Hop til indhold

Præsentér din løwe


Imba
 Share

Recommended Posts

Hej :-D

 

Jeg er efterhånden af det indtryk, at der er en del dejlige løwer herinde :blink: Mange af os kender til hinanden, men synes det ville være rigtig fedt med en tråd, hvor løwchen-ejerne lige smuttede forbi, gav sig til kende, og viste deres løwchen frem. På den måde, er det også lettere for nye brugere, at spotte os, og jeg vil da gerne se og høre lidt om jeres dejlige løwer :blink:

 

Jeg lægger ud..

 

Jeg har en løwchen på 8,5 mdr i slrivende stund. Han er fra april 08. Han hedder Milo, og er parti colour hvid med sorte pletter (og grå og lysebrune "reflekser" eller hvad man kan kalde det). Han er fra kennel Lions of Denmark, og kans kuld hedder "Kissing".

 

Han er meget speciel, da han blev født utrolig lille. Han vejede kun 50 g. Det er en pakke gær! Vi var meget bange for, om han ville klare skærene, men han suttede som vejede han 200g, så der var ingen is på koen.

 

Da vi fik ham hjem, var han stadig bare en bette my på 940g, men har siden vokset med opgaven :-D Han vejer nu omkring fem et halvt kilo + -

 

Milo er en rigtig glad hund, med masser af mod på livet. Han elsker gåture og oplevelser. Og ikke mindst andre hunde i alle former, størrelser og farver. Det bedste han ved, er når vi er til træning med ham. Der er han virkelig i sit es. Han elsker også at komme med hjem til mine forældre, og bliver bare så glad hvis man far kommer, for så betyder det sikkert køretur hjem til dem. Han er generelt vild med transport, da vi har gjort meget ud af, at transport= sjove steder.

 

Han er en rigtig dygtig og klog hund også, og vi har svært ved at følge med, når vi træner ham, for at blive ved med at give ham udfordringer. Vores projekt lige nu, er "bang". Det udfordrer i hvert fald os, at træne ham, så han kan skildne det fra "rulle".

 

Milo er en rigtig hyggehund. Han elsker opmærksomhed i alle former, og er vild med at optræde. Han sover hos os om natten, og hans yndlingssted er bag vores hovedpuder, eller mellem vores hoveder :lol: og så elsker han at se film med os på sofaen :lun:

 

Her kommer lige en række billeder af ham :-D Jeg vil tage nogle meget nylige, da der er massevis af billeder af ham mens han udvikler sig her på siden.

 

[ATTACH]5438[/ATTACH]

 

[ATTACH]5439[/ATTACH]

 

[ATTACH]5440[/ATTACH]

 

[ATTACH]5441[/ATTACH]

 

[ATTACH]5442[/ATTACH]

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 101
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Gæst Eyecatcher

Vores net er gået ned i øjeblikket , men nu tager vi hjem og går igang .. Skriver om min Ivy og alle alle alle de andre :lol: Så kan I snart læse om Løverne i Nordjylland ved Lions of Denmark :mrgreen:

 

Dejligt at høre om lille Milo .. Jeg har jo ikke set ham siden han blev hentet, så han er stadig lille for mig :blink: Selvom min mor sidder ved siden af og forklare mig at han altså er blevet stor :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Bimsen sidder sjældent stille længe nok, til at jeg egentlig kan nå at lære hende at kende ^-^

 

Arj - jeg skal nok præsentere damp-hunden på et tidspunk ... og måske, hvis jeg finder et vildt hurtigt kamera - så kan der også komme billede på ;D

 

Åh, jeg vil så gerne møde Bimsen :lun: Og tror, at Milo ville elske at lege med hende. Tror du ikke det kan lade sig gøre engang? :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Ok ... Bimsen er jo damp-hunden - selvom lige nu ligger hun og snorker et eller andet sted på kontoret - sandsynligvis under skrivebordet - og allerhelst, har hun fundet en trøje en eller anden har taget af på et tidspunkt at ligge i ... tøj vi har gået med er absolut det allerbedste liggeunderlag iflg. Bella ...

