Hop til indhold

Bantus

Members
 • Antal indlæg

  8.196
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  21

Bantus last won the day on Marts 20 2018

Bantus had the most liked content!

Community omdømme

1.657 Excellent

Om Bantus

 • Rang
  Monster monster poster

Personal Information

 • Lokation
  Århus
 • Interesser
  Hunde og Musik
 • Job
  Studerende
 • Hundenavn
  Bananna og Brutus

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Bantus

  Canicross 2017

  Uhh Ingeborg og jeg skal ud og løbe 10 km i morgen. Tror det bliver en lidt kold fornemmelse men forhåbenligt ikke ligeså vådt og koldt som det var for 14 dage siden. Så længe det bare er koldt og ikke blæser for meget eller regner så er det fint. Lidt sne er også ok. Ingeborg hun både tisser og skider inden for de første 90 sek, og nogle gange så tisser hun bare i farten. Hun trækker bare og vil fremad. Bananna hende har jeg aldrig kunnet få til at løbe sådan som jeg kan med Ingeborg, Bananna hun stopper konstant igen og igen. Det er nok bare ikke noget for hende. Men for hunde hvor er det fedt at løbe med ingeborg.
 2. For mig har det været lidt forskelligt. Nogle gange er der gået en uge, og andre gange 1 år. For mig har det også haft betydning for hvordan den anden hund jeg har, jeg har næsten altid to hunde sammen, har det osv. og hvor jeg er i mit liv. og kæmpe krammer til dig.
 3. Bantus

  Canicross 2017

  Jamen det er fordi at min line den er en del af det bælte jeg har. Jeg skal have købt mig et andet bælte men jeg er bare så glad for det jeg har, det er virkelig behageligt og sidder så godt. Ja, jeg starter altid helt bagerst til løbene holder god god afstand til løberne, og overhaler kun når der er god plads, heldigvis har jeg kun indtil videre oplevet positiv respons.
 4. Bantus

  Canicross 2017

  Jeg hader seriøst også at løbe i sand også fordi at ingeborg hun bliver så fjollet på stranden, så skal hun lige fange noget tang og sådan, og hoppe lidt rundt i det, hun er ligesom med sand som med sne. Nå men så ses vi nok i Århus og tror også at jeg kommer til slette strand det kommer lidt an på arbejde osv. Jeg har haft Ingeborg med ude at løbe nytårs cup og full moon run. Det er bare almindelige motionsløb i skov og terræn, og det har været helt vildt fedt. Jeg elsker at overhale alle de andre, når vi løbe op ad bakker, fordi Ingeborg hun har seriøst det sygeste træk, man skulle tro hun var en slæde hund. Full moon run var fedt fordi at det var i Mørke og vi kun havde vores pandelygte med løb, ej det var en god oplevelse. Jeg har ingen ide om hvor jeg løb henne, men fedt det var det.
 5. Bantus

  Canicross 2017

  Tak, jeg synes det er en vildt lækker sele, og den sidder så godt på hendes lange slanke krop. Jeg må lige få set på det til cykel til foråret, men den line jeg har, den sidder jo i mit løbebælte, så jeg skal vel have en ved siden af, som sidder fast på cyklen ikk? Fedt, jeg kunne ikke umiddelbart se om de kom til jylland. Kommer du til dirty paws i århus? Trine og jeg gør, jeg tror hun skal løbe med flittig. Bantus
 6. Bantus

