Hop til indhold

Hundesele


Nanna53
 Share

Recommended Posts

Hej alle

Jeg vil gerne hører hvilke hvilken hundesele I vil anbefale i følgende situation. Jeg har en stor hund ca 42 kg, som jeg ofte tager med ud på legeaftale med en bekendts lige så store hund. Jeg har brugt en Julius K9 sele, den sidder ikke helt så godt,  som jeg gerne vil (bruger dogs Creek pathfinder til normale gårturer). Men k9 selen kan tage de tæsk den får når, de ruller rundt. Fornylig har den anden hund lært at åbne selen og så trække den af 🙄. Halsbånd er ikke en mulighed, da han så holde fast i det, og min drejer rundt for at komme løs.  Dogs Creek selen bliver hurtigt slidte pga hårdhændet behandlingen, derfor skiftede jeg til Julius K9 selen. Min hund skal have sele eller halsbånd, jeg vil have et sted at sætte hundetegn og noget at holde i, hvis det er nødvendigt. De to hunde er virkelig glad for hinanden og leger rigtig godt sammen 😄.  Så nogen gode forslag?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville til enhver tid anbefale Tre ponti selen. Jeg bruger ikke andet til mine beagler. Den er lavet i et materiale der ikke skader pels eller hud og ikke kan gå i stykker. Man tørrer den bare over med en fugtig klud når den er snavset. Mine har haft deres gennem mere end 6 år og de holder stadig.

Jeg kunne anbefale Y selen til din hund da den vil yde en god støtte når der leges. Halsbånd er NO GO i lege situationer da de kan hænge fast - så her kan du sætte hunde tegn i selve selen. 

K9 selen er noget skrammel og de kan få alvorlige sår af det materiale de er lavet af. Jeg brugte dem førhen - men da Darwin fik en voldsom byld af selen - han måtte opereres - så har jeg ikke brugt dem siden.

 

https://hundehjertet.dk/produkt/tre-ponti-y-sele/

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...