Hop til indhold

Vores Grand danois tisser i sengen:(


Gæst Blobaussie
 Share

Recommended Posts

Gæst Blobaussie

Vi har en lækker Grand danios på knap 2 år. Det er 2 måneder siden vi fik hende og alt er gået super fint. Hun er så dejlig stille og rolig. Hun tror hun er den lille bitte hund som skal ligge i ske med os på sofaen:slem:

 

Nu er det så sket 2 gange at hun har tisset først i børnenes ekstra seng og derefter i vores seng. Jeg er selv opdraget med at hunden får skæld ud og så derefter tværet hodet rundt i det men men men hun gør det kun når hun er alene hjemme, så det at tage den på fersk l gerning er ikke muligt. Jeg har heller ikke lyst eller overhovedet kræfter til at gøre det så HJÆLP hvad skal vi nu gøre. Hun kan selv åbne alle dørene:shock: og det er lige det med at huske at få dem låst inden vi tager hjemme fra.

 

Vi lufter hende hver morgen inden vi køre + hun selv er ude og tisse inden. Når vi kommer hjem går vi tur og inden sengetid.

 

Håber nogen har en super go ide.

 

kan det evt hjælpe med noge legettøj så hun er underholdt imens?? Vi har div. bamser og bolde men det er ikke nok

 

Blobaussie:banan:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvad gør I for at beskæftige hende ? bruger I fodersøg Fks. ? Du må endelig IKKE bruge den metode med at skælde hende ud - for hun ville ikke ane hvorfor ! Går I til træning et eller andet sted ? i GD -klubben elller DKK ? det ville jeg nok foreslå jer, I kan finde træningssteder på DKK´s hjemmeside www.dansk-kennelklub.dk her kan I også finde specialklubben . Der er også DcH ( Danmarks civile Hundeførerforening ) eller hvis I bor på Sjælland www.sydkystenshundeskole.dk Jeg vil bestemt anbefale jer at finde et godt sted at træne, det vil være godt for både jer og hunden. Iøvrigt velkommen til og tillykke med jeres lille vaps !!

Link til indlæg
Del på andre sites

Du skal ikke så meget som begynde at tænke på at skælde en Grand Danois ud, eller tvære dens hoved rundt i noget som helst! Så er du ikke den rigtige ejer til den race.

 

I har kun haft hunden i 2 måneder. Det kan tage væsentligt længere for en omplaceringhund at falde til i sit nye hjem, navnlig en følsom race. Det er vigtigt at I opbygger et tillidsforhold - derfor: INGEN skæld-ud! Lav i stedet nogle korte ja/nej øvelser med hunden, så I får lejlighed til at belønne hende. Det er også en enorm fordel på længere sigt, at have en hund, der forstår hvad nej betyder. Hvis du ikke ved hvordan man laver ja/nej-øvelsen, kan du søge på det her på forum. Der er masser af tråde om det emne.

 

Du skriver at hunden "tror den skal ligge i ske med jer på sofaen"? Skal den ikke det? Må hunden ikke komme i møblerne? Det er ret afgørende for føromtalte tillidsforhold, at husreglerne, set fra hundens synspunkt, er klare og letforståelige. Dvs. enten må man komme i møblerne eller også må man ikke. Der kan ikke være variationer i reglerne alt efter ejers humør. Det gør kun hunden forvirret.

En Grand Danois er en selskabshund, og derfor vil den trives bedst med tæt kontakt til sine mennesker - også i møblerne.

 

Mht. urenlighedsproblemet virker det som lidt separationsangst. Det kan gå over når hunden er faldet lidt bedre til i hjemmet. Og indtil da ser det jo ud til at I selv har fundet den perfekte løsning: Lås dørene.

 

Legetøj gør ingen forskel når hunden er alene hjemme, men en godbid eller tyggeting, idet I går hjemmefra, kan distrahere hunden i de første minutter af alenetiden, så den ikke når at føle angst ved at blive forladt. Vær også opmærksom på at nogle hunde har en øvre grænse for hvor længe de kan være alene. For min egen GD er det f.eks. 5 timer. Er hun alene længere, begynder hun at gå på opdagelse i min søns værelse og stjæle bamser (= tryghed).

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvis i ikke kan huskle at låse de nødvendige døre, så vend alle håndtag 45 grader, så de vender nedad. Så bliver de svære for en hund at åbne.

Og så glem lige alt din hundefortid og betragt hende som en ny medspiller i familien, der lige skal finde sin plads og helst samtidig blive tryg og glad.

Vi er hellerikke altid optimale på en ny arbejdsplads eller vor børn ved skoleskift.Så elsk din nye hund og vejled i hvad hun må og så kommer det nok.

PS: nogle tæver urinerer de underligste steder op til løbetid.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...