 

Hun er sort/sølv - champion in spe (naturligvis) - superlækker lille løwe på bare 4.2 kg ...

 

Hun kan virkelig ikke særlig mange cirkustrick og smarte ting - hun kan det hun har brug for i forbindelse med udstilling (stå - gå fint i udstillingslinen - blive pillet på UDEN at bide dommeren (længere) og så selvfølgelig være bedårende) ... Så kan hun sitte og dække - og så har hun et ret sikkert indkald - noget hun kom med, da vi hentede hende - ikke noget vi har trænet specielt meget - vi har bare holdt ved lige ...

 

Hun er absolut den af mine hunde med mest humor ... hun minder mig tit om en af Astrid Lindgrens Rumpenisser (dem fra Ronja Røverdatter) ... Og så er hun ualmindelig social - hun hænger ikke nødvendigvis på os - faktisk helst ikke - men hun vil helst bare gerne være der, hvor vi er - så har hun det bedst ...

 

Hun har krudt i måsen og er altid frisk på liiiige at tage en spurt rundt på græsset - allerhelst vil hun fange Tulle ... men den leg er Tulle ikke så meget for, efter Bimsen er blevet stor - for nu er Tulle ikke overlegen mere - tvært imod - så henter Bimsen hende i løbet af ganske få meter, selvom Tulle har et solidt forspring ...

 

 

1227736099_resized.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

De lyder altså bare, som nogen super dejlige hunde de Løwer:5up: sådan lidt "gadedrenge agtige" med fart over feltet og meget selvtillid og så er de jo super smukke!

Ærgeligt de ikke findes i en mini udgave, My leger kun med hunde på samme str. som hende selv, for så kunne den bestemt have være en mulighed, som næste hund.

Link til indlæg
Del på andre sites

De lyder altså bare, som nogen super dejlige hunde de Løwer:5up: sådan lidt "gadedrenge agtige" med fart over feltet og meget selvtillid og så er de jo super smukke!

Ærgeligt de ikke findes i en mini udgave, My leger kun med hunde på samme str. som hende selv, for så kunne den bestemt have være en mulighed, som næste hund.

 

Er 4 kilo hund ikke en mini-hund :shock:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ih Freudika, du havde mange gode ting med :-D

 

Jeg kom da lige i tanke om, et par ting jeg ikke fik med om Milo.

 

Den opmærksomme løwchen ejer ser straks, at han ikke er løveklippet. Altså tager vi ikke til udstilling med ham. Ville dog rigtig gerne, hvis det lykkes at stable en pet class op. Det er jo ikke dårligt lige at få prej om, hvor racetypisk han er osv. Og tror det kunne være hyggeligt. Bare ikke noget, som jeg vil gå så meget op i, at jeg vil have ham klippet :oops: Men smag og behag, og har bestemt ikke noget imod de klippede- min skal bare ikke klippes.

 

Derudover glemte jeg at fortælle, at han elsker huler, mennesketøj, og menneske steder. Dvs. at hans hundekurv er en kæmpe kurv (ala brændekurv), vendt på siden så den får huleeffekt. Et håndklæde syet i bunden, og en rigtig blød og lækker gammel vinterjakke som pude. Han forelskede sig i jakken, da jeg havde lagt den til side til genbrug, så han fik den :lun: Han har også en "hylde" helt nede ved jorden i vores soveværelse med sengen han fik fra Janni på/i. Det var hans første hule, som vi kreerede til ham en af de første dage vi havde ham, da det hurtigt blev os klart, at han var en rigtig hule-hund. Dog sover han det meste af natten i vores seng, men hvis han får det for varmt, går han enten ind under skrivebordet, og ligger og "krammer" med stålbenene, eller ligger i sin hule. Af mennesketing, er hans yndlingssted (udover sengen hvor han sover om natten) vores lænestol med fåreskind i. Han ligger i den på et af billederne ovenfor. Det er faktisk lidt sjovt. Før vi lærte ham, at han godt kunne hoppe op i møblerne (han er en rigtig hoppehund, men havde ikke rigtig fattet at han var blevet så stor, at sofaen og stolen pludselig kunne forceres). Men altså- før vi lærte ham, at det kunne han godt, var han helt crazy med at guffe det der får i sig. Men nu hvor han selv kan komme derop, spiser han det ikke mere :confused: OM jeg begriber det... Men det passer mig fint.

