Hop til indhold

Missing

Members
  • Antal indlæg

    14.356
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    51

Indlæg skrevet af Missing

  1. Nå ja, og jeg havde nok ikke accepteret at blive "smidt væk" fra træningspladsen, hvis min hund gøede. Så havde jeg bedt om at træneren kunne afhjælpe det problem. Ikke på vilkår jeg ville betale for at "stå på parkeringspladsen" i 53 min. 

    • Like 2
  2. 18 timer siden, Mynte skrev:

    Jeg synes ærlig talt det er en mærkelig holdning , at du skal gå hver gang hunden gør. Det ender jo med at du lige så godt blive i bilen ....... Min hvalp på knap 7 måneder er også et frygtelig støjelement og ham har jeg gået til træning med siden han var 10 uger. Han gøede også en del i starten, men er aldrig blevet bedt om at forlade træningspladsen. 

    Der er jo en grund til at hunden gør. Ofte er det pga stress / overgearethed. Så at du pisker frem og tilbage fra træningspladsen, ind ud , ind ud, det dæmper ikke din hunds stress. Den kører helst sikkert bare mere op. Din hund er jo en ivrig hvalp , den kører i højt gear og er vild for at lege og at være med. Leger i ikke på holdet ? På hvalpeholdet jeg gik på, der var altid et kvarters leg inden start, under opsyn af træner og i grupper , alt efter størrelse på hundene. Nu går jeg på unghunde hold og her er der pause med indlagt leg. 

    Leger din hund med andre hunde på dens alder af og til ? Er der " legestue " på din træningsplads ? Er der hvalpetraf i en nærliggende hundeskov ? Hun lyder jo som om hun gerne ville i kontakt med andre hunde, sådan opfatter jeg dit indlæg ?? Jeg tænker bare at det måske hjælper hvis det ikke kun er til træning i møder andre hunde hun kan lege med. 

     

    og ja der er også andre hunde der stresser sig selv op til træning. Jeg har en hund der er ukontaktbar hele vejen hen til træningspladsen og jeg gider ikke tage kampen op. Fra han ser træningspladsen begynder han at gø og hyle, trække som en tosset i snor og hvis jeg først begynder at hidse mig op ( ja ja jeg forsøger at udstråle afslappethed ) stoppe op hver gang han trækker, det ville sige at vi ikke når hen til træning samme dag....eller bede ham holde kontakt med mig, så kortslutter det fuldkommen for ham, så går han total i sin egen gø bobel. Så han får bare antitræk sele på, får lov at snuse i turbo tempo, gø lidt og jeg slapper af og trækker vejret og inde på træningspladsen snuser han lidt rundt, jeg hilser på de andre, han hilser på de hunde han må hilse på , jeg skifter til almindelig sele og kort line og inden for kort tid sænker roen sig, jeg beder ham lave lidt kontakt øvelser med mig med gode guffer og han kan sidde eller lægge ved siden af mine fødder på vores " plads " og træning kan begynde. 

     

     

    Et pip, som nogen måske kan bruge ift at gå pænt hen til det, hunden gerne vil hen til. Jeg har aldrig ladet B trække mig hen til noget som helst. Han har aldrig haft succes med det. Hvis jeg skulle fra den ene ende af træningspladsen til den anden, og jeg vidste, at han ville blive for begejstret, så det ville tage for lang tid ved at træne gå pænt hele vejen, så tog jeg ham op i favnen og bar ham. Så var vi i den rigtige ende og kunne begynde træning. Han er uden undtagelse den af alle de hunde, jeg har haft, der har gået pænest, men jeg var også VIRKELIG konsekvent med at træk aldrig var = gevinsten. At "spørge om lov" med kontakt var = gevinsten.

    Jeg har gjort lidt af det samme med C. Ikke båret hende, for det panikker hun totalt over (og jeg fik hende først da hun var voksen, derfor har grundlaget for arbejdet ikke været det samme) Men holdt fast i, at hun ikke kommer hen til det, hun gerne vil hen til, hvis hun trækker. Uanset hvad. 

