Hop til indhold

Min puddel piver


JRP96
 Share

Recommended Posts

Kære alle. 

Nu fik vi endelig hentet vores lille Toy-puddel dreng hjem kaldet Topper. Vi har glædet os og gjort klar i ugerne op til. 

Vi har mødt Topper 3 gange inden, at vi skulle hente ham, hvor han hver gang har haft krudt i røven og elsket at undersøge, opleve og lege med andre hunde. 

Nu er vi så kommet hjem. De første par dage oplevede vi en hund, som var ekstremt tryghedssøgende. Vi gav ham masser af kærlighed, gåture, mad, legetøj osv. - aldrig alene. 

Problemet er, at vi så småt skal til at begynde “alene-hjemme-træningen”, men Topper piver så vanvittigt meget, at vi ikke ved, hvor vi skal starte eller slutte. 

I det sekund hvor han bliver sat ned på jorden, begynder han at pive og blive ynkelig. Vi har prøvet at ignorere dette indtil nu, men nu ved vi snart ikke, hvordan vi skal tackle det mere. Vi har jo ikke engang forladt hjemmet endnu, men han piver rigtig meget selvom, at han kan se os hele tiden. Vi har prøvet at aktivere ham både fysisk og mentalt, men ligemeget hjælper det. Han nærmest skriger i angst, når han bliver sat ned på gulvet. Han er slet ikke så legesyg, undersøgende og glad, som da vi mødte ham hos opdrætter. 

 

Har I nogle gode råd? 

Topper er 9 uger i dag.

Mvh 

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, det er korrekt forstået. Han har ikke rigtigt lysten til at undersøge vores bolig på egen hånd, og løber allerhelst lige efter os, når vi sætter ham ned. Vi har prøvet at skabe tryghed i kurven med lammeskind og nattøjer, som dufter af os, men det virker ikke, da han stadig piver. Mvh

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej,

Han er jo ikke så gammel endnu og lyder som en lidt forsigtig hvalp og han er jo blevet taget væk fra sin familie og placeret i helt nye omgivelser og det kan jo godt være en stor mundfuld.
Min hvalp på snart 4 mdr følger nu også efter mig ;-) .

Tror bare at I bliver nødt til at tage det hele stille og roligt i hans tempo og ja det er svært når man også skal arb. ;-) . Måske I kunne få en til at se efter ham når i starter eller flekse lidt så han ikke skal være alene længe ?

V.H. Sille

 

 

 

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...