 

Nårh ja, så er han en rigtig cirkushund. Som jeg skrev, er han utrolig lærenem, og han elsker at folk kigger på ham mens han "viser frem". Han har et langt repetoire af tricks og øvelser. Blandt andet: Snurre, rulle, balancere kort på bagbenene, kravle, five, ten, giv pote, og vinke.

 

Ja, man kan jo plapre løs om sin hund i en uendelighed... Og jeg fortsætter sikkert en anden dag :oops::oops::oops:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Karinajarl

Så vil jeg da også lige præsentere min lille løve :-D

Vi kom jo på venteliste til en lille hanhund.. Allerhelst lysegrå..

Da Janni og familie flyttede i et nyt hus, måtte vi da lige op og se hvor meget bedre det var. Og så tog Beedle os med storm :mrgreen: Vi måtte bare have ham med hjem. Heldigvis kunne det godt lade sig gøre og nu er han vores.

Han er den sjoveste løve der findes.. og dejligste! Når han skal gøre sig til trækker han sig rundt på gulvet på maven, med bagbenene slæbende efter sig..

Han er klippet i løveklip. Det var han da vi hentede ham, og nu tror jeg vi har vænnet sig til at sådan ser han ud. Mon ikke man selv kan lære at klippe?

Han er helt utrolig god til at komme når man kalder og ligesom milo er han vild med huler. Han elsker at køre i bil. Og han elsker at være på stranden eller i skoven. Vi har ham med allevegne og han opfører sig altid eksemplarisk :cool:

Jeg har et par billeder som jeg har fået lov at sætte ind af Janni. Og så tror jeg JArl vil gøre et par billeder af vores egne klar

Link til indlæg
Del på andre sites

De lyder altså bare, som nogen super dejlige hunde de Løwer:5up: sådan lidt "gadedrenge agtige" med fart over feltet og meget selvtillid og så er de jo super smukke!

Ærgeligt de ikke findes i en mini udgave, My leger kun med hunde på samme str. som hende selv, for så kunne den bestemt have være en mulighed, som næste hund.

Ollie vejer 3 kg og er 21 cm høj..

Hvis nu My vænnede sig til den fra hvalp (Ollies hvalpe vejer omkring 7-800 gram når de flytter) ville den jo ikke virke farlig. Mine løver bor sammen med chihuahuaer og er utrolig blide overfor dem.. Samtidig er løverne ikke dominante og totalt ligeglade med hvem der bestemmer.. Det er hvertfald ikke noget de gider sætte himmel og jord i bevægelse for at gøre. Herhjemme bestemmer chihuahuaerne nok mest.. Og de sætter sig hurtigt i respekt overfor løverne :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Alle Jer der har Løwchen.

Jeg har to små :-) Løwchen :-). Jeg er ny herinde, så jeg aner ikke hvordan jeg sætter billede ved, men i er velkommne til at se ind på vores hjemmside hvor i kan se de to små SØDE LØVER som jeg elsker over alt:-).

Charmi.dk

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Alle Jer der har Løwchen.

Jeg har to små :-) Løwchen :-). Jeg er ny herinde, så jeg aner ikke hvordan jeg sætter billede ved, men i er velkommne til at se ind på vores hjemmside hvor i kan se de to små SØDE LØVER som jeg elsker over alt:-).