    • Like 2
  3. På 4/10/2018 den 12:44 , Hofferne skrev:

    Jeg forstår sagtens hvad du mener. Men jeg vil til enhver tid risikere det gode naboskab, fremfor ikke at forsøge at hjælpe en stakkels hund. Man kan ikke redde alle - helt sikket, men man kan prøve, og det ville jeg gøre i det her tilfælde. Hunden er hjælpeløs, det er naboen ikke :vedikke:

    Mine naboer havde skam hundegård med læ og vand. Ganske efter forskrifterne. Det var deres "alene hjemme træning" at lade den være der i stedet for i huset og gø/hyle. At jeg ikke er enig i metoden gør det ikke til anderledes end dem, der går fra en hund inde i huset og lader den hyle for "den skal lære det". Jeg er temmelig sikker på, at der ikke er noget at komme efter ift dyreværnslovgivningen. 

     

    Støjgener er noget helt andet og der kan man så politianmelde.

    • Like 1
  4. Sådan et hold naboer har vi også døjet med herhjemme. Jeg forsøgte at tale med naboen, som blev decideret ubehagelig. Det er 10 år siden. Vi har ikke talt sammen siden til den dag de fraflyttede (denne sommer - måske du har vundet dem?). Det var deres måde at have hunde alene hjemme på - og jeg skulle blande mig udenom. På et tidspunkt holdt hunden op med at hyle...efter nogle mdr. Staklen opgav. Jeg er ikke enig i måden at gøre det på, men jeg ville ikke i fremtiden konfrontere en nabo med det. Man kan ikke redde alle. 

  5. Hvis han har allergi overfor sit foder, så skjuler du bare symptomerne med en anti-kløe-shampoo. Det svarer til, at du får hovedpine af at spise gulerødder. Men i stedet for at afklare det og sørge for at fjerne gulerødder fra kosten, så tager du en panodil. 

    Jeg vil anbefale at læse op på de forskellige fodertyper og finde noget, som er forholdsvist allergivenligt (f.eks single protein)- og så få sparet sammen til en dyrlægetid, hvis det er økonomien, der er presset. 

    • Like 2
  6. 1) Jeg ville ikke udsætte katten for både en ny kat og tilvænning til hund på samme tid. Dit behov om endnu en kat må udsættes og så se, om det overhovedet bliver relevant for dyrene at tilføre en til. Skal kattene kunne gå ude, kan man risikere øget stress og derved at de får indbyrdes konflikter (de kan tage konflikter med fremmede katte ude med hjem)

    2) Måske. Det er hamrende uansvarligt at have en fertil hankat gående ude, så den bør neutraliseres uanset hvad - og det kan kun gå for langsomt.

    3) Det kommer an på din dyrlæge. De fleste anbefaler omkring 6 mdr - inden kønsmodning. Nogen gør det tidligere endnu (enkelte opdrættere får det også gjort inden killingerne flytter hjemmefra som ca 16 uger)

    4) Det kommer igen an på kattene. Min gamle hunkat hadede alle andre katte - uanset køn. For hende var det ligegyldigt. Mine nuværende katte kan ikke fordrage hinanden. De lever i tvunget sameksistens, men holder sig altid langt fra hinanden. Det er er han og en hunkat (neutraliserede)

    5) Killinger er som regel nemmere at sætte sammen med en voksen. To voksne katte kan have meget faste meninger om tingene og have svært ved at finde melodien. Nogle gange går det super godt.

    Jeg synes, at der skal være helt ro på efter sammenflytningen af jer og de dyr I har nu, før I tilfører endnu et dyr til ligningen. Der er meget, de alle skal forholde sig til. Ny bolig, nyt boligområde (såfremt katten skal gå ude, men det synes jeg, at jeg kan læse mellem linjerne, fordi den allerede gør). Det er sådan nogle stresssituationer, der kan lede til urenlige katte m.m., så jeg ville lade hund og kat finde melodien først. 

    • Like 1
  7. 35 minutter siden, Lykkeliv skrev:

    Så vidt jeg ved er Nexgard og Bravecto same-same - et pesticid der bliver optaget.

    Det ér da pest eller kolera, og jeg har heller ikke lige den gyldne løsning på det. Eller jo, vi bruger primært naturlige midler til hundene og det går egentlig ok synes jeg. I år synes jeg nu ikke flåtplagen har været så gal. Noget med at de ikke kan lide varmen vist-nok. Men sidste år havde begge hunde nogen hver gang vi havde været i skoven, jeg børstede dem igennem og så var det sjældent der var nogen der satte sig fast. Selvom det selvfølgeligt forekommer.

