Hop til indhold

Dårlig mave med blod igen...


tantemaier
 Share

Recommended Posts

Nu har Sille tynd mave med lidt blod i igen. Jeg har snakket med dyrlægen og de mener stadig at det er fordi hun har sart mave (hun er jo allergi hund). Det har ellers været fint i ca. 20 dage, men så kom der lige et lille lag fint sne og så gik hun i gang med at spise sne igen. Jeg bliver bare så bekymret når der er blod i. Hun spiser og leger, men jeg kan godt mærke hun er noget mere træt end hun plejer at være. Jeg har købt zoolak til hende og har købt noget mere skånekost, så må vi håbe det hjælper...

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg mere skal gøre. Jeg trængte bare lige til at komme af med det.

Hun har skidt en masse små klumper og de sidste to var der blod i. Jeg ved ikke om jeg skal gå i panik eller lade være, det er bare så træls når ens hund er syg :megaked:

Det er de to nederste klatter der er blod i og det var det sidste der kom ud. Sidste gang hun sked var det også det sidste der var blod i.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Chocolate Labrador

Stakkels dig og stakkels sille. Ved desværre ikke så meget om maveproblemer, eller hvor alvorligt det er. Jeg kan godt forstå det gør dig ked af det. Du har sikkert prøvet med forskellige former for fodder. Er der nogen specialister (dyrlæger) inden for dette område, som andre har gode erfaringer med?? ELler har du været der?

 

Håber hun snart bliver frisk.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har kun været ved min egen dyrlæge og de mener det kan være sne spiseriet, for første gang det kom, var lige dagen efter sneen kom... Nu her anden gang, er det lige efter der var kommet et lille fint lag sne...

Men jeg ved det virkelig ikke, jeg vil se i morgen hvordan det går, ellers må jeg snakke med dem igen torsdag.

Link til indlæg
Del på andre sites

Motor har haft campylobachtor og giardia - det var grov diarre som så også endte med at han sked blod. Blodet kom faktisk i næsten 2 uger efter han var kommet hjem fra dyrehospitalet, det tager lang tid at få det hele til at fungere helt efter sådan en omgang.

 

Det var også bare pind i numse-test, da vi kom på dyrehospitalet midt om natten med ham.

 

Du ved ikke hvad din dyrlæge testede efter?

Link til indlæg
Del på andre sites

Øv hvor har I bare meget bøvl med den mave:ae:

 

Håber snart I finder løsningen til det! Vi troede også, at Hayly's opkast skyldes sneen, så vi havde hende i snor, hver gang vi var ude - har I også det for at afprøve, om det virkelig er snespisningen, som gør det?

 

Sender jer en masse varme tanker, og håber om snarlig bedring:bighug::ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er i hvert fald ved at være desperat. Jeg er lige kommet hjem og min mand siger hun har kastet op tre gange og for mig at se er det en smule lyserødt. Min mand ringede til dyrlægen og fik af vide at de havde travlt, så om han kunne ringe i deres telefon tid fra 13.30 til 14.00 Papiret han tørrede op med har jeg gemt og hun har lige skidt lidt, det har jeg også gemt og så har jeg lige ringet og fået en tid kl. 14.15. Nu må de altså tage nogle prøver på hende. Hun er noget mere træt end hun plejer. Der er næsten ingen energi i hende og hun plejer at piske rundt. Det er næsten ikke til at holde ud at vente til om 2 timer :confused:

Link til indlæg
Del på andre sites

Så er vi lige kommet hjem fra dyrlægen. Hun viser ikke tegn på at have ondt i maven da dyrlægen trykkede på hende, men hun kunne godt se at der var lidt blod i opkastet. Jeg havde en afførings prøve med og de tog en blodprøve. Så kigger de på organerne og om der er bakterier og/eller orm i. Sille fik en sprøjte med antibiotika og der hylede hun godt nok, men det gik over. Jeg har fået antibiotika piller og piller mod tyktarmsbetændelse med hjem. Hendes hjerte havde en lille anden lyd, men det havde hun ikke for 14 dage siden, så hun mente det kunne være fordi hun er en anelse dehydreret. Men ikke meget, for blodet så umiddelbart ikke for tørt ud. Men jeg skal give hende mellem 20 og 50 ml vand hver 1/2 time og lidt foder hver 1 - 2 timer ca. Hun spiste fint da hun kom hjem og drak også lidt selv. Vi har fået en tidlig tid i morgen tidlig og hvis hun ikke har det bedre, kan vi få hende indlagt og givet drop. Nu må vi se hvad der sker i løbet af natten. :megaked::megaked::megaked: Hvor er det bare synd for hende, hun plejer at være glad og fjollet og komme med legetøj og bede om at komme ud og gå tur, men det er der godt nok ikke meget af. Hun kunne lige overkomme at komme ud og logre lidt med halen da jeg kom hjem i middags. Hun har ikke feber. Den lå på 38,8 (plejer at ligge på 38,1).

