Hop til indhold

Valhrona

Members
 • Antal indlæg

  700
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

9 Neutral

Om Valhrona

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hundenavn
  Valhrona
  Goofy (01.06.2008-28.08.2015)
  Krabi
  Karma
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Vi brugte en Back on Track til vores Mastiff dreng om vinteren. Han ville slet ikke ud uden! Han havde også gigt og i kombination med kort pels uden underuld, så SKULLE han bare have noget på. Back on Track med keramisk for var klar favorit, men vi havde også Hurtta Ultimate Warmer til ham. BOT er ikke så tykt, men stadig dejlig varmt, så det vil jeg klart anbefale!
 2. En Honda CR-V på papegøje plader? Dejlig og sikker bil. Vi skiftede i december til en Civic Tourer (DET er altså en flot stationcar!!), fordi Goofy ikke kan være i bur og væltede for meget rundt i det kæmpe varerum i CR-V'en, men hvis dine hunde er vant til bur, så er den perfekt til formålet!
 3. Prøv at tale med dyrlægen om en Cartrophen kur og evt. akupunktur for smerterne. Det har hjulpet vores Mastiff Goofy, som har spondylose og slidgigt. Vi startede med "almindelig" akupunktur en gang om måneden, og så havde han det godt i en uges tid efter behandlingen, og så gik det langsomt ned ad bakke igen indtil næste behandling. Men nu har han fået guldimplantater ("permanent akupunktur"), og han er en helt ny hund! For et år siden var vi bange for, at han ikke ville være der et halvt år senere, men han livede op og stoppede med at være så stiv i bevægelserne og halte. Om det er Cartrophen
 4. Jeg krydser fingre for hurtig og smertefri rekreation for Taiki!
 5. Ha ha mine svigerforældre så også meget gerne "rigtige" børnebørn, men vi driller dem og kalder dem Farmor og Farfar alligevel..
 6. Vi er 100% hundetosser hjemme hos os. Vi har 3 hunde og ingen børn. Det er de færreste, som forstår vores måde at leve på, hvor hundene også er i absolut centrum. Svigermor sagde da også "Ikke flere hunde!" da vi fortalte at vi ville beholde en af Valhronas hvalpe. Det er så heldigvis ikke noget andre skal afgøre, så nu har vi en dejlig lille flok på 3 og skal også have en Hovawart hvalp indenfor overskuelig fremtid. Jeg tror, at mange ser en hund som en ting, som man bare kan skille sig af med igen, hvis det bliver for besværligt. Hvis man ikke selv er "hundetosse" tror jeg ganske enkelt ikke
 7. Dejligt at I gav Rex et godt liv til sidst, selvom det jo har krævet meget, som du selv fortæller. Det er virkelig dejligt at se en hund blomstre op, når man ved, at deres tidligere liv ikke har været som det burde. Han har garanteret nydt sin alderdom i fulde drag! Jeg ville ønske, at flere gjorde som jer.
 8. Sov sødt Rex. Dejligt at du fik en god sidste tid efter så trist et liv.
 9. Man kan da ikke elske sin(e) hund(e) FOR meget! :hjerte:
 10. Nååå.. Søde hundevapser! Og hvor er Chabal sød også!
 11. Krabi: Krabbedullen, Krabbesnulder, Musepige Valhrona: Hunnibunni, Mors Hund, Kampvognen, Chokovapsen, Skattepige Goofy: Goofball, Gåffi, Goofster, Goofer, Mastiffman
 12. Ja jeg synes hundefoder er for dyrt, men det synes jeg også "menneskefoder" er. Men nu bor vi jo i Danmark og må hoste op med hvad det koster. Vores 3 basser koster os 1300-1500 om måneden i foder. Goofy er på Prescription j/d, som er "hundedyrt", og han spiser en pæn mængde, da han jo er en stor vaps på 65 kilo, men det er bare sådan det er.
 13. Hej igen - Det her er jo en gammel tråd efterhånden, men jeg har forsøgt at søge lidt rundt på forum, men kan ikke finde noget fra dig om den pension du fandt i stedet for Elsang? Var det et godt sted og i så fald hvor var det så Caia var på ferie?
 14. Goofy er helt pjattet med dentastix, men de holder jo ikke mere end et par sekunder. Ellers er tyggepinde omviklet med tørret kylling eller Lukullus ben (også med tørret kød sammen med hudben) eller fyldte tyggepinde også i høj kurs. Politistave er også fine, men dem gider de ikke altid. (Vi har fundet nogle med and og kylling omkring - de ryger til gengæld ned). Zooplus er vores ven! ) Mht. tyredillere har jeg ladet mig fortælle at de lugter af tis, når hundene gnaver i dem, så vi har aldrig prøvet dem..
×
×
 • Tilføj...