    Nemlig. Det er det samme, så man er ikke mere sikker mod bivirkninger ved at bruge Nexgard end Bravecto (det var i hvert tilfælde det, jeg forsøgte at skrive :lol:) 

    Det er nok lettere at børste flåterne ud af ikke-krøllet pels :hmm: Jeg kan i hvert tilfælde ikke børste dem af mine. Ikke engang fnugrullen kunne gøre det. Jeg måtte lave en af gaffatape, der kunne hjælpe med at fange banditterne. De 35 stk på én tur var i år...på trods af varmen. Jeg er så træt af de små krapyler. (Ikke at jeg ikke bekymrer mig om mine hunde, men jeg er egentlig mere bekymret for, at vi får dem hjem og de sætter sig på børnene)

  8. 14 timer siden, Lykkeliv skrev:

    Bravecto har været under mistanke for meget godt - blandt andet allergi, organsvigt og kramper. Jeg har ikke hørt om det du nævner, men derfor kan det jo sagtens være :bighug:

    Jeg kan varmt anbefale Facebook gruppen Does Bravecto kill dogs?, der er i hvert fald rigtigt mange mennesker der har sat sig ind i problematikkerne der kan opstå i forbindelse med brugen af Bravecto. Dog skal man nok være obs på at medlemmerne er stærkt farvede af deres egne og andres negative erfaringer  https://www.facebook.com/groups/411371212394679/

    Jeg har aldrig turdet at give mine hunde det stads og tror ikke jeg kommer til det.
    Jeg har givet katten Bravecto til katte én gang, 1,5 dag efter stoppede hun helt med at spise, blev voldsomt syg, apatisk og var ved at dø for os. Det er indrapporteret som en bivirkning af dyrlægen, som selvfølgeligt ikke kan sige om det var dét, men synes forløbet ligger så tæt på behandlingen og uden noget forvarsel, at hun kraftigt mistænker det.

    Min ene kat kan ikke tåle nogle former for spot-on midler (hvilket bravecto til kat vist også er?) Hun skummer om munden og falder om på siden (meget akut så løsningen er nem - I bad med katten med det samme) Det eneste hun tåler, som både dækker flåter og lopper er så til gengæld bravectopille til små hunde *kukkuk*  

    Mine hunde får Nexgard Spectra, da B desværre er nødt til at få forebyggende behandling for hjerte-lungeorm. Men Nexgard og Bravecto er efter min mening stort set det samme, så jeg ville ikke mene det ene er mindre giftigt end det andet. 

    Jeg ser det som pest eller kolera. Jeg har forsøgt halsbånd, dingenoter, lavendel hvidløg osv osv. Det eneste der har effekt mod flåterne er gift...og vi bor i flåtfyldt område (jeg pillede 35! af den ene hund efter en gåtur - levende flåter der stadig kravlede rundt på hende)

  9. På 20/7/2018 den 08:34 , Amocca skrev:

    Nej, det har jeg godt nok aldrig hørt om.  De alvorlige bivirkninger der har været ved bravecto er mig bekendt hvis primært kramper?  

    Jeg har givet bravecto før til mine 3 voksne hunde, uden noge former for bivirkninger, men da jeg fik hvalpen turde jeg ikke give hende og herefter har de ikke fået det, jeg har nøjes med seresto halsbånd istedet

    Jeg har også "kun" hørt om kramper i forbindelse med Bravecto. 

    Derudover ved jeg, at nogle hunde har samme/lignende problemer med Seresto. Jeg mener, det var @Doberfan der havde en hund, der fik hovedrysten af seresto?

    Jeg tænker det er pest eller kolera i forbindelse med beskyttelse mod flåter. For behandlingerne er gift - omvendt er flåterne også farlige

    • Like 1
  10. Det er sådan en her: https://www.thordal.dk/shop/oster-a6-comfort-1070p.html?gclid=CjwKCAjw9qfZBRA5EiwAiq0AbTu6B9cLJlTEYNn4Bp6ywCu5ZFoStSCXpGjuxVJrDwDDnTbp1daOaRoCpm8QAvD_BwE

    https://www.lavprisdyrehandel.dk/oster-hundetrimmer-a6

    Den fås muligvis billigere andre steder (men nok ikke meget billigere) Skærene er næsten samme pris alle steder. Dem har jeg købt på zooplus. Tænk det som en god investering. For mit vedkommende, minder jeg mig selv om, at jeg sparer 1000,- pr hund pr klipning ved at gøre det selv fremfor ude i byen. Så er det ligefør jeg ikke hader det :lol:

  11. Ikke billig, men god og pengene værd i det lange løb. Oster A6 (mener det er comfort modellen jeg har) Jeg skal klippe to store hunde og det tager tid. Den ryster ikke så meget, som den gamle (Oster Golden A5), men bliver lidt hurtigere varm i skæret, så det er vigtigt, at man har skær at skifte med.

