Hop til indhold

levamisol


Gæst aro
 Share

Recommended Posts

Hej!

 

Er der nogen, der kan hjælpe mig? Min schaeferhund Aro (5 år) er meget angrebet af hårsækmider, og jeg har søgt meget på Nettet for at finde oplysninger om probemet. Det jeg har fundet frem til er følgende: Jeg skal have fat i noget levamisol (til opbygning af immunforsvaret). Dyrlægen har det ikke på sin medicinliste. Det ser ud som om, at man kan købe det hos akvarister? Desuden skal jeg have fat i noget hundeshampoo, der er midedræbende. Sådan som jeg har forstået det, skal det derfor indeholde benzoylperoxid. Er der nogen, der har navnet på en sådan shampoo el. lign.? Det skal ikke så gerne være Amitraz, da vi har prøvet pipetter til at sprøjte i nakken, og han blev meget syg af det. Vi har fået sprøjter med Ivermectin, som han skal starte med i næste uge, de hjælper også, men sådan som jeg ser det, skal der også bygges et godt immunforsvar op, og miderne skal dræbes via gel / shampoo. Ivermectin alene holder kun problemet nede, men miderne forsvinder ikke. Vi har prøvet shampoen Nizoral, men den virker ikke. Den indeholder heller ikke benzoylperoxid. Jeg håber, at der er nogen, der kan hjælpe mig... Sanne(ny bruger). PS. Jeg vil også gerne høre om andre behandlingsformer el. andet, hvis nogen ved noget. Diagnosen er generaliseret demodikose.

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså jeg ved ikke ret meget om hårsækmider, så den store hjælp kommer der desværre ikke herfra, men hvad siger din dyrlæge? H*n må da vide hvad man gør? Personligt ville jeg nok være lidt påpasselig med noget som dyrlægen ikke har på sin medicinliste medmindre det er noget h*n selv har anbefalet.

Rigtig god bedring med ham, jeg håber at I finder en løsning hurtigt :ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej!

Tak for svaret. Sådan som jeg har forstået det, bliver dyrlægerne certificeret til at sælge de forskellige præparater. Bl.a. må vores dyrlæge behandle med Ivomec(Ivermectin). Jeg har spurgt min egen læge ang. levamisol, og han kan ikke slå det op. Han siger, at det er fordi, at det er et specielt præparat, som de læger, der er specialiseret indenfor det, må sælge. I det her tilfælde behandler man mennesker med tyktarmskræft med levamisol. Jeg kan læse mig frem til, at hunde er behandlet med det, for at få deres immunforsvar op, og det med succes. Jeg håber, at nogen kan hjælpe.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Tanten

Præcis hvordan man slipper af med hårsækkemider ved jeg ikke - men det siges jo at alle hunde har det, der er så bare nogle der reagere kraftigere end andre.

 

Din dyrlæge burde vel kunne fortælle dig hvor man kan få fat i det :confused: Og som Nollike syntes jeg også det måske er lidt "risikabelt" at bruge et middel man ikke har fundet i samarbejde med dyrlægen (måske jeg har misforstået noget her, men så ret mig endelig ;-)).

 

Hvis du skal have pumpet din hunds immunforsvar op, er der måske en dyrlæge i Århus der kan hjælpe dig, men nu ved jeg jo ikke lige hvor i landet du bor, og hvor langt du er villig til at bevæge dig?

Link til indlæg
Del på andre sites

Levamisol er det virksomme stof i et produkt og ikke nødvendigvis produktets navn.

 

Dette produkt er Levamisol og distribueres af ChemVet i Danmark:

 

http://www.medicinpriser.dk/Default.aspx?id=15&vnr=397828

 

Og her står der noget mere om selve produktet:

 

http://www.produktresume.dk/docushare/dsweb/Get/Document-11416/Levaject+Vet.,+injektionsv%C3%A6ske,+opl%C3%B8sning+75+mg-ml.doc

 

Jeg ville nu starte med at konsultere en rigtig god dermatolog til dyr - der findes bla. Flemming Kristensen i Bagsværd og en kvindelig dyrlæge på KVL. Der må også være nogle i det jyske, hvis du bor der.

 

Og så holde min hund væk fra andre hunde - nogle hunde er allergiske overfor mider og kan ende med aflivning.

 

MVH

Wivian.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...