Hop til indhold

Lykke venter hvalpe


asm
 Share

Recommended Posts

Nu er Lykke vokset så meget, at jeg tør tro på, at hun denne gang virkelig er drægtig. Det bliver drømmekuldet, som har været planlagt i næsten 3 år, og jeg skal selv beholde en tæve, hvis alt går vel :hjerte:

 

Forventet fødsel ca. 1. oktober. Far til kuldet er Aslak fra Tølløse.Billede0487.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak skal I have.

 

Den sorte spids er ganske rigtigt en sort variant af Dansk Spids, der også er en genskabt race. Den hvide danske spids er nu optaget i DKKs x-register, det er vores sorte endnu ikke, men vi arbejder på at få bestanden op. Da DKK er underlagt FCI, er det en større proces at få en race optaget, og der skal være en ret stor bestand først.

 

Det er i mine øjne en meget smuk hund, og den er utroligt kærlig og lærenem, dog med sin egen vilje ind i mellem :hjerte:

 

Billeder skal nok følge :lol:

 

En stor mavse kan ses her:

 

Billede0503.jpg

Billede0489.jpg

Billede0502.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Der burde være over 200 levende sorte spidser i Danmark, og ja, jeg synes da, at jeg oftere og oftere møder folk, der genkender racen. Vi har også været med på åben udstilling i Fredericia på DKKs internationale udstilling og fik bedømt nogle af dem med meget fin kritik. Så vi er ved at være på rette vej. Men bestanden skal yderligere op, så vi kan sikre avlshunde nok og dermed en god bredde i linjerne og bæredygtighed for racen.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 3 weeks later...

Ja, det er svært at vælge, så jeg tog den første, så jeg kan tillade mig at involvere mig følelsesmæssigt 100% i hende lige fra starten :lun:

 

Den førstefødte var en tæve, og jeg nåede at knytte mig til hende på den time og 10 min., der gik før nr. 2 kom til verden... for nu vidste jeg jo, at der var en Isa til mig. Hvad der ville følge, vidste jeg ikke.

 

Men når det så er sagt, så er det en mikro hvid plet på den ene bagtå, som gjorde udslaget. Ligesom min Mirah, mormor til hvalpene, har. Det virkede lidt skæbneagtigt, at der ligesom var gået noget videre fra Mirah (som vi har endnu, men hun er nu 9½ år). Og da jeg skulle vælge båndfarve til hende, før nr. 2 kom ud, så virkede det bare rigtigt, at hun fik det lyserøde bånd.

 

Så ja... jeg har 100% valgt med følelserne... ikke det smarteste, hvis jeg skulle se efter bygning, adfærd osv. Men jeg er så sikker på mit valg af hanhund, da jeg har lært ham godt at kende på hans ferier her gennem de sidste ca. 3 år, og jeg kender min egen Lykke, så jeg ved, at lige meget hvilken af de to tæver, der bliver her, så er de præget af mig, så deres adfærd og tillidsfuldhed vil være efter min smag. Når man står med valget mellem 2 hvalpe som 8-ugers, så kan man ikke nødvendigvis vælge den rigtige hvalp alligevel, da de kan ændre sig mange gange til de bliver voksne. Jeg er tryg ved mit valg :hjerte: Om hun så bliver avlsgodkendt, det må tiden vise. Lige pt. er det ikke det vigtigste for mig. Jeg lader gerne bolden rulle videre mht. avl. Jeg har gjort et stort stykke arbejde de seneste år med at få bestanden op, så det kan overlades til flere nye nu. Isa bliver lige elsket af den grund.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...