmet. Hvad er Jeres overvejelser i forhold til træning? Jeg har altid rådgivet mine hvalpekøbere som minimum et hvalpehold, men gerne til og med hunden er helt modnet både fysisk og mentalt. En hund er langt hen af vejen, hvad du gør den til og hvad du vænner den til. Den har selvfølgelig behov, men ud over det, så er de meget fleksible.
 3. Jeg tænker I skal se lidt bort fra jeres ønske-kilo, hvis I samtidig gerne vil have en robust hund, som I ønsker. SbT’en er der rigtigt meget hund i forhold til størrelsen. Fantastisk med børn. Ellers er der den engelske mastiff, som bestemt er en rolig, men stor hund, og bullmastiffen. Jeg fik min første hund som 19 årig, en grand danois. Mange havde en holdning omkring hende, men jeg fandt ud af at det 8 ud af 10 gange var min måde at imødekomme skulende blikke, der var afgørende for folks opfattelse af 65 kg Nala 😊
 4. CrazyDogLady

  Gøen

  Du kan bare give lyd, måske på fb istedet, da jeg ikke kigger herind så tit. Vi har også høns, en kat og en 1,5 årig til at udvide træningen 😂
 5. CrazyDogLady

  Gøen

  Mener det er Vestjylland 🤔 hvis det er i nærheden af os, vil Katla gerne stå til rådighed. Vi bor på landet, så vi forstyrre ikke andre 😊
 6. Lyder som seperationsangst. Ganske simpelt, hvis det er så voldsomt som du beskriver.
 7. En frossen KONG med noget lækkert i, kan de fleste ikke modstå. Eller et lækkert kaninører. De er gode fede, for min erfaring siger mig, at du måske kan have svært ved at holde ham i rigtig huld. Og så har snor på aldrig været en straf her i huset. Helt fra de kommer hjem, får de en snor på og jeg sætter mig stille. Uden kontakt. Hvalpen karter ofte rundt de første 10-15 min, men falder så til ro. Som sagt, fra Day one! Det betyder så at den dag i dag, hvor hunden er 8 år, så falder hun total til ro, hvis vi er indendøre (No matter where), hun får snor på og jeg sætter mig. 2 min senere snorker hun højere end noget andet.
 8. Du svare selv på spørgsmålet, han er overtræt. Stop ham, afled, hjælp ham med at falde til ro. Jeg ville tilbyde en tyggeting, at tygge afleder stress fra kroppen og vil hjælpe ham til ro.
 9. Jeg er vildt spændt på, om du vil fortælle lidt om, hvordan du er kommet frem til lige netop dén blanding...? 🤞🏻
 10. Hvordan går det mon med Cooper...? 🤞🏻 For god update!
 11. For pokker hvor er det op ad bakke 😲 For at tænke heeelt ud af boksen, kan det være fordi hun ikke bryder sig om nassede poter og skæg? 🤔 Da vi overtog Aika var hun fuldstændig hysterisk med at snaskede ting IKKE måtte være i nærheden af poterne. Det ændrede sig dog, med tiden.
 12. I min ‘oplæring’ har opdrætter sovet med hvalpene og taget dem ud i løbet af natten, når der var brug for det. Hvis en skulle ud, kom alle ud. Og så ind og sove (i mørke) igen. Tillykke med kuldet. Hvad er det for en race?
 13. Hvem af os to har smækket med døren 117 gange herinde? Hvem af os bliver altid rygende uenige med andre brugere? Tror vist nok der er mere drama i dig, end der er i kedelige mig. Slut herfra, synes bare ikke din opførsel er iorden.
 14. Beaglepack, du er godt nok nærtagende, hvis du ikke længere vil deltage i charlottes indlæg, fordi hun skriver at du nok misforstår hende. Hun er på INTET tidspunkt grov eller andet, så tolkningen er jeg ret sikker på du står alene med. Jeg har mødt Charlotte og hun er noget af det sødeste menneske. hvis man vil have drama, så skaber man drama. Åbenbart.
 15. Hvad er din normale relation til hunden? Hvad gør du når hunden knurre/smasker/går væk?
 16. CrazyDogLady

