Hop til indhold

Agility-seminar


Amocca
 Share

Recommended Posts

Karla og jeg tilbragte ugens første 3 dage i Hedensted på agility-seminar på Sannes Hundecenter - hvor vi også har trænet hvalpe-agility:-D.

 

Det var en fest! Og vi er helt sikkert klar igen næste år :5up:. Tror godt Karla kunne blive forfalden til, at mor står op, går i bad og så tøffer vi to ellers afsted til en hel dag i herligt selskab og med masser af leg... På dag 3 kunne hun ihvertfald ikke få mig hurtigt nok ud af døren :lol:.

 

Vi var 3 hold, der løb 3 kvarter om morgnen og 3 kvarter om eftermiddagen hver. Det første hold bestod af 4 store hvalpe, som løb hvalpe-agility, så var vi 3 begyndere - heriblandt Karla og jeg - og til slut var der et hold på 4 øvede... puuuuh, der er lang vej før vi bliver så seje :mrgreen:

 

Vi har kun trænet hvalpe-agility før, så det var første gang Karla oplevde at der var overliggere på springene! Heldigvis har vi trænet rigtigt meget fremadsendelse og "spring-teknik" på springstøtterne, så hun var super sej - også selvom der faktisk skulle hoppes nu ;-).

 

Springteknikken vi trænede på hvalpeholdet har gjort, at hun sætter helt korrekt af med bagparten og bruger sine forben korrekt til at styre retningen alt efter hvordan jeg dirrigerer :5up:.

 

Vi fik lov at træne slalom via alle' metoden, du kan simpelthen se hvordan de små grå roterer hos min hund når hun gik igang med det :mrgreen: På hvalpeholdet har vi kun trænet slalom-indgang. Dvs. at vi har øvet at lige meget hvor vi kom fra, så skulle hun altid venstre om den første pind. Hun fattede dog meget hurtigt konceptet med alle de pinde man skulle løbe ned igennem og så kom der lidt mere fart på også ....

 

Det er meget tydeligt at se forskellen på hendes fart og motivation, alt efter om der vanker godbidder eller bold som belønning. Bolden tænder hende vildt meget mere end godbidderne.... Så for nu ligger den i lommen, når vi har forhindringer der skal bruges lidt hjerneaktivitet til ;-):lol: som fx slalom, felter, balancebom og vippe, og så kommer den frem når de mere basale forhindringer som tunnel og spring skal forceres...

 

Vi lavede super gode forkryds på en lille springbane bestående af 3 spring og en tunnel og jeg koksede totalt i bagkrydsene (som sædvanligt :rolleyes: ) men Karla gjorde det rigtige alligevel :lol: dyyyygtig hund :5up:.

 

Jeg stod vist desværre for det meste af fotograferingen :neutral:, så der er ingen billeder af Karla og jeg i aktion, men I kan godt få lidt stemningsbilleder alligevel :-D

 

1. Karla tager en slapper i skyggen - det var varmt varmt varmt at arbejde i den hede!

2. Tyson (øvet) i gang med en forhindring

3. Bettie (hvalp) træner felt

4. Legetante Karla tog lille Twister til sig - han var 10 uger og kun med for socialiseringens skyld... Karla var dybt forelsket :lun:

5. Ludvig (hvalp) træner sit og bliv siddende selvom mor svinger med legetovet

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...