Hop til indhold

Hvordan gik nytårsaften for din hund?


Gæst Bille
 Share

Recommended Posts

Ja som overskriften siger, er jeg nysgerrig efter at høre, hvordan jeres hunde oplevede årets sidste dag/aften/nat :-)

 

Jeg lægger selv ud, jeg har 2 hunde den ene Mille :hjerte:, golden på 18 mdr. og rædselsslagen for nytår, hvilket resulterer i tisning indenfor om aftenen/natten på husets eneste tæppe fra de begynder at sælge fyrværkeri til i morges :cry:

 

Milles dag begyndte som den plejer, ud at tisse kl. 9 og derefter stort set siden ude i køkkenet, hvor jeg stod og kokkererede (lidt falder der jo af :engel: så man viger ikke fra mor) Efter morgentisning kunne vi ikke få hende ud at tisse mere, vi måtte slæbe hende ud, men hun kunne nærmest gå på døren for at komme ind igen :oops: Kl. 16 rystede hun så voldsomt af frygt (der blev fyret af fra middagstid her) at jeg besluttede at give hende det medicin, som dyrlægen havde givet mig. Vi fik både angstdæmpende og sløvende medicin. 20 min. senere var Mille hævet i ansigtet, øjnene hang og hun virkede døsig. Hun sov ikke, men rystede heller ikke :-) Kl. 18 kom gæsterne, deriblandt en flot labrador Rossi, som er så forelsket i hende, at han slet ikke kunne lade hende være :lun: Når hun gik rundt vaklede hun, snublede og gik ind i ting, det var frygteligt og på medicinsedlen stod, at det kunne være for lav dosis, når hun ikke kunne finde ro. Vi lagde hende i fred for Rossi i vores soveværelse, hvor vi nussede hende til hun faldt i søvn :-) Ud på aftenen vågnede hun og vi prøvede at få hende ud for at tisse men uden held. Kl. 23 fik hun en dosis mere, som slog hende helt ud og hun sov lykkeligt resten af aftenen uden frygt :-D Kl. 4.30 da jeg endelig fandt min seng, havde hun ikke kunne holde sig mere, der lå den største sø på tæppet under hende, tror hun har tisset i søvne :oops:

 

Kl. 9 i morges vågnede hun og gik stadig lidt vaklende udenfor og tissede og snusede i den stille flotte morgen :klap: og nu tager hun igen en morfar på sin puf :lun:

 

Egentlig bryder jeg mig ikke om sløvemedicin, men i samråd med dyrlægen og med tanke på hendes frygtelige oplevelse sidste nytår er jeg nu glad for, at hun blev dopet :-D

 

Og så Jessie :hjerte:, löwchen 4 mdr., Jessie legede flere gange i haven og var overbevist om, at alle de flotte lys på himlen var til kun for hende :lun: al larmen reagerede hun overhovedet ikke på og lysene stod hun og kiggede nysgerrig op på :-D :klap:

 

Hun var med hele aftenen/natten til vores rimeligt stille men fantastiske hyggelige aften og tager sig nu en morfar her i sofaen med mig (faktisk på mig :lun:)

 

Er der andre, der har lyst at fortælle om hundens aften, måske jeg kan blive inspireret til at træne med Mille, så jeg ikke behøver at drugge næste gang (Min dyrlæge er af den erfaring/mening, at når først frygten er så stor, kan den ikke trænes væk og det er bedre at drugge fremfor at kunne risikere, at hun til sidst vil frygte alle lyde :vedikke:)

 

Godt nytår til jer alle :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Renésj

Fie var for år siden på stesolid nytårsaften, dette fordi hun var så bange at det halve kunne være nok. ( det første år var hun ikke skræmt, men et fjols fyrede en raket lige over hovedet på os en dag i januar, så er blev hun skræmt)

 

Startede ud med at give hende halv dosis omkring kl. 13, dyrlægen anbefalede at starte ud med lav dosis, da jeg så kunne se hvordan hun reagerede.

 

Hun skulle ikke have højere dosis og holdt så medicinen ved lige det meste af dagen (husker ikke intervallet)

 

Pillerne gjorde at Fie og jeg kunne lege os gennem nytårsaften, uden hun var skræmt for vid og sans.

 

De sidste par år har hun ikke fået pillerne og hun løfter da lige hovedet engang imellem, men sover ellers gennem aften

Link til indlæg
Del på andre sites

Her gik det også rigtig godt :5up:.

 

Obelix er 10 måneder, så det var hans første nytår, så jeg var noget spændt!

 

Men det gik SUPER. Han sov det meste af aftenen under bordet og knurrede kun ganske få gange når det virkelig bragede derude :-D.

