Hop til indhold

Bantus

Members
 • Antal indlæg

  8.138
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  14

Bantus last won the day on November 28

Bantus had the most liked content!

Community omdømme

25.824.304 Excellent

Om Bantus

 • Rang
  Monster monster poster

Personal Information

 • Lokation
  Århus
 • Interesser
  Hunde og Musik
 • Job
  Studerende
 • Hundenavn
  Bananna og Brutus
 1. Canicross 2017

  Ingeborg og jeg har været ude at løbe i dag, bare til et almindeligt løb. Hun har fået en ny sele fra dogwear, non stop. Den er vildt lækker og synes den sidder rigtig godt på hende. Hun nyder det så meget når vi er ude at løbe. Vi skal deltage i dirtypaws til sommer, og håber også at Vom løbet kommer til jylland, eller må jeg jo slæbe mig til sjælland. Er der nogle af jer der cykler med hund der trækker, og evt. har nogle gode råd til udstyr? @PinPoynter har du ikke cyklet med hund?
 2. Agilitytræning 2016

  Hvilke sko bruger i til at løbe agility i udendørs?
 3. Hjertemislyd på senior

  Jeg stemmer ind med crazydoglady her, Bananna fik også ved sundhedstjek konstateret en mislyd ved hjertet, formentligt pga. alderdom. Hun bliver 13 år her i det nye år. Dyrlægen mente ikke at det var nødvendigt med flere undersøgelser, for hjertet er slidt af alder. Bliver det værre og jeg ønsker behandling så kan vi se på det til den tid, men som det er nu, og hun er frisk frejdig og løber rundt, så ser jeg ingen grundet til det.
 4. Agilitytræning 2016

  Det er en der er i Randers, kan ikke huske hvad den hedder, men det kan jeg lige finde ud af næste gang til træning.
 5. Agilitytræning 2016

  Det går bare så super godt med Ingeborg til agilitytræning, så godt at træner mener at vi er klar til vores første konkurrence til februar. Ingeborg hun fatter bare det med agility, det er fantastisk skønt at se. Bantus
 6. Agilitytræning 2016

  Måske jeg er ret farvet af, at Ingeborg er min, men hun er altså den bedste på holdet. Hun er blevet rigtig skarp til at at tunnel indgangen fra lang afstand, og så følger hun bare min handling så fint,så hvis jeg kunne finde ud af at handle så kunne vi nok blive gode. Ej det går sgu meget godt med hende. Hun kan A-bræt, spring, ligeud tunnel, bøjet tunnel, og så er hun ret skarp på at vende tæt omkring vingerne på springet. Vi startede i maj, og så var der ferie i juli, og synes allerede jeg ser en positiv udvikling og hun vil det bare så gerne, jeg kan virkelig se hvor hun nyder det. Og så er Ingeborg den eneste som er uden snor til træning fordi at hun bare blive hos mig, det er fedt. De andres hunde løber tit over til de andre hunde under træningen af en sektion, men Ingeborg er bare så fokuseret på mig og på træningen. Hun løber engang i mellem lige en sejrs runde når hun har fået sit belønnings legetøj, det er det eneste. Hun er så dygtig, når jeg selv skal sige det, selvom pindene kun er 5 cm over jorden og en bane består af 2 spring 1 tunnel 2 spring og et a bræt. Der er selvfølgelig lang vej endnu til at kunne løbe en bane men vi er jo nærmest også først lige begyndt. Bantus
 7. Agilitytræning 2016

  Hvor ser det godt ud @korvis Ingeborg ELSKER altså bare agility og er du gal mand hun har så meget fart på, hun er helt vildt med tunlen og spring og hun tilbyder adfærden hele tiden, fordi hun synes det er så pisse skægt, så det er bare så skønt at gå til træning. I dag løb hun dog hen og forstyrrede de andres hundetræning ved at spise alle deres godbidder, som var lagt på et hvidt låg, i forbindelse med træning af fremadsendelse. Så da jeg ville sende Ingeborg igennem tunnelen, så for hun hen på de andres baner og spist godbidderne. Men vi havde det vildt fedt, og jeg synes at vores træner er rigtig dygtig, så det er skønt med skønt på. Bantus
 8. Agilitytræning 2016

