Hop til indhold

Tæve tisser i kurv :(


Gæst Greisen
 Share

Recommended Posts

Gæst Greisen

Hej vi er et på der lige har fået den dejligste lille Mopse hvalp. Vi har bare et lille problem med vores lille nye familiemedlem. Muffi, som vores hvalp hedder, tisser ofte i hendes kurv. Dette gør hun på trods af at vi lige har været ude at lufte hende.

Muffi tisser også ude, hvis vi er heldige at ramme hendes tisse øjeblikke, som ikke altid sammenfalder med at hun har spist, leget, eller sovet.

 

I nat havde vi det problem med Muffi, at vi havde lige været nede for at tisse med hende, hvor hun ikke tisser. Da vi kommer op i lejligheden, og lukker hende inde i buret igen, så vi kan sove, begynder hun at tisse. Vi skynder os at stoppe hende i det, og går så ud for at tisse med hende igen, men nej...

Da vi så kommer tilbage indenfor og lukker hende inde i buret, tisser hun så færdig i kurven :(

 

Hvor meget har sådan en lille Mopse hvalp brug for at aftisse sin kurv ? :(

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvordan gik din hvalp hos opdrætteren? Havde de mulighed for at gå væk fra sovestedet og tisse? Har de været vant til at komme udenfor?

 

Hvis de ikke har det, er renligheden slet ikke grundlagt og hvalpen er vant til at tisse der, hvor den føler sig tryg.

 

I må væbne jer med tålmodighed og blive ude med hende, indtil hun får tisset - og det kan godt tage lang tid! Bliv på samme sted (gerne et sted, hvor der ikke kommer andre hunde og i øvrigt er roligt og fredeligt) og foretag jer intet før hun har tisset. Du kan evt. tage hendes tæppe eller lignende, som hun allerede har tisset på, med ud - eller aviser, hvis hun er vant til at tisse på dem hos opdrætter.

 

Og så rose, rose, rose når hun tisser udenfor og ingen drama, når det sker indenfor!

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Greisen

Hej hej...

 

Vi prøver at give hende god tid, når vi er ude at lufte hende. Vi bor i en lejlighed, på en sidegade til gågaden i Aalborg midtby, så der er aldrig helt stille. Men hun har intet problem med at lave pøller på denne gade.

Men tisse, det gør hun helst i kurven. Vil prøve det som du siger med at tage det tæppe hun tisser på, med ned på gaden.

 

Kennelen som vi fik hende fra, var et stueopdræt, hvor hundene havde fuld adgang til haven hele døgnet rundt, så det undrer mig at hun ikke hellere vil ud at besørge end at gøre det indenfor.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Greisen

Det kan naturligvis være... Vi tager hende nu ofte med ned i forskellige parker her i Aalborg, men der tisser hun heller ikke...

 

Det giver os lidt et problem, med luftning... Også fordi at den nærmeste park er omkring en kilometer væk, og så langt gider hun ikke gå, så vi skal bære hende derned.

Også et lille problem når hun skal op og tisser hver anden time om natten :(

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Greisen
det er jo spillets regler når man vælger og få hund i en lejlighed mit i centrum af en stor by, der er kun en part der må ofre sig og det er IKKE hunden.

 

Det er helt rigtigt...

 

Vi venter også tålmodigt, og gør alt for at hun lærer det, syndes bare det er meget underligt :(

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...