  Canicross 2017

  Ingeborg og jeg har været ude at løbe i dag, bare til et almindeligt løb. Hun har fået en ny sele fra dogwear, non stop. Den er vildt lækker og synes den sidder rigtig godt på hende. Hun nyder det så meget når vi er ude at løbe. Vi skal deltage i dirtypaws til sommer, og håber også at Vom løbet kommer til jylland, eller må jeg jo slæbe mig til sjælland. Er der nogle af jer der cykler med hund der trækker, og evt. har nogle gode råd til udstyr? @PinPoynter har du ikke cyklet med hund?
 7. Hvilke sko bruger i til at løbe agility i udendørs?
 8. Jeg stemmer ind med crazydoglady her, Bananna fik også ved sundhedstjek konstateret en mislyd ved hjertet, formentligt pga. alderdom. Hun bliver 13 år her i det nye år. Dyrlægen mente ikke at det var nødvendigt med flere undersøgelser, for hjertet er slidt af alder. Bliver det værre og jeg ønsker behandling så kan vi se på det til den tid, men som det er nu, og hun er frisk frejdig og løber rundt, så ser jeg ingen grundet til det.
 9. Det er en der er i Randers, kan ikke huske hvad den hedder, men det kan jeg lige finde ud af næste gang til træning.
 10. Det går bare så super godt med Ingeborg til agilitytræning, så godt at træner mener at vi er klar til vores første konkurrence til februar. Ingeborg hun fatter bare det med agility, det er fantastisk skønt at se. Bantus
 11. Måske jeg er ret farvet af, at Ingeborg er min, men hun er altså den bedste på holdet. Hun er blevet rigtig skarp til at at tunnel indgangen fra lang afstand, og så følger hun bare min handling så fint,så hvis jeg kunne finde ud af at handle så kunne vi nok blive gode. Ej det går sgu meget godt med hende. Hun kan A-bræt, spring, ligeud tunnel, bøjet tunnel, og så er hun ret skarp på at vende tæt omkring vingerne på springet. Vi startede i maj, og så var der ferie i juli, og synes allerede jeg ser en positiv udvikling og hun vil det bare så gerne, jeg kan virkelig se hvor hun nyder det. Og så er Ingeborg den eneste som er uden snor til træning fordi at hun bare blive hos mig, det er fedt. De andres hunde løber tit over til de andre hunde under træningen af en sektion, men Ingeborg er bare så fokuseret på mig og på træningen. Hun løber engang i mellem lige en sejrs runde når hun har fået sit belønnings legetøj, det er det eneste. Hun er så dygtig, når jeg selv skal sige det, selvom pindene kun er 5 cm over jorden og en bane består af 2 spring 1 tunnel 2 spring og et a bræt. Der er selvfølgelig lang vej endnu til at kunne løbe en bane men vi er jo nærmest også først lige begyndt. Bantus
 12. Hvor ser det godt ud @korvis Ingeborg ELSKER altså bare agility og er du gal mand hun har så meget fart på, hun er helt vildt med tunlen og spring og hun tilbyder adfærden hele tiden, fordi hun synes det er så pisse skægt, så det er bare så skønt at gå til træning. I dag løb hun dog hen og forstyrrede de andres hundetræning ved at spise alle deres godbidder, som var lagt på et hvidt låg, i forbindelse med træning af fremadsendelse. Så da jeg ville sende Ingeborg igennem tunnelen, så for hun hen på de andres baner og spist godbidderne. Men vi havde det vildt fedt, og jeg synes at vores træner er rigtig dygtig, så det er skønt med skønt på. Bantus
 13. Ingeborg ELSKER agility. I dag for første gange skulle vi øve nogle forkryds eller hvad de nu hedder, og det gik bare super godt for Ingeborg hun synes det er virkelig fedt, og vi skulle oven i købet vise det for de andre så godt gik det. Vi øver enormt meget fremad sendelse også. Ellers er vi begyndt at træne indgang til slalom, det virker til at hun er ved at forstå det sådan lidt. Så alt i alt så går det rigtig godt med hende, og hun elsker det.
 14. Så er Ingeborg blevet 1 år, og hun er nu startet til præ-agility. Ihh hvor jeg synes det var sjovt, tror også at ingeborg synes det. Vi startede med at træne felter, og derefter øvede vi start. Vi lærte at det er en god ide at få hunden ind at sidde mellem benene så den kigger det samme sted hen på banen som en selv, så man er sikker på at den sidder korrekt inden man går i gang. Så når man går fra den, så skal hunden selvfølgelig blive indtil man er klar til at den starter. Det synes jeg Ingeborg er meget god til. Hun er hvertfald ikke bange for at gå mellem mine ben og sidde der, og hun bliver også hvis jeg flytter mig. Så det er en god start. Så skulle vi øve, at løbe omkring vinger, Ingeborg fattede hat, men hun havde en fest. Så nu fortsætter vi her hjemme med at øve at løbe rundt og spisestolen. Jeg glæder mig allerede til næste træning. Og her et billede af den glade hund.
 15. Bantus

  Anbefal en serie

  Jeg har siddet og set Iron Fist, den serie kan jeg faktisk godt lide. Og ellers så ser jeg Lie to me, også en god serie.
×
×
 • Tilføj...