Hop til indhold

Anita Jensen

Members
 • Antal indlæg

  10
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Anita Jensen

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Nu er jeg slet ikke havenisse, men jeg tyder dit svar som at den gængse dansker ved hvad "senegræs" er? Kender da nogle haveejere, men ingen der også har "græshund".!
 2. Tak for svar! Min kaster det også op, dog begrænset, og jeg har fået forklaringen at det egentlig er dét der er årsagen til at de spiser det. Det skulle kun være godt for dem, er den gængse opfattelse. Til gengæld, har hun aldrig haft problemer med afføringen, p.g.a. dét. Ja se, det der med at være hundeejer, kan være noget af en udfordring af og til.! Og det må jo så være årsagen til at vi så glædeligt hopper ud i det😀! Spændt på om emnet kaster flere interessante indlæg op! Og send mig gerne et par græstotter til min nye have Dorte, =win-win😄!
 3. Anita Jensen

  Hund "på græs"

  Hej derude! Jeg flyttede i december, og bor nu hvor der kun er alm. græsplæne. Min hund er "græsspiser"., men der er ikke lige noget af det græs hun har brug for, her i nærheden. Det havde vi, og passede godt på!, i vores tidligere have. Deraf min tråd: Er der nogen der ved, hvilket/ hvad en hunds foretrukne græsart hedder? Tænkte at det da må kunne enten findes, eller købes, så jeg kunne plante nogle duske i vores nye have! Hvis hun finder det rigtige på vores gåture, kan hun sagtens bruge et kvarter på at spise af det, og det er vel helt fint, men det ville da være mere hensigtsmæssigt, hvis hun kunne få det i regelmæssige, små doser, som hun plejede.
 4. Tak for indlæggene! Det er en lettelse at vide, at der nok er mulighed for at jeg kan trille omkring med hende! Vi mangler det begge to, jeg må godt nok undvære motionen, men det er intet i forhold til at nyde hundens glæde og naturen!! Og hører oss lige færdselspolitiet ad, har ikke tænkt tanken engang😏, så dumt af mig😋, så tak for prikket Niels M!
 5. Hej derude! Jeg har en meget sart ryg, der trods operationer ikke bliver bedre. Så jeg er blevet meget dårligt gående, på blot nogle år. Det kan man jo blive nødt til at leve med, og det er for så vidt heller ikke et problem. Men jeg reddede, selvfølgelig før jeg blev rørelse begrænset, en dejlig labradorblandning fra at blive skudt, og vi har gået skov og gader tynde, da jeg kunne. Den tid er så forbi, men jeg har aldrig været i nærheden af at skulle af med hende! Hun var 6 måneder, da jeg købte hende, hvor ved jeg blev hendes fjerde, 4'e!!!, ejer, og vi har det vidunderligt sammen! Men jeg har det bare så skidt med, at hun ikke længere får den motion jeg havde vænnet hende til! Vi gik mindst 5 km hver dag. Og deraf mit spørgsmål: Jeg har udsigt til at få beviljet et el-køretøj gennem kommunen, og kun omkring en kilometer fra vores hjem, ligger der en skøn hundeskov. Jeg kan ikke gå dertil, men vil jo kunne køre derud, med køretøjet. Må jeg ha min hund med, når jeg kører på det? Trafikreglerne for det er i øvrigt som dem for cykel, men det er ikke lykkes mig at finde info om at føre hunden, mens jeg kører på køretøjet. Håber der er nogle herinde, der ved hvad der gælder!
 6. Anita Jensen

  Kylling

  Det er da lidt morsomt, ikke😄! Min er nu også glad for al mad, men kylling slår alt!
 7. Anita Jensen

  Kylling

  Hvad er der egentlig med lige kylling og hunde? Er der nogen der har et bud på dét? Jeg har p.t. en dejlig labrador-blandning, velopdragen (synes jeg da☺) og hun tigger normalt ikke ved bordet. Med mindre menuen står på kylling! Jeg kan godt få hende til at lade være med at tigge, men hun lægger sig lige ved mine fødder, så hun er helt klar hvis der spildes! Og det er kun når der er kylling! Ikke flæskesteg, and eller andet. Hun er den 3 hund JEG ejer, men har derudover haft 4 hunde der skulle videre, og det med kylling har været gennemgående med dem alle. Hvorfor kylling? Synes det er interessant, så vil være glad for kommentarer!
 8. Ja, man vil kun det bedste, men der er altid noget man "fejler" i☺! Er +50, fik MIN 1ste egne hund i konfirmationsgave som 14-årig, boede i Sverige p.d.t. og valgte (JO - mit valg, ikke forældrers!), at deltage i hvalpetræning. Dengang skulle hvalpen være 4 måneder, før den "kunne" trænes. Min efterfølgende erfaring
 9. He he, ja sån går det alt for tit, når man googler et eller andet, og blir engageret😄! Men men, emnet kan sikkert tages op igen, hvis der er interesse for det😉!
 10. Det tænkte jeg også på! Ville heller aldrig gi en hund svineben!
×
×
 • Tilføj...