Hop til indhold

My Only Sunshines

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om My Only Sunshines

  • Fødselsdag 15-02-1995

Personal Information

  • Lokation
    Århus
  • Hundenavn
    Lucky og Rosa
  • Køn
    Kvinde

My Only Sunshines's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Ja man kan da helt sikkert godt være for forsigtig. Det har jeg oplevet, da Rosa var hvalp, jeg var så bange for at der skete hende noget, og hun var usikker på andre hunde, jeg måtte slippe det lidt, men samtidig holdte jeg selvfølgelig fast i at beskytte Rosa, i den forstand at andre hunde ikke bare skulle flyve hen i hovedet på hende og hvis de var for voldsomme ved hende, så var det væk. Men i dit tilfælde, så synes jeg nu mere du lyder fornuftig og realistisk. Jeg ville ønske der var flere som dig. Jeg har altid snor på mine af samme grund (de er søde ved andre hunde, men de har ikke et sikkert indkald) der er ikke noget værre end når en løs hund kommer stormende og ejer kommer 10-20 meter efter, fordi de ikke kan kalde den til sig, og da slet ikke hvis den oveni det ikke var venlig. Du passer da bare på både din egen hund, men da også andre hunde, ingen grund til at give nogen dårlige oplevelser. Og vil du nyde lidt tur med din hund løs, så kan du jo måske finde et lukket område, hvor det er muligt og hvor du kan holde øje med at der ikke er andre.
  2. Hej Jeg er ny herinde på hunde-forum, og kunne se der ikke var så meget aktivitet lige i chihuahua gruppen, men har heller aldrig prøvet at der var en gruppe kun for en race, så jeg tænkte at jeg ville smutte ind og sige hej, og se om der mon var andre herinde med denne skønne race som havde lyst til at præsentere sig selv og sine hunde Jeg er 21 år og bor ved Århus (Flytter til Højbjerg sidst i marts) Jeg bor sammen med min kæreste og vores 2 chihuahuas Lucky på 3 år (21-12-2012) og Rosa på 1 år (23-12-2014). Jeg har ikke fået så mange billeder ind i galleriet endnu, men i kan se flere billeder af dem derinde. De er begge black and tan og fra samme opdrætter (dog uden tavle) da de er morbror og niece. Lucky vejer 1,8 kg (lige nu knap 1,9 kg da han er blevet lidt for tyk her i vinter) og Rosa vejer 1,1 kg. De kommer fra Lis Petersen i Sønderjylland, hvis nogen herinde fra skulle have hund derfra.
  3. Gæt hvem Jeg regner ikke med at være så aktiv herinde, men kan da ikke undvære jer allesammen, eller gå glip af det hele
×
×
  • Tilføj...