Charmi.dk

 

Hej Bianca, og velkommen til :-D

 

Vi vil meget gerne høre lidt om dine løver her, når du engang får tid til at skrive :-D Billeder kan godt være lidt tricky indtil man lige får det lært. Når du er ved at skrive et indlæg, og vil hente et billede ned fra computeren til at vise i indlægget, trykker du på den lille papirclips ved siden af det store A og smileyen øverst i beskedkassen. Der vil være 3 kasser, hvor der står "gennemse" ved siden af. Du trykker på den ene af de knapper, og finder billedet på computeren den vej. Derefter klikker du på billedet. Der dukker en masse op i den bare linie før "gennemse" knappen. Vil du have flere ind, gør du det bare igen med de to andre felter osv. Når de felter du vil bruge er fyldt, trypper du på "upload" og venter. Det tager et stykke tid. De vil blive vedhæftet i bunden af dit indlæg, men vil du have dem ind ved teksten, kan du trykke på den lille pil til højre for papirclipsen, og vælge (tror det hedder) indsæt alle. Der er plads til 5 billeder pr. indlæg. Hvis du er i tvivl om, om billederne er kommet med i beskeden, kan du trykke på "preview Indlæg" knappen nederst til højre. Den viser, hvordan indlægget kommer til at se ud, når du sender det. Håber det gav mening :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Imba ,mange tak for din hjælp. :-D:vinken:

 

Her lidt om mine to små Elskelige Løwchen :hjerte:

Min lille Beloved Yogi :hjerte: er fra Kennel Lions Of Denmark. Hm, han er en være lille hidsigprop:engel:. Gad vide hvor han har det fra :?::rolleyes:.

 

Min lille Chandi :hjerte:(Disneyland´s Weltenbummler) er mere en blød lille løve,men han elsker at drille Yogi:engel:.

 

Yogi og Chandi kan bare ikke undvære hinandens selskab. De elsker deres gåture. Når vi skal ud at køre kan det ikke gå stærkt nok for dem at komme med. Yogi ser på mig: kom nu kom nu mor:. .Chandi står og hopper som en gummibold. De følger en i hælene døgnet rundt. De er også meget hjælpsomme i haven. Vi har en grund på knap 1500m3 hvor de rigtig kan udfolde sig. Græsplænen bliver grundigt gravet i, som Yogi har været så behjælpeligt at lære Chandi hvordan man gør:engel:. Det som Yogi så ikke har fået lært Chandi endnu er at grave efter noget usynligt i vandskålen.

De blev klippet i morges, så de går rundt og er så stolte over at vise deres søde bare numser frem :pift::pift::pift: .

Link til indlæg
Del på andre sites

Det som Yogi så ikke har fået lært Chandi endnu er at grave efter noget usynligt i vandskålen.

Vil du ikke låne Nalini? Hun skal nok lære ham det! Mine små unger på 4 og 5 uger graver allerede i vandskålen..

Det er altså ikke usynligt.. Nalini siger der er fisk i vandet...:mrgreen:

Og lad mig bare sige, vær du glad for du ikke har Luffe.. Han dukker hovedet helt ned under vandet og skovler det ud på gulvet :roll:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ollie vejer 3 kg og er 21 cm høj..

Hvis nu My vænnede sig til den fra hvalp (Ollies hvalpe vejer omkring 7-800 gram når de flytter) ville den jo ikke virke farlig. Mine løver bor sammen med chihuahuaer og er utrolig blide overfor dem.. Samtidig er løverne ikke dominante og totalt ligeglade med hvem der bestemmer.. Det er hvertfald ikke noget de gider sætte himmel og jord i bevægelse for at gøre. Herhjemme bestemmer chihuahuaerne nok mest.. Og de sætter sig hurtigt i respekt overfor løverne :mrgreen:

 

Jaeeee en mini Løwe, det kunne jeg godt tænke mig:-D hvis Ollie stadig laver små Løwebabier, når vi om 3-4 år skal have den næste hund;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja det er Nalini der har lært Yogi den unode griner.Ham Yogi gør sådan her...Pjaske pjaske vand og så i fuld firspring op i sofaen for at se om den nu også er tør og så tilbage og pjaske mere vand og så går turen ind i sengen for at se om den også er tør.Den Nalini altså, var det ikke hende der fandt ud at det var hyle sjovt at der var is på det røde vandbassin.:-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg må vel også hellere præsentere mine hunde så.. :mrgreen:

 

Terry er fra Tjekkiet.. Egentlig købte vi hende i dyre domme som kulsort, men farven gik af da vi kom hjem, så hun nu har et par hvide poter og en hvid stribe på brystet. Vi købte hende som 2 årig og hun er 5 nu.. Hun var alle pengene værd. Hun er rolig og velafbalanceret. Blev straks tildelt rollen som boss og bestrider posten med retfærdighed, ro og styrke.Hun ser alt, hører alt og klarer alt. Er der optræk til ballade er hun på pletten med det samme og mægler eller sætter på plads.

