Hop til indhold

kevinff

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

kevinff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Som det er lige nu står vi og skal vælge mellem orijen, kingsmoor og essentials og i må selvfølgelig hellere end gerne komme med flere anbefalinger og råd! (olivers overvejer vi dog også men kan se en hel del har dårlige erfaringer med det efter der er ny ejer). Går ud fra det er hip som hap hvilket foder vi starter med? De er glade nok for bosch dvs de "hopper og danser" og løber med ud til foderspanden hver gang men jeg har lidt på fornemmelsen at det vil de gøre uanset når nu de er hvalpe og så har jeg en lidt "fishy" fornemmelse med bosch foderet da det er ret billigt (180 kr for 7,5 kg hvalpefoder) og synes indholdsfortegelsen er lidt svær at tyde.
  2. Ah okay. Hvilke mærker har forskningen med sig?
  3. Kan godt høre vi nok skal vente lidt før vi eksperimenterer alt for meget Lige et hurtigt spørgsmål: Jeg har stillet samme spørgsmål inde på hundegalleri og folk fokuserer primært derinde på hvor dårlig en idé det er at vi har taget 2 hunde på samme alder og samme køn og hvor galt det kan/kommer til at gå(de er fra samme kuld). Er det virkelig SÅ dårlig en idé? Skal vi allerede overveje at skille os af med den ene af dem? jeg må da indrømme at jeg får lidt dårlig smag i munden/dårlig samvittighed over folks reaktioner inde på hundegalleri og føler at vi har dicideret gjort noget forkert i at købe 2?
  4. Hvad mener du når du siger foreningen?
  5. Hej allesammen. Min kæreste og jeg har 2 9 uger gamle blandingshvalpe som bliver fodret med bosch (opfordring fra opdrætter). Jeg må indrømme at jeg har mine tvivl om hvor godt foderet egentlig er og vil derfor høre om der er nogle foder mærker vi burde kigge nærmere på og evt nogle vi burde holde os fra? Vi ved godt at man selvfølgelig skal se på sine hunde og se om de trives på det osv men vi syntes det er ret svært at vide hvilken "ende" af foder mærkerne vi burde prøve først. Hundenes velbefindende er nr 1 så vi går ikke op i om der er korn eller noget i maden så længe de har det rigtig godt Det eneste vi desværre ikke har mulighed for er barf da vi på ingen måde har fryseplads til det Håber i kan guide os lidt på vej.
  6. Så var der lidt billeder af drengene
  7. Super vi prøver os lidt frem. Umiddelbart viser de noget mere glæde ved at spise hills fremfor bosch men nu ser vi ad. Er der en billede funktion i forummet?
  8. Og er der en gylden tommelfingerregl for hvor ofte sådan nogle små hvalpe "skal/burde" skide? Ved godt det også afhænger af foderet men lige nu skider de Max 3-4 gange om dagen og lortene er vel kattelort størrelse
  9. Haha skal nok lægge nogle billeder ind i dag Har i nogle råd til hvad vi burde gøre når nu den ene hvalp spiser markant hurtigere end den anden og så går over i den andens skål? Synes ikke det hjælper at flytte ham hele tiden men vi skal måske bare blive ved?
  10. Mange tak dejligt at høre jeg bare er hysterisk. Vi fokuserer også mest på at få dem til at spise fra hver deres skål lige i øjeblikket går ud fra det er ligegyldigt at skålene er identiske udseende mæssigt? hvalpene er vel det man kalder for "rundkørsler". De er en blanding af dansk/japansk spids, dansk svensk gårdhund og border collie. Vi har set forældrene og faldt pladask for både dem og hvalpene
  11. De er vant til at spise det tørt og af samme skål det er blandingshunde. Overvejer at bløde det op eller simpelthen give dem mad over 3 omgange men så mindre portioner de får lidt mindre end det opdrætteren sagde og hvad der står bag på posen (den går efter voksen vægt som ligger et sted mellem 12-14 kg
  12. Ah så jeg skal bare lade vær med at bekymre mig allerede har du nogle råd til hvordan vi får dem til at spise af hver sin skål? Lige nu går de til samme skål nemlig. Opdrætteren havde selv 2 drenge fra et andet kuld og det gik helt fint med dem og vi har også snakket med vores dyrlæge omkring det og han mener heller ikke at der umiddelbart er grund til bekymring. I værste tilfælde må de kastreres.
  13. Hej alle sammen. Min kæreste og jeg fik vores 2 dejlige hvalpe i går (brødre fra samme kuld). Vi fik en lille smule bosch hvalpe foder med (vi har også selv købt en sæk så vi havde rigelig). I følge posen skal de have Ca 130-140g pr dag pr hund fordelt over 2-3 måltider (vi kører med 2 lige nu). Så langt så godt. De havde ikke fået morgenmad i går da vi hentede dem så de fik selvfølgelig mad med det samme vi kom hjem (70g pr hund) men de var stortset hele dagen om at spise det. De var først færdige med hele deres dagsration omkring 22:30 så vi tænkte jo at det var fordi det hele er så nyt for dem men i dag er de også længe om at spise (en halv skål hver indtil videre). Er det normalt? Er jeg bare for hysterisk? Vi har nogle hvalpe pakker liggende med hills som jeg overvejer at blande lidt i for at se om det er mere tiltalende eller skal vi bare afvente og se med foderet fra kennelen? Håber i kan finde hoved og hale i teksten
  14. kevinff

    Begynderhund?

    Jeg går ud fra du ikke læste min sidste post?
  15. kevinff

    Begynderhund?

    Jeg kan sagtens følge ideen med at betale "mere" for en hund med tavle hvis der er lagt en hel del arbejde i racen og opdrætterens hunde. Jeg var nok bare ikke forberedt på prisen var "så høj" (alt er jo relativt selvfølgelig). Vi var ude hos skovagergaard og må sige at deres hunde godt nok var rigtig meget "putte venlige" i den forstand at de meget gerne ville sidde tæt og nusses hele tiden (i hvertfald tæverne). Hun fortalte ikke noget om at vi skulle få taget billeder men mon ikke hun nævner det hvis vi vælger at gå videre med det? Somsagt er det ikke en nødvendighed at lade hunden gå løs men mere en "luksus" ting Hun nævnte dog derude at hun ikke havde haft problemer med at gå løs med sine. Min kæreste løber rimelig ofte og gerne +3 KM så tænker at hunden evt kan komme med der? Om tæven gik normalt på bagbenene må jeg ærligt indrømme at jeg ikke lagde mærke til denne gang. Samarbejdende race som du nævner kan jeg næsten regne ud er bla golden retriever og labrador osv osv?
×
×
  • Tilføj...