Manse Skrevet Marts 27, 2011 Rapporter Share Skrevet Marts 27, 2011 Hej, Da Manse har fået meget dårlig mave igen, var jeg oppe ved dyrlægen og købe noget zoolac og noget skåne foder til ham, hun mente at det var bedre end at lave noget selv... Men det nægter han altså at spise... Så nu vil jeg selv prøve at lave det med kylling og ris. Men hvordan bærer jeg mig lige ad? Skal jeg bare koge ris og kylling? I samme gryde? Og hvorlænge?? Håber nogen kan hjælpe! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
skipper-odense Besvaret Marts 27, 2011 Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Jeg ville lave nogle udkogte ris. Jeg tror jeg plejer at komme dobbelt så meget vand ved som normalt og så bare lade det koge ud. Kyllingen koger jeg for sig, tiden afhænger vel af hvor store stykker det er... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Marts 27, 2011 Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Hej, Da Manse har fået meget dårlig mave igen, var jeg oppe ved dyrlægen og købe noget zoolac og noget skåne foder til ham, hun mente at det var bedre end at lave noget selv... Men det nægter han altså at spise... Så nu vil jeg selv prøve at lave det med kylling og ris. Men hvordan bærer jeg mig lige ad? Skal jeg bare koge ris og kylling? I samme gryde? Og hvorlænge?? Håber nogen kan hjælpe! Du skal koge ris til de er udkogte.. Dvs du koger en portion ris i dobbelt portion vand (mindst.. jeg tilsætter nogle gange mere vand undervejs) og når de er kommet i kog, lader du dem simre i 1 times tid.. Så de er udkogte.. Så koger du en kylling eller kyllingefileter, hvis det er nemmere.. Du kan også prøve med fisk, det gør jeg.. Hvid fisk (f.eks sej), torskerogn eller fiskeboller. Og så blander du en portion ris og fisk/kylling og rører evt sammen med a38.. Jeg blander det aldrig sammen før lige før servering.. Og koger altid rigelig med ris, så der er til et par dage.. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Manse Besvaret Marts 27, 2011 Forfatter Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Mange tak for de hurtige svar Jeg har købt nogen kylling inderfilet, det var det de havde i Netto. Kan jeg koge det for længe eller? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Manse Besvaret Marts 27, 2011 Forfatter Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Forresten det er bare små potioner han skal ha ikk? Og så flere gange om dagen, eller hvordan er det? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Marts 27, 2011 Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Mange tak for de hurtige svar Jeg har købt nogen kylling inderfilet, det var det de havde i Netto. Kan jeg koge det for længe eller? Nææh det skal jo bare lige være gennemkogt, så tror ikke det er mere end 10 minutter de skal koge:-D Forresten det er bare små potioner han skal ha ikk? Og så flere gange om dagen, eller hvordan er det? Jo det gør jeg.. Små portioner og ofte.. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Manse Besvaret Marts 27, 2011 Forfatter Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Mange tak, et vil jeg prøve så, så hans lille mave måske kan blive go igen Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
korvis Besvaret Marts 27, 2011 Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Jeg bruger tit fiskepinde, fordi det er dødnemt. Gi'r dem først lidt mikro, så er paneringen lige til at pille af. Så får de igen mikro, nu med lidt vand, så bli'r de kogt/dampet i løbet af ingen tid. Det er også nemt at portionere, frem for at skulle bøvle med plasticforpakket kylling/fisk, der skal skæres ud og gøres ved. Med fiskepindene piller jeg bare én eller to pinde ud af pakken, som bare kan smides i fryseren igen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Manse Besvaret Marts 27, 2011 Forfatter Rapporter Share Besvaret Marts 27, 2011 Det lyder nemt, så langt kunne jeg ikk lige selv tænke Det må jeg huske til næste gang, tak. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.