Hop til indhold

Søger omplacerings hund :-)


mariasarwar
 Share

Recommended Posts

Hej alle sammen!

Jeg er en ung kvinde på 21 år som i forvejen har en pomeranian hund og som nu søger hund nummer 2, helst en voksen hund. Jeg er næsten i hundeskov hver dag med min egen så jeg ser helst at min fremtidige hund også kan det da vi er en masse der mødes og går tur sammen. Det skal også helst være en han da min egen er en han hund. Størrelses mæssigt ville det være rart hvis det var en lille/mellem hund da min egen som sagt ikke er særlig stor og det kunne være dejligt hvis de kunne lege sammen. Jeg er væk hjemmefra ca. hver dag fra klokken 10 om formiddagen til klokken 14-15 om eftermiddagen og så har jeg fri hver weekend. Det er også i weekenderne jeg arbejder aller mest med hundene men derfor er jeg stadigvæk i hundeskov næsten hver dag. Renlighed er et must, men ellers arbejder jeg selvfølgelig med hunden for det er jo et nyt hjem.

 

Jeg kan tilbyde socialt samvær, aktiv træning, møde med andre hunde, masser af kærlighed, et stabilt hjem og en ny hundeven. Jeg har stor interesse for træning med min egen hund så jeg elsker at arbejde aktivt med hunden. Jeg synes selv jeg har en masse at tilbyde og vigtigst af alt ønsker jeg mig en til hund og kan tilbyde den en masse aktiv leg og kærlighed.

 

Jeg søger helst en omplacerings hund da jeg gerne vil tilbyde et hjem til den hund som af den ene eller anden årsag søger nyt hjem. Jeg bor forresten i Brabrand (tæt på Århus).

 

Hvis der er noget jeg har glemt at svare på så skriv endelig til mig. Håber at høre fra jer.

 

Venlig Hilsen,

Maria.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej

Vi har en 3½ år gammel Lhasa Apso, som vi desværre bliver nødt til at skal af med. Han er på mange måder en fantastisk hund men vi føler os ikke trygge når der kommer gæster, han ikke kender. I flere tilfælde har han gøet, snerret og snappet ud efter gæster (mest børn). I enkelte tilfælde har han også bidt. Vi magter ikke at gå i terapi med ham for derigennem at ændre hans adfærd. Det skal siges at han aldrig har gjort os eller vores børn noget ligesom han elsker, dem han kender... Da vi har børn der tager legekammerater med hjem uden vi er hjemme, føler vi ikke vi kan tage ansvaret mere. Er du interesseret, kan du kontakte os på: [email protected]

Mvh. Anders, Brønderslev

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Maria.

Vi er en familie på 2 voksen og 2 børn. Vi Har tre cavalie Black tan. Det er desværre blevet en for meget.

Vi fik hvalpe for fem år siden og beholdte den sidste han der var tilbage. Og det er så denne Basse det drejer sig om.

Han er en fantastisk dejlig hund og ELSKER at komme ud og løbe snuse og grave. Lege med bold er også et hit.

Han er vant til andre små hunde. Skal dog lige se nye bekendtskaber an inden han vil lege.

Han har aldrig snerret eller gjort noget ondt ved mennesker. Det skal dog lige siges at når det er hans far og mor så kan de godt tage deres slås kampe.

Han er lidt nervøs når han bliver hevet ud af sine vante omgivelser men det går over når han lige får lov at vende sig til det.

Ellers er han sund og rask (født med grå pupil på det ene øje) Han er ikke kastereret. Er ikke avls godkendt da han er født med lidt navlebrok.

For mere info kan vi jo lige skrives ved.

med venlig hilsen Sanne

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Hejsa

 

Har du fundet en ny hund? Vi har en dejlig Gizmo som vi overvejer nyt hjem til HVIS vi kan finde den rette ejer. Gizmo er den skønneste hund som er lynende intelligent men trænger til træning for at komme af med en dårlig vane hvor han flipper når han er i snor og møder andre hunde. Han elsker andre hunde når han er løs men ik i snor. Adfærdsspecialisten har sagt at det intet problem vil være at få af ham med træning men med små børn er det svært. . Er du interesseret i at høre mere og evt aftale møde så skriv gerne på [email protected] eller sms 22311490

Link til indlæg
Del på andre sites

Endnu en af disse irriterende tråde hvor en person bliver medlem og starter en tråd den samme dag, for så aldrig at blive set igen. Er der ikke en Mod. der kan låse den?.

 

Jeg kan simpelthen blive helt hvidglødende når folk hiver år-gamle tråde frem, og svarer på dem som om de var skrevet i går :evil:

Men jeg har måtte erkende at jeg åbenbart er den eneste :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan simpelthen blive helt hvidglødende når folk hiver år-gamle tråde frem, og svarer på dem som om de var skrevet i går :evil:

Men jeg har måtte erkende at jeg åbenbart er den eneste :vedikke:

 

Du er vist lidt for hurtig ude Umulia 😃 den er kun fra januar. Mere trist at TS ikke vender tilbage og svarer på indlæg.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...