Hop til indhold

Sitto

Members
 • Antal indlæg

  7.301
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  32

Sitto last won the day on Marts 18

Sitto had the most liked content!

Community omdømme

26.825.443 Excellent

Om Sitto

 • Rang
  Guddommelig

Personal Information

 • Lokation
  Midtjylland
 • Interesser
  Hunde, hunde, hunde, hunde og HUNDE ;)
 • Job
  Uddannet klinikassistent. Men nu er jeg tilbage på skolebænken.
 • Hundenavn
  Ayo, Liva, Zazu og Camy.

  R.I.P Sitto <3
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Sitto

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Åh Therese det er jeg ked af men lad være med at slå dig selv oveni hovedet! Du har gjort alt det du kunne Sov sødt Bobo
 2. Sitto

  Ny hund, hvornår?

  Der gik 6 måneder fra vi mistede Zazu til at vi hentede Vega. Men vi havde så også stadig 3 hunde tilbage, selvom vi mistede Zazu. Havde hun været eneste hund, så havde jeg kigget efter en ny med det samme. Det er alt for tomt uden for mit vedkommende!
 3. Sitto

  Hvalpekøb i Sverige hvad er reglerne

  Ærgerligt I ikke har hentet hvalpen inden de 12 uger, så kræver det nemlig ikke rabies. Men når hvalpen er 12 uger så skal der rabies til og der skal gå 21 dage. Det blev jeg informeret om af flere opdrættere der er vant til at hente hvalpe fra Sverige til Danmark da vi hentede Enya. Men hun var kun 8 uger, så der skulle ikke rabies til.
 4. Sitto

  Tackle "fremmede" børn i hundenes hjem?

  De eneste børn der får lov til at komme i vores hjem er børn som har forældre der har forståelse for at børnene skal respektere hundenes grænser (og forældrene hjælper med dette) og at det altså er børnene der kommer ind i hundenes hjem og ikke omvendt. Børn som ikke har den slags forældre, kommer ikke på besøg. Så må forældrene enten komme uden (det er sjovt nok ikke så acceptabelt at bede folk holde deres børn hjemme som det er med hunde har jeg erfaret ) og ellers må vi besøge dem hjemme hos dem/andet sted hvor vi så selvfølgelig ikke har hundene med. Så ja vi har valgt den "nemme" løsning - jeg gider nemlig ikke skulle holde styr på både børn og hunde (har 5 styk) hvis ikke børnene er opdraget til at skulle respektere hundenes grænser og forældrene ikke er obs på det. Det er dog kun én ud af 5 som ikke bryder sig om børn.
 5. Sitto

  Hvalpeplaner i 2017?

  I går blev Enya 5 måneder Hun er den fineste lille hund. Et skønt, skønt temperament. Og som håbet er hende og Vega blevet total pot og pande - og Camy elsker at lege med de to Hun var egentlig begyndt til nosework, men det er på standby pt - i hvert fald på hold. Først var hun igennem en omgang giardia og spolorm - så blev hun rask for dét - og nu har hun så indvoldsorm, en afart af spolorm. Så jeg ser virkelig frem til at hun forhåbentlig snart er på toppen og vi ikke skal bekymre os mere om sygdom! Heldigvis har hun på intet tidspunkt selv været klar over at hun er syg - symptomerne er kun dårlig mave. Ellers har hun fuld appetit, er frisk og vil lege, træne, gåture mv. Ingen problemer. Heldigvis!
 6. Sitto

  Lukkes ud i haven alene

  Særligt vores to gårdhunde kan bruge timevis i haven - og 1. jeg gider ærlig talt ikke stå i haven og glo i timevis hver gang de har lyst til at være derude så længe. Og 2. de ville blive ked af at blive frataget dén mulighed, bare fordi jeg ikke gider stå og glo på dem 1-2-3 timer i streg nogle gange den anden dag var jeg med alle 5 hunde i haven 1 time - og der gik yderligere 1 time inden Enya kom ind og 2 timer inden Vega kom ind igen. Tjekker selvfølgelig jævnlig til dem. Men herhjemme må man i hvert fald gerne gå i haven alene
 7. Sitto

  Lukkes ud i haven alene

  Så længe I ikke har hegn oppe, så må I med hvalpen ud i hvert fald. Herhjemme har jeg altid gået med ud når jeg mener hvalpen skal besørge, for at holde øje med det sker - men derudover har der altid været fri adgang til haven - også på egen pote
 8. Sitto

  Septembers billeder 2017

  Har lige min søsters spejlrefleks på ferie
 9. Sitto

  Sove igennem

  Jeg har aldrig vækket vores hvalpe. Vågner de og står op, så står jeg op og tager dem ud - sover de igennem hele natten, så sover jeg også igennem hele natten vi har også en hvalp på 12 uger som flyttede ind for 3 uger siden - den første uge var hun oppe én gang om natten, men siden da har hun sovet igennem.
 10. Sitto

  Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Det er ærgerligt karma ikke er med mere. Det handler ikke om at få omdømmepoint, det var de små beskeder man kunne skrive deri der var hyggelige. Og nej man får ikke skrevet en pb i stedet. Jeg gør ikke i hvert fald.
 11. Sitto

  Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Det har altså intet med sommerferien at gøre... Hf har været på vej mod afgrunden siden den dag det fik ny ejer...
 12. Sitto

  Hundeforum opdateres

  Det er vidst en dårlig undskyldning at det har noget som helst med ferieperiode at gøre. I har været sindssygt sløve fra dag 1 af!!!
 13. Sitto

  Hundeforum opdateres

  Har sendt ham en besked igen. Men ellers hedder fb siden Begravelse.nu Det er åbenbart akutte begravelser de tager sig af gad vide om de tilbyder en samlet pakke til enkerne - begravelse+sexlegetøj?
 14. Sitto

  Hvalpeplaner i 2017?

  Der er 6 måneder mellem Ayo og Liva (Liva yngst) - Camy er 8 måneder yngre end Liva og Zazu var Camys kuldsøster. Så vi har altid haft jævnaldrende hunde og det har kun været et kæmpe plus for os. De har altid haft SÅ meget glæde af hinanden og de har altid være kanon gode til at have en tænd/sluk-knap ift. leg selvom de er jævnaldrende. Så der har aldrig været for meget liv og glade dage - det har aldrig været irriterende. Tværtimod. Det var bl.a. også derfor jeg havde skrevet os op allerede næste år fordi jeg gerne ville have én som var nogenlunde jævnaldrende med Vega (de tre store er jo 5-6 år ældre end hende) - så det passer mig glimrende at det allerede var nu der var en hvalp til os så de bliver lige så tætte som de andre har været mht. alder
 15. Sitto

  Hvalpeplaner i 2017?

  Tusind tak. Vega er 9måneder.
×