Hun elsker udstillinger, at blive børstet, klippet og vasket. Men over alt i verden elsker hun nu hvalpene. Både sine egne og de andres. Hver gang vi har hvalpe lægger hun mælk ned og hjælper med pasningen af de små. Når de små kommer ud af deres "hjem" og går rundt ved de andre hunde er hun lige i hælene på dem, og ve arme stakkels den unghund der kommer spurtende forbi og ikke ser sig for (man er ikke vild i nærheden af babyer), den arme stakkel indkasserer lynhurtigt et par gedigne flade fra Terry.

Terry er den der er bedst til at huske navne. hundene går kun igennem bestemte døre på navne-kommando (fx havelågen ud til vejen). Og Terry står altid forrest så hun kan høre hvilket navn jeg siger, er pågældende hund ikke hurtig nok får den lige et "kan du så lette røven" af Terry.

Terry laver rolige og stabile hvalpe. hvalpe som ikke bare lige bliver hylet ud af flippen. Eller som bliver hurtigt overgearet. I Terrys verden tager man den med ro, med måde selvfølgelig. Hvis der kommer lækkerier frem kan hun bevæge sig enddog meget hurtigt. Og hun tigger på en måde som man slet ikke kan undgå at se.. Først giver hun et par høje bjæf og så smider hun sig på ryggen og ligger og spræller.

Terry er 26 cm høj. Stambogsnavn: Terry Lion Extra Namelev

Redigeret af kennel-lowchen
Link til indlæg
Del på andre sites

Ja det er Nalini der har lært Yogi den unode griner.Ham Yogi gør sådan her...Pjaske pjaske vand og så i fuld firspring op i sofaen for at se om den nu også er tør og så tilbage og pjaske mere vand og så går turen ind i sengen for at se om den også er tør.Den Nalini altså, var det ikke hende der fandt ud at det var hyle sjovt at der var is på det røde vandbassin.:-D

Hehe jo.. Nalini finder på al det sjove :mrgreen: Hun er flokkens ubestridt klovn :cool:

Link til indlæg
Del på andre sites

Nå men så må jeg vel hellere præsentere Nalini også, nu Bianca er begyndt at snakke om hende:mrgreen:

 

Nalini er egen avl.. Første hvalp i første kuld. Terry er hendes Mor.

Nalini slås aldrig og lægger sig alldrig ud med nogen. Hun er altid en del af teenagebanden, selvom hun nu er næsten 2 år.

Det er hende der finder på de sjove ting.. Grave i vandskålen.. Og da jeg vendte deres badebassin på hovedet en vinter opdagede hun at der på bunden (som nu vendte opad) lagde sig et tyndt islag. Det kunne man glide på :mrgreen: hvis man kom løbende alt hvad man kunne og sprang op på bassinet og slog bremserne i. Så kurede man hele vejen over :roll:

Det er også Nalini der samler alle bamserne sammen og drukner dem i vandbaljen.. Eller fylder vandbaljen op med tørfoder, mens der er vand i selvfølgelig.

Nalini er ikke bange for noget som helst. Hun er en lille hund med et meget stort løvehjerte.

Hun deler alt med de andre.. Hvis hun har scoret en masse tyggestænger og der komme nogle forbi og gerne vil have en siger hun aldrig nej.

Nalini har været med i Danmarks sødeste hund og blev udtaget i Århus.. Og 4 måneder gammel vandt hun Junior Gold Cup Juniorhandling med Isabella. Selvom alle frarådede Isabella at bruge en hvalp da det reducerede hendes chancer for at vinde. Men Nalini tog røven på dem, og var fokuseret hele handlingen igennem. Hun havde også haft en god træner host host :mrgreen:

Hun er 28 cm høj. Stambogsnavn: Lions of Denmark Amazing Nalini

Redigeret af kennel-lowchen
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...