Hop til indhold

Sitto

Members
 • Antal indlæg

  7.325
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  38

Sitto last won the day on Februar 25 2019

Sitto had the most liked content!

Om Sitto

 • Fødselsdag 25-05-1993

Personal Information

 • Lokation
  Midtjylland
 • Interesser
  Hunde
 • Job
  Uddannet klinikassistent. I gang med at læse en Administrationsbachelor nu.
 • Hundenavn
  Ayo, Liva, Vega, Enya & Lui

  Sov sødt Sitto, Zazu & Camy <3
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Sitto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,9k

Community omdømme

 1. Så snart vi rammer grad 2 er et knæ operationskandidat. Ved grad 2 kan man forsøge sig med et intensivt genoptræningsforløb for at få den stabiliseret til en grad 1. Men er vi oppe på grad 3 eller derover så er løbet kørt for genoptræning. Der SKAL en operation til. En løs knæskal kører op og ned af den fure den burde ligge i, den slider al brusken ved med tiden og til sidst vil det køre knogle mod knogle - og dét gør hammerondt. Ved grad 3 er der ingen vej udenom - du skal operere. Men lad ikke en almindelig smådyrs-dyrlæge gør det - sørg for at bruge en dygtig ortopædspecialist. De kan deres kram. Jeg har en hund der er opereret i begge knæ (hun er yorkie), knæene var begge en grad 2. Så har jeg en dansk svensk gårdhund der også har PL i begge knæ, den ene blev opereret straks og den anden fik vi stabiliseret fra grad 2 til en grad 1. Men det kræver træning resten af livet for at holde den dér.
 2. Der må jeg lige høre - snakker vi en hundelillebror eller en menneskelillebror?
 3. Nu håber jeg ikke du tager mit indlæg (alt for) ilde op. Men du skrev også at Lucca døjede med usikkerhed/angst derhjemme og ikke trivedes. Måske der er nogle rammer i din hverdag, dig selv mv som skal kigges efter? For ja det hele påvirker hunden. Det virker mærkeligt at to hunde hvoraf den ene har du fået fra lille hvalp af, også skulle døje med usikkerhed/angst derhjemme - som jo er det sted hunde plejer at føle sig mest tryg, selvom de er usikre ude i verden fx. Jeg har og har haft usikre hunde som altid har været 100% trygge herhjemme, uanset hvordan de har haft det med forskellige scenarier ude i verdenen.
 4. Åh Therese det er jeg ked af men lad være med at slå dig selv oveni hovedet! Du har gjort alt det du kunne Sov sødt Bobo
 5. Der gik 6 måneder fra vi mistede Zazu til at vi hentede Vega. Men vi havde så også stadig 3 hunde tilbage, selvom vi mistede Zazu. Havde hun været eneste hund, så havde jeg kigget efter en ny med det samme. Det er alt for tomt uden for mit vedkommende!
 6. Ærgerligt I ikke har hentet hvalpen inden de 12 uger, så kræver det nemlig ikke rabies. Men når hvalpen er 12 uger så skal der rabies til og der skal gå 21 dage. Det blev jeg informeret om af flere opdrættere der er vant til at hente hvalpe fra Sverige til Danmark da vi hentede Enya. Men hun var kun 8 uger, så der skulle ikke rabies til.
 7. De eneste børn der får lov til at komme i vores hjem er børn som har forældre der har forståelse for at børnene skal respektere hundenes grænser (og forældrene hjælper med dette) og at det altså er børnene der kommer ind i hundenes hjem og ikke omvendt. Børn som ikke har den slags forældre, kommer ikke på besøg. Så må forældrene enten komme uden (det er sjovt nok ikke så acceptabelt at bede folk holde deres børn hjemme som det er med hunde har jeg erfaret ) og ellers må vi besøge dem hjemme hos dem/andet sted hvor vi så selvfølgelig ikke har hundene med. Så ja vi har valgt den "nemme" løsning - jeg gider nemlig ikke skulle holde styr på både børn og hunde (har 5 styk) hvis ikke børnene er opdraget til at skulle respektere hundenes grænser og forældrene ikke er obs på det. Det er dog kun én ud af 5 som ikke bryder sig om børn.
 8. Sitto

  Hvalpeplaner i 2017?

  I går blev Enya 5 måneder Hun er den fineste lille hund. Et skønt, skønt temperament. Og som håbet er hende og Vega blevet total pot og pande - og Camy elsker at lege med de to Hun var egentlig begyndt til nosework, men det er på standby pt - i hvert fald på hold. Først var hun igennem en omgang giardia og spolorm - så blev hun rask for dét - og nu har hun så indvoldsorm, en afart af spolorm. Så jeg ser virkelig frem til at hun forhåbentlig snart er på toppen og vi ikke skal bekymre os mere om sygdom! Heldigvis har hun på intet tidspunkt selv været klar over at hun er syg - symptomerne er kun dårlig mave. Ellers har hun fuld appetit, er frisk og vil lege, træne, gåture mv. Ingen problemer. Heldigvis!
 9. Særligt vores to gårdhunde kan bruge timevis i haven - og 1. jeg gider ærlig talt ikke stå i haven og glo i timevis hver gang de har lyst til at være derude så længe. Og 2. de ville blive ked af at blive frataget dén mulighed, bare fordi jeg ikke gider stå og glo på dem 1-2-3 timer i streg nogle gange den anden dag var jeg med alle 5 hunde i haven 1 time - og der gik yderligere 1 time inden Enya kom ind og 2 timer inden Vega kom ind igen. Tjekker selvfølgelig jævnlig til dem. Men herhjemme må man i hvert fald gerne gå i haven alene
 10. Så længe I ikke har hegn oppe, så må I med hvalpen ud i hvert fald. Herhjemme har jeg altid gået med ud når jeg mener hvalpen skal besørge, for at holde øje med det sker - men derudover har der altid været fri adgang til haven - også på egen pote
 11. Har lige min søsters spejlrefleks på ferie
 12. Sitto

  Sove igennem

  Jeg har aldrig vækket vores hvalpe. Vågner de og står op, så står jeg op og tager dem ud - sover de igennem hele natten, så sover jeg også igennem hele natten vi har også en hvalp på 12 uger som flyttede ind for 3 uger siden - den første uge var hun oppe én gang om natten, men siden da har hun sovet igennem.
 13. Det er ærgerligt karma ikke er med mere. Det handler ikke om at få omdømmepoint, det var de små beskeder man kunne skrive deri der var hyggelige. Og nej man får ikke skrevet en pb i stedet. Jeg gør ikke i hvert fald.
 14. Det har altså intet med sommerferien at gøre... Hf har været på vej mod afgrunden siden den dag det fik ny ejer...
 15. Det er vidst en dårlig undskyldning at det har noget som helst med ferieperiode at gøre. I har været sindssygt sløve fra dag 1 af!!!
×
×
 • Tilføj...