Hop til indhold

"Hvalp" halter


adanais
 Share

Recommended Posts

Hejsa

For noget tid siden skrev jeg herinde med Godzilla´s forløb mht. hans halten, røgten, smertestillende osv.

 

Han blev erklæret rask, og der er jo INTET at se på hans billeder, men han er blevet ved med at halte, trods genoptræning, massage, svømning osv.

 

Dr. dyr kan INTET finde i vejen med den bette, men han er MEGET stivbenet når han vågner, og han halter en del når vi går ture.

Det blev kortvarigt bedre da vi flyttede og han kunne komme ud i haven i eget tempo, men det holdt hurtigt op med at gøre nogen forskel.

 

Han er ikke øm, eller reagerer ikke på at man trykker eller hiver, eller varm på nogle punkter, det er et mysterium....:damn:

 

Nogle ideer til behandling af stive led? Han får i forvejen hokamix forte, og olivers fiske foder.

Link til indlæg
Del på andre sites

vores hvalp har været uforklarligt halt i to længere perioder hen over sommeren. og det lyder til, at vi har været i gennem mange af de samme ting - vores hvalp var heller ikke øm, varm el.lign., han ville bare ikke støtte med det ene ben, slut.

 

der er to ting jeg tænker: har i fået taget en blodprøve og testet for flåtsygdomme og den slags? de kan have ret diffuse symptombilleder, og vores dyrlæge foreslog det hurtigt. og. har i haft ham til kiropraktor? han kan jo godt have låsninger, skævheder el.lign., som ikke kan ses på et røntgenbillede. fik i forresten taget røntgenbillede af hofter osv., eller kun af det dårlige ben? for halteriet kan jo godt være udtryk for, at der er noget galt et andet sted i skelettet.

 

er det udelukket, at det "bare" er slem vokseværk? jeg håber for jer, at det snart går over!

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja vi har fået taget billeder af hofter, knæ og ryg, der er intet at se.

Blodprøverne viser intet, så der er den heller ikke.

Det kan godt være slemt vokseværk, derfor har vi skiftet foder, dog uden resultat.

Kiropraktor har vi faktisk ikke prøvet, det kunne være at det var en ide:mrgreen:

Så skal jeg bare have fundet en i mit område :rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja vi har fået taget billeder af hofter, knæ og ryg, der er intet at se.

Blodprøverne viser intet, så der er den heller ikke.

Det kan godt være slemt vokseværk, derfor har vi skiftet foder, dog uden resultat.

Kiropraktor har vi faktisk ikke prøvet, det kunne være at det var en ide:mrgreen:

Så skal jeg bare have fundet en i mit område :rolleyes:

 

jeg kender ingen i jylland desværre, men prøv at søge herinde, der er sikkert nogle der har anbefalet én engang. jeg ville altid besøge en kiropraktor, hvis min hund havde problemer med bevægetøjet af en eller anden slags. desværre fandt hende vi besøgte ikke noget i benet der kunne forklare haltheden men hun løsnede ham godt op, og vi kunne virkelig se forskel bagefter! håber du vil opdatere, om det giver pote.

Link til indlæg
Del på andre sites

:vuf: Hvor gammel er din dejlige vovse? er den færdig udvokset? eller har den taget et vækst ryk før I flyttede? Kan din hund have fået en fibersprængning i benet ved leg med andre hunde/bold leg?... :confused: undskyld jeg stiller så mange spørgsmål... :genert: du har sikkert selv været alle spørgsmålene igennem med dig selv, måske også med dr.dyr.
Link til indlæg
Del på andre sites

Billederne af knæene viste hele benet (på begge bagben), og dr dyr kunne ikke finde noget galt på dem.

 

Jeg har haft fat i en hestekiroprator i aars, som også behandler hunde, og jeg håber på at kunne få en tid snart.

 

Så hasen var med på billedet ?

 

Har din dyrlæge sendt billederne til en af eksperterne på området og fået deres vurdering af billederne ?

 

En termografi, som jeg skriver om , vil kunne afsløre evt. smerteområder og på den måde vil i kunne komme tættere på hvor der er smerter, det var sådan vi fandt ud af Fie´s ene problem, og der var taget flere billeder, som intet viste...

Link til indlæg
Del på andre sites

Nej de er ikke sendt videre, da dyrlægerne vi har brugt har over 25 års erfaring med basset hounds og deres fysik.

Vi vil lige give kiropraktoren en chance for at se om det hjælper, da Godzilla jo kun er lige knap 9 mdr gammel, og det nemt kan være på grund af hans vokseperioder, der som en anden i denne tråd har nævnt også sker i ryk. :hmm:

Lige pt. er han i "havearrest" så han må undvære gåture indtil kiropraktoren har set på ham, da vi ikke vil overbelaste hans ben i de her "aktive" perioder, hvor han halter, han har dog også korte "passive" perioder hvor han ikke halter, og vi går korte (200-250m) ture med ham.

Det er bare dybt frustrerende at vi ikke kan se en bedring i "det store hele" selvom han har haft perioder på smertelindrende og har været igennem div. tests og behandlinger (medicin/Massage/svømning osv):damn:

Han virker i det mindste til at have beholdt sit gode humør, selvom han er begyndt at sove en del, og har stadigvæk hvalpeflip:roll:

Vi gør meget ud af at aktivere ham mentalt, men forskellige søge lege, og små opgaver hvor han fx, skal finde godbider under kopper, eller viklet ind i viskestykker, eller på andre måder prøve at komme til sin mad.

Link til indlæg
Del på andre sites

Nævner blot det med specialisterne fordi jeg desværre selv brugte over 1 år på at finde ud af min egen hund´s ledproblem og min dyrlæge er/var meget anerkendt, men ikke specialist i ledproblemer....

 

Efter Fie var til termografi og vi fik lokaliseret smerteområdet, tog det specialisten under 5 min. at finde ud af hvad hun fejlede, dette på trods af et hav af billeder,massage, smertestillende osv.

 

Desværre gik hun "skævt" længe og måske derfor hun fik rygproblemer senere hen.

 

Så jeg kender alt for godt til jeres frustration.

 

Min erfaring har dog lært mig at gå til specialisterne meget hurtigt, kan godt være det er lidt dyrere nu og her, men langt billigere i længden

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...