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej,

Det lyder bare rigtig meget som Banannas historie. Hun har haft rigtig mange problemer med maven, opkast hele tiden, blod i afføringen, og ikke haft lyst til at spise. Hun blev rigtig tynd til sidst. Min dyrlæge tjekkede hende, tog alle mulige prøver, test, osv, og de kunne ikke se at der var noget galt. Til sidst foreslog de at jeg lod hende aflive, fordi hun havde så store problemer. Det hørte jeg så ikke efter, og fandt en anden dyrlæge, som havde en anden indstilling til tingene. Bananna opstartede akkupunktur behandling, ny kost osv. Hun fik det meget bedre, og har idag kun nogle enkelte tilfælde med blod i afføringen og opkast, hvis hun har spist et eller andet. Dyrlægen jeg anvendte hedder Gudrun og bor i Viby J ikke så langt fra århus, så tænker at det er forsøgete værd, hvis de andre ikke kan finde ud af hvad din lille hundepige fejler. Jeg var selv lidt skeptisk i starten over for akkupunktur og behandling med urter, men er idag glad for at jeg valgte at prøve noget andet, min hundene pige er trodsalt blevet 5 snart 6 år, istedet for det 1 år hun ville have været blevet, hvis jeg havde fulgt den anbefaling jeg fik af min anden dyrlæge. Håber at det snart bliver bedre.

 

Bantus

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak, det vil jeg bestemt skrive bag øret. Jeg har jo læst meget godt om hende herinde på forumet.

Jeg giver hende 30 ml vand hver 1/2 time og i mellem tiden ligger hun stille op putter. Der har syv-ni-tretten ikke været mere opkast siden, men hun har stadig tynd mave og skal ud hver 3 time ca. Jeg er bare så bange for at blodprøverne viser at et eller flere af hendes organer er syge... Jeg synes hun har været igennem så meget det stakkels lille pus.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak, det vil jeg bestemt skrive bag øret. Jeg har jo læst meget godt om hende herinde på forumet.

Jeg giver hende 30 ml vand hver 1/2 time og i mellem tiden ligger hun stille op putter. Der har syv-ni-tretten ikke været mere opkast siden, men hun har stadig tynd mave og skal ud hver 3 time ca. Jeg er bare så bange for at blodprøverne viser at et eller flere af hendes organer er syge... Jeg synes hun har været igennem så meget det stakkels lille pus.

 

Hvor gammel er det hun er ?? og hvad plejer hun at få af fodder? når bananna var i en dårlig periode, plejer hun at få ID dåse fra hills. Det plejer at hjælpe. Nogle gange måtte jeg dog lige hjælpe hende lidt i gang med at spise, for det kan være ligesom at maven er gået helt i stykker, men når hun har fået en bid eller to ned, så vil hun gerne selv spise.

 

Bantus

Link til indlæg
Del på andre sites

Det går lidt bedre med hende. Stadig tynd mave med blod i, men der har 7-9-13 ikke været mere opkast. Vi hældte en masse vand på hende i går eftermiddags og i aftes. Det resulterede selvfølgelig i en masse natte tisseri...

Men vi var ved dyrlæge, selvom hun havde det bedre, for jeg ville være sikker på at hun var i ordenlig væskebalance når der nu er lukket i 3 dage. Hun blev undersøgt lige som i går og hun var i fin væskebalance, der var ikke nogen mislyd at høre på hjertet mere og tungen var fin fugtig. Hun virker stadig ikke som om hun har ondt i maven, så det er dejligt. Men der er masser af rumlelyde og hun prutter også en del når hun er ude og skide.

Hun ville lege med Jens kl. 2.00 i nat, meget underligt tidspunkt, men helt fantastisk at hun var kommet i en lille smule hopla. Hun er træt og sover rigtig meget, dog med en smule mere energi i dag. Hun glubsker sin mad i sig, så det er også bare dejligt. Hendes temperatur lå på 38.8 i går og 38.7 i dag (normalt ligger den på 38.1), så der var ingen feber. Jeg tror nu alligevel at det er godt at hun har fået nogle antibiotika piller og de der piller mod colitis.

Håber det bare går fremad for hende nu, synes hun har været så meget igennem.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...