Dinah Skrevet November 27, 2008 Rapporter Share Skrevet November 27, 2008 Hvis jeg nu koger kylling/lever, skærrer i tern og rister i ovnen til de er sprøde, hvorlænge kan de så holde sig i lufttæt bøtte? Mere et spørgsmål om, hvormeget jeg skal lave ad gangen:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret November 27, 2008 Rapporter Share Besvaret November 27, 2008 ristet oksesmulder holder ihvertfald ikke superlænge... vi blev nødt til at smide resten af vores ud efter ca 5 dage... ristede leverguffer har vi aldrig nået at smide ud Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Trei Besvaret November 27, 2008 Rapporter Share Besvaret November 27, 2008 Hvis jeg nu koger kylling/lever, skærrer i tern og rister i ovnen til de er sprøde, hvorlænge kan de så holde sig i lufttæt bøtte? Mere et spørgsmål om, hvormeget jeg skal lave ad gangen:5up: Bare lav en ordentlig masse og så frys det ned i passende portioner, så har man altid godbidder klar. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dinah Besvaret November 27, 2008 Forfatter Rapporter Share Besvaret November 27, 2008 Bare lav en ordentlig masse og så frys det ned i passende portioner, så har man altid godbidder klar. Ai, Dinah :stupid:. . . . . hvor har jeg lige lagt min hjerne i disse dage (jf også potevoks) Selvfølgelig, jeg fryser dem jo bare:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Trei Besvaret November 27, 2008 Rapporter Share Besvaret November 27, 2008 Ai, Dinah :stupid:. . . . . hvor har jeg lige lagt min hjerne i disse dage (jf også potevoks) Selvfølgelig, jeg fryser dem jo bare:5up: Hihi måske hjernen sover længe idag. Det kender jeg fra mig selv. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret November 27, 2008 Rapporter Share Besvaret November 27, 2008 Hvis det er helt gennemtørret kan det holde sig nærmest uendeligt. Jeg lavede en kæmpe portion tørret hestelever og hestehjerte i foråret og det holder sig endnu - jeg har lige taget hul på den sidste bøtte og den lugter/ser ud som da jeg lavede det. Jeg har opbevaret det i et alm skab i en lufttæt beholder ved alm. stuetemperatur Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.