  Ingeborg ELSKER agility. I dag for første gange skulle vi øve nogle forkryds eller hvad de nu hedder, og det gik bare super godt for Ingeborg hun synes det er virkelig fedt, og vi skulle oven i købet vise det for de andre så godt gik det. Vi øver enormt meget fremad sendelse også. Ellers er vi begyndt at træne indgang til slalom, det virker til at hun er ved at forstå det sådan lidt. Så alt i alt så går det rigtig godt med hende, og hun elsker det.
 9. Agilitytræning 2016

  Så er Ingeborg blevet 1 år, og hun er nu startet til præ-agility. Ihh hvor jeg synes det var sjovt, tror også at ingeborg synes det. Vi startede med at træne felter, og derefter øvede vi start. Vi lærte at det er en god ide at få hunden ind at sidde mellem benene så den kigger det samme sted hen på banen som en selv, så man er sikker på at den sidder korrekt inden man går i gang. Så når man går fra den, så skal hunden selvfølgelig blive indtil man er klar til at den starter. Det synes jeg Ingeborg er meget god til. Hun er hvertfald ikke bange for at gå mellem mine ben og sidde der, og hun bliver også hvis jeg flytter mig. Så det er en god start. Så skulle vi øve, at løbe omkring vinger, Ingeborg fattede hat, men hun havde en fest. Så nu fortsætter vi her hjemme med at øve at løbe rundt og spisestolen. Jeg glæder mig allerede til næste træning. Og her et billede af den glade hund.
 10. Anbefal en serie

  Jeg har siddet og set Iron Fist, den serie kan jeg faktisk godt lide. Og ellers så ser jeg Lie to me, også en god serie.
 11. Hvalpeplaner i 2017?

 12. Ingeborg

  Tak hun er simpelthen lige i den alder lige nu, hvor hun slet ikke rigtig ved hvor stor hun egenligt er, så det med at hoppe op på en mens man ligger på sofaen, det er et hit for tiden,lettere belastende ... hehe .. og så tror jeg bare at jeg har glemt hvordan det er at have retrievere som bader i vandskålen, ruller sig i mudder, og smider sig i alt mulig ulækkert. Når man har sådan en prinsesse hund som Bananna, der nærmest aldrig har fået mudder på sig, fordi hun synes det er det mest ulækre, så er det lidt et kulturchok at få en flatter. Men det aller dejligste ( altså ud over at hun er sød, skøn, lækker, blød og dejlig) det er hendes lyst til at træne. At koncentrationen er som en si lige nu, det er hvad det, det skal nok blive bedre. Jeg vil gerne starte til noget agility med hende, for jeg tror virkelig at hun vil synes at det er sjovt, så måske vi skal på præ agilityhold her snart, det vil virkelig være lækkert.
 13. Ingeborg

  lidt flere
 14. Ingeborg

  uhh det er længe siden at jeg har opdateret i denne tråd. Ingeborg er stadigvæk sød og dejlig og lige om lidt 10 måneder, nogle gange driver hun mig dog til vanvid, bla. når vi er er ude at gå, og hun trækker vildt i snoren, men det arbejder vi på. Men ellers så foregår alt næsten i løb for Ingeborg, hun går jo frit det meste af tiden, og hold nu kæft en energi hun har. Hun spæner frem og tilbage, frem og tilbage. Men hun er dejlig lydig og kommer så snart jeg kalder, også når der kommer andre hunde, så det er rart. Hun vandt jo første præmien til sin hvalpetest, over 19 andre hunde, så det var jo rigtig flot gået af hende. Nu er vi begyndt på udvidet unghundehold, og træneren mener at vi skal op til D.prøve her til Maj, det er jeg ikke helt enig i:genert: Hende og Bananna knus elsker hinanden så det er skønt, og så er Ingeborg endelig begyndt at sove længe, så hun står først op når jeg gør, det er dejligt. Jeg glæder mig til at hun bliver stor nok til at komme med ud at løbe, men dyrlægen mener at Ingeborg skal være 1 1/2 år inden vi begynder på det. så det bliver først til sen sommeren at hun kan komme med på løbeture. Og så lige lidt billeder af vidunderet. :hjerte:
×