Hop til indhold

ricko2008

Members
 • Antal indlæg

  494
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om ricko2008

 • Rang
  Permanent beboer
 • Fødselsdag 19-05-1982

Personal Information

 • Lokation
  Jerslev Sj
 • Interesser
  Hunde, Heste, Traktore, Ridning, Naturen oma.
 • Køn
  Kvinde
 1. Joh, det var måske nemmere med en ny hund, men det har jeg desværre ikke mulighed for Nåh, kan man ikke slette den herinde..... hmm okay. Jeg kunne måske også bare beholde min profil herinde, men jeg er bare ikke herinde ret meget, nu hvor jeg ikke har hund længere, desværre. Jeg takker for jeres svar, fortsat god weekend til jer alle herinde
 2. Hejsa Alle herinde på Hunde-Forum. Jeg står i den ulykkelige situation at jeg ikke har nogen hund længere, han blev aflivet for lidt over 1 år siden, så nu vil jeg gerne slette min profil herinde, men hvordan gør jeg dette??
 3. Det må vist være Anna Pihl...... genial serie!!!! Før den, var det vist Strisser På Samsø........ osse en genial serie!!!!!
 4. Hvor er den dog dejlig, man bliver jo helt solgt, uha da da :hjerte:
 5. Velkommen til, og sikke en dejlig vaps, tillykke med ham Jeg har jo selv en sort labbe på snart 7 år, og det er da bare den skønneste race der findes, ss.
 6. Uha uha... der er jo mange skønne racer, men jeg er nok en labbe-pige og bliver nok ved med at være det :-D Det er simpelthen bare racen for MIG!!!! Meen, drømmer da engang imellem om disse racer her: Schæfer ( langhåret ) Collie ( blue merle, korthåret ) Golden Retriever Rottweiler Dobermann og så har jeg en stor drøm om en hund der er blandet af langhåret Schæfer og langhåret Collie, så engang sådan en, og nøjjj hvor var den flot!!!!!! Elsker også hunde af alle mulige sjove blandinger, de er da såå søde ;-)
 7. Vi glæder os til at se dem ihvertfald......
 8. Jeg og Ricko, vil da også gerne lige sige tillykke med den kommende familie forøgelse Vi glæder os til at se de små nuttede hvalpe Der er ikke noget mere sødt, end små labbe hvalpe der fiser rundt og leger..... man smelter helt.......
 9. Det er virkelig forfærdeligt, jeg ville heller ikke have det godt hvis min Ricko var væk, og jeg har prøvet at han har været stukket af et par timer.... simpelthen så forfærdeligt..... Håber meget på, begge hunde dukker op igen, i god behold!!!!!
 10. Jah, det er virkelig et herligt vejr......... Ricko og jeg, har været ude og nyde det
 11. Det er så forfærdeligt og meningsløst når den slags sker..... :ae:
 12. Synd for sådan en dejlig hund, håber meget at han får et godt hjem
 13. Har svaret nix.. Ricko, har aldrig strintet indenfor, men ved ikke om han kunne finde på det overhovedet..... jeg håber det ikke Har dog haft ham med i en dyreforretning her i Vejle, og der virkede han nok lidt for interesseret i alle de nye ting der, men gjorde ikke noget.... gudskelov..... det havde været flovt ;)
×
×
 • Tilføj...