  Tips ved parring

  Skriv gerne om hvordan det gik 👍🏻
 17. CrazyDogLady

  Tips ved parring

  Min erfaring (som hjælper ved omkring 10 parringer ved forskellige opdrættere i flere lande) er at hvis hundene får lov at lege lidt frit uden snor, så finder de pludselig ‘melodien’ og begynder så at danse lidt tættere. Her kommer vi så ind og støtter tæven i at stå stille så hannen har en chance for at ramme. Dvs vi holder blidt i halsbåndet, snakker opmuntrende og hjælper hvis bagkroppen svinger meget rundt. Ingen tvang (!!!) men guiding. Hanhundeejeren støtter og hepper på hannen. Måske han har lidt svært ved at finde hullet og så må ejer træde til og give en hjælpende hånd. Når han er inde og har afleveret sæden, holder hanhundeejeren hundene sammen bagtil. Altså hjælper hanhunden til at stå ordentligt (måske et bagben lige skal hjælpes over ryggen på tæven) gerne på alle 4 ben. Pas endelig på tæven, for han bliver KÆMPE stor når hans penis udvider sig. Nogle tæver klynker ganske kort, oftest kun forstå gang når jomfruhinden brydes. Tæveejer står ved tævens hoved, holder fast i halsbåndet og sørger for at hun står stille. Der skal så lidt til at tæve eller/og hannen kommer til skade eller smerter og så er det virkelig op af bakke. Er det første gang han skal parre? Hvis det er (det lyder det til) så er han nok lidt ekstra ivrig og måske skal de hjælpes i gang med tha business ellers ender det i fjollerier. Jeg ville tage snor på dem efter 30-45 min leg og opmuntre til parring. Er tæven stærk af sind (oftest de bedste mødre) og en erfaren dame på parringsfronten, KAN hun godt finde på at knurre lidt af ham, når han springer på. Ikke skab konflikt, men afled lidt eller bed hende stoppe (roligt). Vi måler progesteronen på tæven så vi er helt sikre på at ramme det optimale tidspunkt for ægløsning. Det er nødvendigt når man skal køre til Holland, fx og vi har tit snakket om at hanhundeejeren burde (nogle gør) kræve progesterontestet tæve inden besøg, simpelthen for at han ikke skal møde en tæve der ikke er klar og han får et fur eller hun er langt forbi og vil ikke mere og han der får et fur. Hende der laver testen på vores befinder sig i Østjylland (vi i vest) og jeg vil gerne sende hendes navn og klinik ved henvendelse i en privatbesked. Lad mig bare sige, at vi kører godt 1,5 time for en blodprøve og et kik op i kut. Høhø. En tommelfingerregel med varighed er at hvis de hænger sammen i 20-45 min er det en succesfuld parring. Vi parrer som regel to gange med tolv timers mellemrum. Tæven skal være luftet inden hun kommer til hannen og skal DIREKTE efter de slipper hinanden i bil/bur/lignende. Må ikke tisse da hun presser noget af sæden ud. Håber du har fået lidt en idé om hvordan det kan foregå og har du flere spørgsmål eller har brug for mere uddybning, er du velkommen til at spørge. Gerne i privatbesked eller på fb, da jeg ikke tit er herinde mere.
 18. CrazyDogLady

  eksem

  Fordi foderet han får er mest anbefalet til racen, samt alle foreskrifter, betyder det ikke at det er bedst for ham. Hunde er individer, lige som os, og derfor er det ikke alle der skal have samme kost. Kan det være kulden? Tænker at hvis chillfaktoren er lav nok, kan den vel give hudreaktioner 🤔 ellers er der jo brændenælder der sagtens kan brænde selvom de er visnede.
 19. @Doberfan hvorfor er det du helst vil have en sort? Er der forskel, fx på temperament, på farverne? Jeg er mest vild med den røde, som du nok husker 😊 Mit glas på natbordet står på Greta, så jeg tænker på dig minimum 1 gang i døgnet 😁😘
 20. Jeg har, heldigvis, kun måtte sige farvel til én hund. Dog også den første og den som har lært mig rigtigt meget. Vi havde én hund i forvejen, men der var så stille at Ace flyttede ind kort efter. Han var, mildt sagt, et projekt, hvilket gjorde at jeg kunne flytte fokus lidt tak sorgen. Der skulle dog gå godt 6 mdr før der flyttede en grand danois ind igen og det var nok for tidligt. Jeg sammenlignede Nala og Aika og det er ikke fair. Ingen kunne eller kan måle sig med Nala. Det har taget lang tid og hårdt slid at få et godt forhold til Aika. Heldigvis forelskede hun sig hovedkuls i Peter, så hun har ikke manglet noget. Mærk efter. En god tommelfingerregel er vel at når SU kan smile istedet for at græde, så er du tæt på.
 21. Klip evt hans hår mellem poterne, hvis det er det mindste ud over trædepuderne. Nogle labradors slider ikke deres hår så meget mellem tæerne.
 22. Har dyrlægen måske et råd? Hvad med de der børnestrømper med skridsikker dutter under? Ellers ville jeg også ty til tæpper. Evt købe en rest gulvtæppe og skære det i baner. Det behøver jo ikke være for evigt og de er nemme at rulle sammen, når der skal vaskes gulv.
×
×
 • Tilføj...