Hop til indhold

Netværk mellem Hundevenner! Ture & Pasning!!


Gæst Dihebron
 Share

Recommended Posts

Gæst Dihebron

Hej Dyrevenner!

 

 

Jeg opretter denne tråd i håb om at kunne finde nogle nye hundevenner!

Det vil være rigtig godt hvis vi hjælper hinanden med at få et netværk til at mødes og pasning.

 

For 1 år siden fik vi en lille en dejlig labradorhvalp. Hun er SÅ dejlig & kærlig!!!

Hun er ikke så stor og en blanding ml. formel 1 og alm.

Bella elsker ALLE!!! - hunde, katte, børn, ældre og alle andre - uden undtagelse.

 

 

Jeg er hjemme hver dag nu - og ENDELIG HAR JEG TID TIL AT PASSE ANDRES DYR ;-)

Efter at have haft min dejlige Dina i 13 år, har jeg nu lille Bella, som er 1 år nu.

 

 

Dina fik desværre kræft i maven og jeg kørte til alle specialister i landet for at de kunne hjælpe min Dina - men vi endte på Universitetshospitalet i Kbh., hvor de desværre måtte aflive min Dina.

Dina har fulgt mig alle steder i 13 år - på arbejdet, hos venner, på teltture med børnene, i haven, på stranden og jeg købte bil til Dina - for at skåne hendes ben. Sådan tænker jeg og behandler mine og andres dyr.

 

 

Jeg håber, at få et netværk her på Hunde-forum - så vi er nogle, der kender hinanden og hinandens hunde - og TRYGT kan passe hinandens hunde når der er behov for det. For efter min holdning skal min hund også på ferie når vi ikke er hjemme. Jeg havde ALDRIG haft Dina passet, men det kunne være godt at få et netværk! Jeg forestiller mig vi kan tage på ture sammen, besøge hinanden og passe hinandens hunde.

 

 

Jeg håber at høre fra kærlige hundeelskere, der vil være med til at opbygge et TRYGT & GODT Netværk til at lære hinanden og vores dyr at kende. Vi bor i Kolding - men vi kan jo sagtens køre til hinanden og dejlige områder at gå ture.

Jeg træffes på min tlf. 60737426. Mvh. Helle.

Link til indlæg
Del på andre sites

Velkommen til. Hvis du er ude efter et netværk, så er det bare med at komme igang med at blande dig i trådene. Så kommer netværket ganske af sig selv. blink.gif

 

 

 

For 1 år siden fik vi en lille en dejlig labradorhvalp. Hun er SÅ dejlig & kærlig!!!

Hun er ikke så stor og en blanding ml. formel 1 og alm.

 

Formel 1 er akkurat lige så meget labrador som alle andre labradors. Har intet med størrelse at gøre, er af rene engelsk/irske jagt- og markprøvelinjer og fåes kun med stamtavle.

 

Der er ikke tale om en blanding, men derimod om en ganske almindelig labrador, akkurat som alle andre.

 

 

 

 

Hvorfor finder jeg egentlig altid dén slags i trådene? :lol:

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Mange Tak til jer begge :-)) - Hvor i trådene kan jeg finde netværk og pasning? Jeg har nemlig kigget en del rundt i trådene, men det lykkedes ikke ...

 

tja... jeg vil jo sige: DU deltager bare i trådene på et mere generelt plan, så kommer netværkene helt af sig selv. Det er sådan man skaber netværk: ud og få snakket med folk, udvekslet erfaringer oghistorier, lære af hinanden osv. ;)

 

Ellers kan du jo søge i forum på f.eks. områdenavnet hvor du bor, eller på landsplan for den sags skyld sammen med ordet "pasning" eller "gåtur" eller lignende, ved at benytte søgefeltet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Rigtig god ide:) jeg har fået et meget større hundenetvært at at deltage på hundeforums, især ved at deltage på fællesture og træf:) Så finder man pludselig nogen i sit eget område.

 

Min ene hund skal feks snart passes ved en anden bruger herfra, som nu er en god veninde, som vi går ture med tit. Og den anden skal passes ved min tidligere hundetræner, da hun også er blevet en god hundeven:)

 

Så det batter noget at deltage i debatterne og skabe kontakter, ligesom det er guld værd at gå til træning det samme sted over lang tid, så vil du også lære en masse andre hundeejere at kende:)

Link til indlæg
Del på andre sites

Velkommen:vinken:

 

Jeg har også en Bella nu:hjerte: Hun kom til efter min gamle dreng blev aflivet pga. lungekræft:(

 

Bella er en stor, smuk schæferpige på 36 kg. Hun er det mest lalleglade væsen i verden, og ELSKER andre hunde. Børn synes hun derimod ikke er så fede - med mindre de er over 7-8 år.

 

Vi bor godt nok i Århus, men går aldrig af vejen for en lille køretur. Jeg passer tit andres hunde, og synes det er frygtelig hyggeligt at have 2 hunde:-) Jeg er ret hys med hvem der kunne få "lov" at passe min Bella, men du lyder faktisk som et helt fornuftigt menneske:lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...