Hop til indhold

HUND STJÅLET FRA HUNDE PENSION!


Gæst Breton-Jet
 Share

Recommended Posts

Gæst Breton-Jet

Hvem finder dog på at stjæle en hund fra et internat!

 

Kære ALLE!

 

image002.jpg Hvem har set Klunte? Hos Dyreværnet i Rødovre er vi fuldstændig målløse. Tirsdag eftermiddag kom en mand forbi for og viste oprigtig interesse for en af vores dejlige hunde - Klunte. Klunte er en kun 7 måneder gammel hvalp, som er hos os fordi hans tidligere familie udviklede allergi. Sundhedspapirer blev gennemgået. Der blev snakket og der blev hilst. Og efter som interessen stadig var der, fik manden lov til at gå en tur med Klunte.

 

Og det var så det sidste vi så til Klunte! Han blev nemlig aldrig returneret men stjålet og nu er hans skæbne uvis.

 

Vi vil stærk opfordre den pågældende mand til at melde sig frivillig. Det mest fjollede af det hele er, at det meste af arealet hos os er videoovervåget og derfor har vi mange optagelser og et klart signalement. Sagen er selvfølgelig meldt til politiet og der vil blive holdt øje. Sætter vi først hele vores netværk i gang af hundeelskere over hele landet, skal vi nok få opsporet Klunte. Vores første prioritet er dog at få Klunte tilbage og derfor vil vi stærk opfordre vedkommende, som har Klunte til at levere ham tilbage. Der er frit lejde og vi lover ikke at gå videre med sagen.

 

Og så er det selvfølgelig ærgerligt, hvis vi fremover skal til at mistænke alle som kommer hos os for at møde en hund og bede og pas som dokumentation for at kunne opfylde overnævnte.

 

Kender du noget til sagen, eller har du set Klunte siden tirsdag eftermiddag (8. september), så ring til internatet på 20 33 27 74 eller send en mail til [email protected]

 

 

En mail jeg fik fra gipote det er stærkt goet at det sender det sådan ud!:5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Breton-Jet
Ja, det var nok ikke det, allergi-familien havde forestillet sig, da de afleverede hunden... hvis de altså har forestillet sig noget som helst.

 

Aha!

Redigeret af Nullermusen
Link til indlæg
Del på andre sites

Tænk at gøre sig til tyv for 2100 kr. I det mindste må det være en, der rigtig godt kunne lide Klunte.

 

Han er i det mindste ikke lige en type hund, man stjæler, for at bruge til hundekamp.

 

Det kan man desværre ikke vide. Har da engang læst en artikel hvor der stod at stjålne hunde som schæfere og rotter bliver brugt til at træne kamphundene op:???::cry:

 

Men mon ikke han bare har været glad for hunden.. Det må vi håbe..

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst kratos' mor

Hvor er det da bare modbydeligt at gøre sådan noget!! Øv altså... Hvis han var glad for hunden, ville han med glæde ligge de småpenge, for dette engangsbeløb er da ingenting i forhold til hvilke udgifter der er at holde hund generelt! Det er klart naivt af dem at lade folk gå alene med hundene, men hvem pokker ville kunne tro at sådan noget kunne ske? Og vedkommende er da lidt modig sådan at tage en hund han ikke kender til. Hvor er det frygteligt... Håber Klunte kommer hjem i god behold!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...