     

    Et skær koster omkring 200,- og skal slibes engang imellem. Det skal gøres ved nogen, som virkelig ved, hvad de laver, ellers får man bare smadret sit skær (Herfra en klar advarsel mod JK sliberi ved Tune, men derimod varm anbefaling af Thordal ved Randers)

  12. 6 minutter siden, Lea skrev:

    Præcis. Det var samme historie, da vi valgte GD i sin tid. Mange sagde, at de sjældent savlede. Men det gør vores i stor grad, og det vil jeg ikke risikere igen.

    Jeg ville holde mig fra de racer, der har hængemule/øjne, da det ofte hænger sammen. Der er selvfølgelig undtagelser. Jeg ved ikke, hvor meget en rottweiler savler (men det gør @Niels M nok) - ej heller om den vil passe i jeres livsstil ellers. 

    Jeg er selv til krøllede bamser, der hverken fælder eller savler (storpudler), men om de er skræmmende nok for indbrudstyve, ved jeg ikke rigtig :lol: 

  13. 3 minutter siden, Therese skrev:

    Ja, vi gjorde det også over et par uger, men det er åbenbart gået for hurtigt. Vi vil bare gerne have ham ud af det, fordi kroppen (leveren bl.a.) er begyndt at reagere lidt på det. 

    Dyrlægen mener, at det handler om, at vi simpelthen er trappet for hurtigt ud. En autoimmun reaktion kan godt gå i leddene, så det kunne være det. Men det kunne også være kroppens reaktion på, at binyrebarkhormonet er ved at være ude af kroppen og kroppen ikke helt kunne følge med. Men det handler i bund og grund om, at det er gået for stærkt for ham. 

    Jeg krydser fingre for, at det går godt at få ham langsomt ud - og alle organer følger med, som de skal :x:

    • Like 1
  14. 1 time siden, Therese skrev:

    Tak! Det er desværre gået ned af bakke igen. Jeg var derover onsdag i sidste uge, hvor alt så fint ud. Natten til fredag kunne han lige pludselig ikke rejse sig uden hjælp og virkede ret besværet, når han skulle gå. Så fredag var vi til dyrlæge igen og for at gøre en lang historie kort, så blev han sat op på 25 mg. igen, fordi der er nogle ting, der tyder på, at vi er trappet for hurtigt ud. Så vi må prøve at gøre det endnu langsommere og så nævnte dyrlægen noget om, at der findes nogle alternativer til binyrebarkhormon som han kan få at supplere med, når vi skal begynde at trappe ud igen. 

    Og han har det heldigvis OK igen - ikke helt på toppen, men nu kan han da rejse sig af sig selv. 

    Ja, jeg ved, at de skal trappe ret langsomt ud af det, hvis de har fået det længe/højere dosis. De få gange Bub har fået har det, har vi også trappet ret langsomt ud (over et par uger) - og han har hverken fået så høj dosis eller så lang tid som Bobo. Men sikke noget møg da. 

    Hvad er det, der gør, at han har svært ved at rejse sig?

  15. :x: for i dag

    BOT er investeringen værd. Nogle gange er der tilbud ved Hestens Helse (hold øje) Jeg har netdækken og fleecedækken til Bubben. Her når det er koldt, er det fleecedækken - også indenfor. Men ellers er netdækkenet rigeligt til at tøffe rundt i. Han hader det en smule, men det er vist generelt konceptet dækken.

    • Like 1
  16. På 10/31/2017 den 19:21 , PinPoynter skrev:

    Jeg har også virkelig svæt ved at se hvad mine to hanhunde går glip af ved at være kastrerede. De er begge sunde, raske hunde uden fysiske eller mentale problemer af nogen art. 

    Udfra at man skal nøjes med tæver, hvis man ikke vil have en hanhund, hvad så hvis man også neutraliserer tæverne :lol: Så skal man vel egentlig have tøjhunde :banan: Dem har jeg to af :lun: Meget velfungerende og glade

    • Haha 1
×
×
  • Tilføj...