Hop til indhold

Adoption af hund fra Platanias, Kreta.


Gæst nikolajg
 Share

Recommended Posts

Gæst nikolajg

Jeg og en veninde var en uge på Kreta for at holde ferie. Vores ferie var det rene idyl de første 3 dage, men situationen ændrede sig. En aften gik vi tur op til den gamle bydel, hvor et frygtelig syn møder os. Vi møder en sort mellemstor hund, som står lænket til et træ på afhegnet område. Det lod ikke til, at der hverken var vand eller mad.

 

Her er forløbet beskrevet dag for dag:

 

Tirsdag aften d. 13. august:

Vi fandt hunden lænket til et træ oppe i "The Old Village" i Platanias, Kreta. Der var hverken mad eller vand og hunden var helt udmagret dvs. meget synlige ribben og nærmest ingen lænd tilbage. Vi spurgte 2 personer i lokal området, om de kendte til hunden. Begge var meget imødekommende til at starte med, men "vidste ingenting", når vi spurgte ind til hunden. Vi sagde farvel og forsikrede om, at vi ville ringe til politiet.

Politiet kunne ikke hjælpe. Vi fik dog kontakt til en person, som ikke var at træffe. Nede i byen, på det lokale torv, kunne Informations service give kontakt til en dyrlæge i nabo byen. Han kunne ikke gøre noget, da hunden var ejet. Vi skulle komme tilbage til "Information" næste dag for at få nummeret til "Animalcare Greece".

 

Onsdag morgen d. 14. august:

Vi tog forbi stedet, men hunden var væk - og tager tilbage til "Information" og får kontakt til "Animalcare Greece". Vi aftaler med "Animalcare Greece", at mødes om torsdagen, så de kan se stedet og følge op på situationen.

 

Torsdag morgen d. 15. august:

"Animalcare Greece" havde ikke resourcer til at sende en medarbejder ud til stedet. Vi mailer adresse og billeder, så de kunne følge op på sagen.

 

Torsdag aften d. 15. august:

Vi tog op til stedet for at se til hunden. Undervejs dertil støder vi på hunden. Den drak 1.5 liter vand og fik mad. Den var for afkræftet til at gå og blev båret til hotellet. Natten gik med at passe hunden og få den til at slappe af. Den var møgbeskidt, havde lopper, en masse plantedele i pelsen, dybe sår omkring ører og hals.

 

Fredag morgen d. 16. august:

Hunden bliver kørt dyrlæge i Chania - og den er nu under behandling. Dyrlægen arbejder for ikke-profit organisation, som tager sig af hjemløse katte og hunde i nød. De havde ikke plads, men tog imod hunden alligevel. Vi så deres "shelter", hvor der var ca. 40 hvalpe og unghunde. Derudover er der en masse hunde i karantæne, som også skal adopteres dvs. chancen for at få ham adopteret vil være minimal.

 

 

Vi vil rigtig gerne adoptere ham selv, men har allerede en hanhund sammen. Derfor, vil du, eller kender du nogen, som vil adoptere en 4-årig hanhund fra Platanias, Kreta? Hunden bliver i øjeblikket behandlet hos dyrlægen, hvor jeg betaler for medecin og mad. Selve transporten til Danmark og betaling sørger jeg også for.

 

Kort beskrivelse af hunden: det er en rigtig god, sort mellemstor hund - den er meget trofast, tillidsfuld, lærenem og stærk. Den kom sig forbavsende meget og kunne gå rundt efter 4 timer med vand og mad. Den skulle dog bæres ned af trapper for at komme i haven (ved hotellet). Tiltrods dens lidelser prøvede den at give advarsel, når der var forbipasserende ved hoteldøren - den begyndte også så småt at lege med bæltet, som var blevet brugt som hundesnor.

 

 

Venlig hilsen

 

Nikolaj Grønlund

Mobil 60881254

Email nikolaj.groenlund"at"yahoo.com

 

 

Charlotte Ribe

Mobil 20969201

Email charlotte_ribe"at"yahoo.com

herman.JPG

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst nikolajg

Hej Ulla,

 

Tak for svar.

 

Jeg betaler transport og henter selv hunden - det er ikke noget problem.

 

Du må meget gerne undersøge hvad den anden forening "vedr. Kreta" er.

 

På forhånd tak.

 

Bedste hilsner

Nikolaj

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...