Hop til indhold

Drentsche

Members
 • Antal indlæg

  2.519
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

85 Excellent

Om Drentsche

 • Rang
  Uden liv
 • Fødselsdag 30-03-1964

Personal Information

 • Lokation
  Fyn
 • Interesser
  Min hobby er mine hunde, hundetræning, jagt og udstilling..
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Nå lille Nana er her ikke mere, hun er løbet over Regnbuebroen :'( Desværre viste det sig hurtigt, at der var noget galt, og jeg luftede det for dyrlægen da jeg skulle have hende revaccineret. Min tanke var om hun havde en forsnævring/udposning på spiserøret da hun kun kunne spise blendet mad, og det viste sig at være rigtigt. Det var bare så frygteligt at skulle tage afsked med sådan et nyt lille liv og alle de drømme der fulgte med da jeg hentede hende.
 2. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Så er Nana hentet En krudt ugle der ikke ser sig tilbage, det er fremad og helst i en vældig fart, men stadig meget opmærksom og søger øjenkontakt, så det bliver spændende, hvad fremtiden med hende bringer.
 3. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Uha jeg skal først hente min nye d. 20. Opdrætter har været så sød at møde mig på halv vejen, hun bor 1200 km fra Malmø oppe i Sverige, så det er jo en stor lettelse.
 4. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Fik lige et billede af min næste hvalp Hun er nu 4 uger, jeg tror at hun skal hedde Nana
 5. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Så kom hun, der var kun 1 tæve og 1 han, så der var jo ikke så meget at vælge imellem, men hun bliver min alligevel Det er hende der ligger øverst.
 6. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Jeg har welsh'er, en ældre münsterlænder han og en lille ft.cocker.
 7. Drentsche

  Hvalpeplaner i 2017?

  Jeg håber at der kommer en tæve hvalp til mig fra de her 2 Så der krydses fingre herhjemme.
 8. Chttps://www.google.dk/search?q=ALPENLÄNDISCHE+DACHSBRACKE&rls=com.microsoft:da-DK:IE-Address&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuj-izt5TUAhVlL8AKHWACBVYQ_AUICigB&biw=1080&bih=514 Jeg har en bekendt der har sådan en her, kunne det være sådan en ? Hun er rigtig sød, krudt i måsen og sjov.KECHE DACHSBRACKE
 9. Vi har en gammel Citroën C5, der skulle udskiftes, og vi kiggede Touran Van, Dacia og Citroën. Vi landede på en Grand C4 Picasso, fordi at den skulle passe til os begge, og ikke udelukkende hundebil, men den er skøn, vi har lagt alle sæde ned, der er god arbejds højde, god plads til dobbelt + enkelt bur (til nød 2 enkeltbure) og rigeligt plads til kufferter, udstillingstelt og diverse andre ting og sager. Dejlige store ruder med fint udsyn og man sidder højt.
 10. Jeg bruger ca. 1600,- om året pr. voksen 18 kg.'s hund, (ingen har specielle behov) , jeg køber så også meget foder af gangen via opdrætterordning, og kan købe det billigt.
 11. Den her golden mødte vi forleden, vi havde aldrig set den før, men alle fik lov at klappe og hvalpen fik lov at snuse Ups, billedet fik jeg da ikke drejet.
 12. Jeg kan heller ikke uploade, sidste gang det lykkedes var i sommer engang, har prøver forskellige metoder og forskellige browsere, virkelig irriterende
 13. Drentsche

  Hvalpekøbere

  Jeg har haft besøg af en rigtig sød familie, der er interesseret i at hente hvalp her fra det næste kuld, har sat sig ind i racen og virker bare helt klar til et nyt familie medlem. Midt i samtalen får jeg at vide at der er aupair i huset, skønt, hvem ville ikke have det, men nu kan jeg blive pænt meget i tvivl, hun skal jo være rigtig meget sammen med den nye hvalp, ikke nødvendigvis fysisk, andet end at skulle lukke den ud i haven, og tisse i løbet af dagen. Tænk hvis hun afskyr hvalpe, eller hunde i det hele taget. Jeg tænkte om jeg skulle be' dem om at tage hende med næste gang de kom på besøg, så jeg kunne se hende an, for jeg må nok sige at det er en hindring hvis hun ikke kan li' hunde, så overvejer jeg, ikke at sælge hvalp til familien, vil det være for groft at afvise en ellers sød familie hvis deres aupair ikke er klar på hund?
 14. Er der nogen der har fif til at uploade billeder, jeg har simpelt hen ikke kunnet uploade billeder til forummet rigtig længe, den siger fejl i upload, jeg har prøvet både i Explorer og Chrome, fra mobil, fra pc, usb og kort.
×
×
 • Tilføj...