Hop til indhold

Dina

Members
 • Antal indlæg

  4.037
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

118 Excellent

Om Dina

 • Rang
  Helgen

Personal Information

 • Lokation
  Nordsjælland
 • Interesser
  Hunde, hundetræning, bøger, have, gode venner
 • Job
  System Analyst (men det var så i mit forrige liv, hæ)
 • Hundenavn
  Sofus - møghunden - mors dreng - SoffeNof m.m.
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det skyldes uden spor tvivl, at han ved, hvad det handler om. Vores første airedale prøvede at spille smart, da hans første "kone" kom for at blive parret, men det var et par dage for tidligt, hvilket hun fortalte ham, så det ikke kunne misforstås. Efter første "bryllupsnat" var han lige så nem som din avlshund. Han vidste af erfaring, at den stod på fæle hug, hvis han forsøgte sig før tid, så det lod han nemt være med.
 2. Jeg har ikke læst, at andre, inkl. du selv, ikke må/bør besvare et indlæg. Naturligvis må vi alle det. Men der var faktisk ingen grund til at blive så vred. Jeg opfattede det ikke som nedladende, men som en genvej til forståelse. Der KUNNE i mine øjne lige så godt have stået noget i retning af (som du foreslår): "Som en del af mit arbejde er jeg en erfaren adfærdsbehandler, og jeg er dybt uenig i det du har skrevet". Men undertiden skriver vi alle lidt hurtigt, skønt meningen er god nok. Det er ikke for at være efter dig på nogen måde, jeg syntes bare, at dit indlæg var unødigt hårdt!
 3. Næ - og er det i grunden ikke lidt småtrist?:slem:
 4. Eller måske var eksemplet der for at skære tingene ud i pap?
 5. Ro på. Du vidste jo godt, at Irene er uddannet adfærdsbehandler, så det kan da aldrig undgå at skinne igennem hendes svar. Hvorfor så vred? Hold da helt op for en grim smøre. Hvorfor så vred? Det er ubehageligt at læse.
 6. Det går jo fint i hundeskoven, så det ville da være fjollet at undlade det. Din hund lyder til at nyde turene dér.
 7. Du har virkelig fat i noget dér. At sidde og kaffesnakke er megahyggeligt, men kun hvis hundene VIRkelig kender og kan lide hinanden. Ellers er det ofte født til at gå galt. Jeg er helt enig med dig i, at bevægelse er en god ting.
 8. Lyder det ikke lidt, som om hun betragter hundeklubben som "sit" område, hvorimod hun er klar over, at hundeskoven er en åben fest for alle? Hvordan er hun hjemme, hvis der kommer hunde på besøg? Men selvfølgelig skal du da ikke tænke på aflivning. Snor på, hvis du er usikker og lad hende nyde tilværelsen mange år endnu. :5up:
 9. Om man skal hilse, når man kommer hjem? Ja, selvfølgelig. Man hilser da også på resten af sin familie?!
 10. Panorama....fatamorgana. Venstre har altid haft mange idéer. Men at eliminere alle hunde uden tavle vil ikke eliminere noget som helst sundhedsproblem. Og når jeg så ydermere tænker på alle de pragtfulde blandingshunde, der har krydset min vej, så ville jeg føle det som et meget stort og helt urimeligt savn, om sådanne individer fremover ikke kunne ses i gadebilledet. I øvrigt er forslaget helt uigennemførligt. Hvem ved sine sansers fulde brug ville sige til en rask og velfungerende blandingshund: "Høp do, du er vist ikke helt ren, hva'? Du skal da vist aflives!". I min egen race har
 11. De krav kan jeg sagtens være enig med dig i. Men opdrættere er tit lidt mere .... øh .... large, så derfor avles der til stadighed på usunde individer. Hvis jeg skulle være opdrætter, ville jeg formentlig kun lave et eneste kuld i hele min karriere - og samtlige hvalpe ville sikkert blive hos mig. Bl.a. derfor er jeg ikke opdrætter.
 12. Gætte, gætte - vrøvl med bentøj eller sind måske?
 13. Vito lyder lige så dejlig som han ser ud. Du har gjort et godt job med hans hundeopdragelse.
 14. Ja, jeg ville så ganske afgjort have sagt noget. Bl.a. ville jeg have rejst mig og forklaret ungerne, hvorfor lågen var der og hvorfor den kun skulle åbnes ganske kortvarigt og med opmærksomhed på de hunde, der var på området. Jeg ville også have fortalt dem, at de meget gerne måtte hilse på min hvalp, men at det skulle foregå uden for området, for det var kun beregnet til hunde og hundeleg, og at der jo kunne komme en hund, som måske ikke var så glad for børn. Og så ville jeg glad have lokket dem med udenfor. Børn er temmelig fornuftige, også i flok, så de ville formentlig have forstået
 15. Hvad mener du så med dét? Sværhedsgraden skal SÆNKES for overhovedet at gå i gang med at træne en elskovslysten hanhund til at opføre sig "ordentligt". Det er jo lige det, der er problemet?! Nå, skidtpyt.
×
×
 • Tilføj...