Link til indlæg
Del på andre sites

Her gik det fin, Bella sov tæt op af mig hele aftenen, var selv en kort tur i haven kl.ca 20 og derefter først kl. 9 næste morgen, hun gav lige et vov når det blev for meget larm, men så talte vi roligt om at det måtte de godt, så var det ok,

året før fik Bella en øl hvad der sløvede hende, så jeg var meget opmærksom og i tvivl først på aftenen, men her var ingen nødvendighed her.,

DYGTIG pige:klap:

 

 

GODT NYTÅR til både menneske og vovser

Link til indlæg
Del på andre sites

Valde klarede det fantastisk. Han havde inden nytår ikke vist den store intresse for bragene, så vi var lidt spændte på nytåret, hvor det tager noget til. Vi havde forberedt Kong, Marvben osv så han kunne være underholdt.

Han sov dog det meste af aftenen, hyggede med gæsterne, og for lige at understrege hvor pokkers sej han er, gik han ud og tissede kl 00:10, uden er det rørte ham på nogen som helst måde.

Så det er et par pænt stolte ejere der sidder her og smiler stort, over hvor meget sejhed der kan være i så lille en hund :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Barrington

Han havde det rigtigt skidt. Han nægtede at være udenfor

Rystende og ikke vigende fra vores side. Min svigermor var hjemme hos os medens vi var til fest. Han var ikke ude at tisser fra kl 17.15 til 4.30 da vi kom hjem.

 

De har stadig i kvarteret fyrværkeri tilbage. Så når det bliver mørk står han i døren og ser det lidt an før han går ud. Skulle der så lyde et brag i det fjerne vender han om på en tallerken og vil bare hjem eller han nægter at gå længere.

 

Han har også efter aftenen fundet sig et par huler hvor han føler sig lidt mere tryg. Steder han tidligere ikke har opholdt sig så meget i. Her fortrækker han så hen når der bliver skudt

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvad har du givet Mille af medicin ? Synes godt nok hun lyder til at have været meget dopet ?

 

Min Zozo fik Meprobamat, hun var ikke sløv, men det tog al angst. :5up:

 

Mille fik også Meprobamat til at tage angst, men dyrlægen syntes også hun helst skulle sove, da hendes reaktion sidste år var så voldsom. Derfor fik hun sammen med Meprobamat sløvende medicin, hvor dosis blev givet efter vægt og blev suppleret op inden midnat.

Link til indlæg
Del på andre sites

Mine er heldigvis ligeglad med den slags. Selv Cleo som ellers nok kan være ret speciel..Hun skulle absolut ud kl fem minutter over midnat og skide, mens det bragede, buldrede og glimtede..Og så var de andre nødt til at gå med :mrgreen:

 

Dine er jo også opvokset med den gode socialisering og lydtræning, så Jessie havde heller ingen problemer - takket være dig :-D

 

Jeg tror ikke på, at Mille nogensinde har været uden for den gård, hvorfra vi købte hende, men nu har jeg fået hende ud i går aftes og her til aften med masser af godbid og fodboldspil, så håber det går fremad med at være ude igen om aftenen - det er altså anstrengende med alle de indendørs søer hun laver :damn:

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har en labrador retriver på 9 mdr. Hun var ligeglad vi havde enda mange gæster og sparede ikk på bordbomber og andet sjov, hun syntes bare det hele var lutter lagkager :klap:

Det eneste var at hun gerne ville spise det der kom ud af bordbomberne:stupid: så det resulterede også i at der var en masse flot konfetti med i hendes afføring dagen efter.

 

vi havde ellers gjort soveværelset klar med mørklægnings gardiner, radio og lavendel duft.

Men det blev vist kun til da vi selv gik til ro.:lun:

 

Er så stolt af molly

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Stinne og Hugo

Hugo var som forventet ret ligeglad, men havde også DAB-halsbånd på og fik lidt baldriantablettet (naturhalløj foreslået af Lone Greva).

 

Vi holdt nytår hos min søster + familie og deres hund er bange. Derfor var det med vilje en fredelig fest (så deres ikke døde af skræk og så vores fik en god 1. nytårsaften) og uden bordbomber mv.

 

lena.dk: Lavendelduft?:hmm:

 

Godt nytår allesammen.:hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst mariannaa

Mimi er ikke bange for fyrværkeri, men hun gør meget - altså bare sådan at jeg, det dumme døve menneske, :mrgreen: kan fatte at der sker noget (jeg innorer altid bragene) Men i år satte jeg musik på, ret så højt, (naboen holdt alligevel fest) og så var det ingen gøen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...