Hop til indhold

Kennel-Harmo9

Members
 • Antal indlæg

  69
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Kennel-Harmo9

 • Rang
  Grøn debattør
 • Fødselsdag 06-07-1969

Personal Information

 • Lokation
  Hjemme. c",)
 • Interesser
  Der er rigtig meget der har min interesse.. Hvis du vil vide mere så bare spørg.. :D
 • Job
  Hjemmegående
 • Hundenavn
  Vores Sheltier. Schiela, Ziva, Harmo9´s Daisy, Lassie, Smokey.

  Vores Irske Ulvehunde. Stella, Ronja
 • Køn
  Kvinde
 1. Siri du må undskylde men jeg troede faktisk at du var klogere end det.. At synke ned på den plan og nedgøre andre. Du som ved at der også findes gode hunde i DRU, som der oss gør i DKK.. Men der er sgu brodne kar i alle klubber sågar oss i DKK... Og nej i dag er der en større forskel på DKK og DRU... DKK har ingen avlsrestriktioner, det har de i DRU.. I DRU bruges der sågar nogle af de samme dommere som i DKK !!!! Utrolig så falsk nogen af jer kan være herinde og i kan høvle ned på alle der er i DRU.. Men på Facebook kan vi godt være venner og der er tonen da bestemt en hel anden.. Tag jer nu samme, og så sig at vi alle har en fælles hunde interesse, i sidste ende stammer vores hunde fra samme sted. Vil lige sige til sidst at vi nu så mange gange er blevet spurgt af flere fra DKK om vi ikke godt vil komme over til dem istedet for at være i DRU... Men samme svar lyder, "Nej vi kommer ikke i DKK, for vi vil gerne vise at der oss er smukke hunde efter FCI´s standard i DRU.. Vi har det godt hvor vi er. Oss med DKK´s dommere der bedømmer vores hunde. Ha en herlig Weekend.
 2. Vores smukke Schang. Han bliver snart 1 år.
 3. Er da helt sikker på at vi oss kunne finde vej dertil.. Kan da ikke leve uden at komme der..
 4. Der er ikke den store forskel.. Andet at på den nye er der refleks langs kanterne.. Vi er rigtig glade for vores.. Vi har til vores sheltier..
 5. Synes oss det lyder underligt at de siger sådan.. Kan ikke gøre så meget ved det da det ikke er min hund.. Synes bare det er helt hen i vejret.. Har lyst til at ringe til nogle flere dyrlægere for at høre deres mening om sagen..
 6. Du skriver lige det samme som jeg vil mene.. Det er ikke mig der har hannen, men en vi kender.. De har nu været hos 2 dyrlæger som begge mener at han er krytokid.. Skulle den komme ned alligevel er han stadig krytokid og må ikke bruges til avl, siger de.. Begge dyrlæger vil at han så skal kastreres når han er 1 1/2 år..
 7. Hehe ja det kom til at lyde lidt sjovt.. Men hvis den så falder ned om lad oss sige om 1 mdr eller 2 mdr.. Er han så stadig krytokid efter din mening..
 8. Hvis man har en han på 7 mdr, hvor den ene sten ikke er faldet ned endnu.. Kan man så allerede nu sige at han er Krytokid..??? Har hørt mange sige at de kan falde ned helt op til 1 års aldren andre mener op til 1 1/2 år.. Nogen der ved det med sikkerhed..
 9. Undskyld, men KÆFT hvor er hun flot!!!!!!!!!!!
 10. Hvis der er halv Collie eller Border Collie i hende er jeg da sikker på at det godt kunne være det.. Men en grund til jeg oss synes det er vigtig er så man feks ikke sætter en mdr1 -/- sammen med en mdr1 -/- det giver ikke et godt resultat..
 11. Sådan her står der.... MDR1 er en gen-defekt, som rammer collies og collierelaterede racer så som shetland sheepdog, border collies, bearded collies, australian shepherd o.l. Så det ku da godt være det var noget..
 12. Det er en test man laver på Sheltier bla.. Du kan læse om det her.. Dansk Shetland Sheepdog Klub
 13. Miss_Menelli Nej vi bor ikke så langt derfra.. Kan slet ikke forstå folk kan finde på sådan noget.. Og da ejeren kom hjem var den slet ikke død.. Stakkels hund og ejer. :-( Vi har oss tænkt på at sætte en alarm op, men det skal vist være mega højt for at skramme dem væk igen.. Efter hvad jeg kan se, kan det gå ud over alle i dag..
 14. I går aftes ved 7 halv 8 tiden begyndte vores han, Konrad at gæffe rigtig meget.. Og på hans gøen kunne man høre at der var noget udenfor.. Jeg kunne ikke se nogen, men han blev ved.. Ved 10 tiden blev de så lukket ud for sidste gang, inden vi skulle i seng.. Lidt efter ser jeg tilfældigvis ud af vinduet at de 2 af hundene løber i gårdspladsen hen imod fordøren.. (Der kan de normalt ikke være, da haven er hegne helt ind) Så har der åbenbart været noget her for at åbne lågen. Normalt er den så svær at åbne så det var ikke vinden der havde været på spil.. Fik lågen lukket så der ikke løb flere ud.. Sørgede for at hende der var i løb var på sin plads, så der ikke skete noget, der ikke måtte ske.. Ind til manden og få ham til at finde en lås, som straks blev sat på.. Så nu er der ingen der kan smutte med hverken hunde eller gøjer, da hegnet er 1.80 høj.. (Hmm ja man skal nok aldrig sige aldrig) 2 af vores naboer havde natte gæster i sidste uge.. Og kan ikke lade være med at tænke på den hund der fik skåret halsen over lige herude bag ved oss. :-(
×
×
 • Tilføj...