Hop til indhold

Adele

Members
 • Antal indlæg

  3.081
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Adele

 1. Adele

  Nissan Update

  Woow, han er helt afsindig smuk! Fantasiske farver, han har!
 2. Jeg så Dogville i går. Wow, den var jeg vild med! Den første time var lidt lang, men derefter blev det fedt! Før det var det Befrielsesbilleder - Lars Von Triers afgangsfilm fra filmskolen. Den visuelle del var helt utroligt smuk! Min veninde og jeg er i gang med at se alt hvad Lars Von Trier overhovedet har lavet. Sidste weekend så vi alle afsnit af Riget (for 2. gang)
 3. Tak for karma :kys:

 4. Mange tak! Det går lidt op og ned, men det er ikke slemt for tiden. Han har ikke nogle synlige symptomer på tarmbetændelse eller lign. pt., men med ham bliver det alligevel bare aldrig helt godt :hmm:Vi forsøger lidt med nogle forskellige ting, og ser om noget af det virker på ham. Og tak for at spørge
 5. Mange tak for de søde ord om Sherlock!
 6. Tak, til jer alle! Han er dejlig Så må du jo tage Pajko med herud og gå tur (Med hundene lidt på afstand, om ikke andet)
 7. Årh, vildt sød! Tillykke med ham!
 8. Her er nye billeder af Sherlock! Det er længe siden jeg rigtig har været ude at fotografere, men så begyndte solen jo at komme igen! Sherlock laver luftangreb på en bold Haps! Smart ansigt Mmmmmmm, smukke! Endnu et smart ansigt Hund i fuld fart Ups, Sherlock opdager noget interessant og taber pinden Klog hund Stort smil!
 9. Her er jeg, 17 og dertilhørende narcissistisk (Det korte i siden trænger forresten virkelig til at blive klippet!)
 10. Ih, jeg ville vildt gerne prøve, du bor bare en tand for langt væk
 11. Ja, den er ret brutal, men jeg synes også at den er vildt rørende. Romper Stomper kender jeg navnet på, men jeg har ikke set den
 12. Jeg takker! Tak! Haha, det synes jeg, men det kan godt være, at jeg er lidt farvet på det område :blink: Mange tak!
 13. Ja, den handler om en dreng, der ikke har det så nemt, og så møder han de dér skinheads, som egentlig ikke starter ud med at være nynazister, men så sker der ting og sager! (Tror jeg nok, det er lidt tid siden jeg så den).
 14. Gråvejrs-Sherlock i hopla:
 15. Motor og Voodoo er :hjerte:
 16. American History X er vildt god, det samme er This is England, lidt samme tema
 17. Åh ja, den er rigtig, rigtig rørende! Og god!
 18. Hvor er du køn, du har en misundelsesværdigt smuk næse!
 19. Hvor sjovt. Jeg kan godt sætte mig ind i at Science of Sleep kan være lidt kedelig, men jeg synes bare at den er så fantastisk smuk på mange måder. Eternal Sunshine of a Spotless Mind synes jeg der var lidt meget happy ending over, men plottet var egentlig ret fedt
 20. Jeg har lige set Eternal Sunshine of a Spotless Mind. Den var ret fed, jeg kan dog stadig bedre lide den anden jeg har set af Michel Gondry; Science of Sleep. :hmm:
 21. Ja, fantastisk film, jeg så den også på opfordring fra hende!
 22. Jeg drømmer stadig om en Whippet en dag
 23. Blue Velvet af David Lynch. Meget interessant film! Sådan en "Hvad foregår der lige her?"-film
 24. Mange tak for karma!

 25. Det er jeg godt nok ked af at høre :ae: Han ser ud til at have været en rigtig dejlig kat!
×
×
 • Tilføj...