Hop til indhold

Professoren har skrevet et par bøger.


KimC
 Share

Recommended Posts

Min skotske hjortehund som har tilnavnet "Professoren" er blevet bedt om at skrive en børnebog, eller to.

 

Det har han så gjort nu. Begge bøger er E bøger, som fås via Amazon.

 

I den første bog følger vi hans vej fra opdrætteren til et skørt menneske med 3 andre halvskøre hunde. Han finder ud af at jorden er rund, undrer sig over at noget vand smager dårligt, og andet vand smager godt. Men kan fyrtårne virkelig bruges til noget af hunde? Og hvorfor fejrer vi Jul? Hvad er det for støjende genstande som originalen i huset arbejer med? Det skal der skaffes svar på.

 

I den anden bog kommer Professoreni hundeskole, hvor han lærer nogen gode ting helt uden Cesar metoder. Han får snart brug for sin kunnen, og så opstår der problemer med hans forben. Hvad skal der nu ske? Bringer skorstensfejere altid held, og hvorfor er russerne ude efter hans hale?

 

Begge E bøger er på 63 sider, og deres mål er at få børn (og barnlige voksne) til at interessere sig mere for deres omgivelser. Det må en hund der helst skal vide hvad der er under hver en sten være den rigtige til at skaffe svar på.

 

De oprindelige bøger er skrevet på engelsk, fordi de danske forlag synes ideen var komplet idiotisk. Det kan da godt være at de har ret. Nu er der så alligevel lavet danske udgaver af dem. Det er første gang jeg forsøger mig som forfatter, derfor er prisen sat til Amazons mindstepris

på 3.74$ eller 2.99€. Om der kommer mere end de to bøger må tiden vise.

 

Professoren flytter ind:

http://www.amazon.com/gp/product/B016IT2R7K?*Version*=1&*entries*=0

 

Professoren går i skole:

http://www.amazon.com/gp/product/B018CCX66C?*Version*=1&*entries*=0

 

Amazon har gratis apps til at læse E bøger til de fleste platforme. Idet der er en del billeder i bogen, anbefales ikke alt for små skærme.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 5 weeks later...
  • 11 months later...

Nu er der lavet 4 bøger med min nysgerrige og stædige Hjortehund Penticton aka "Profesoren". Hans mor er importeret fra Canada, derfor har alle hundene i hans kuld navne efter steder i Canada. Penticton er en mindre mineby i Canadas midtvesten.

Det med minedriften har Penticton taget til sig, an elsker at rode i jorden med sin næse, og vende hver en sten. Desuden er han, som alle andre fra sit kuld ualmindelig stædig. Denne kombination førte efterhånden til øgenavnet "Professoren" Det er i den egenskab han har skrevet de fire bøger, hvor han fortæller om sit liv og sine opdagelser af vores verden.

 

Læs trailerne her: http://kim-christensen.dk/udg/udgivelser.htm

 

Der er links til salgssteder i slutningen af hver trailer, eller links direkte til bøgerne på Amazon eller Saxo fra siden. Bøgerne koster lidt mere på Saxo pga den danske moms, men til gengæld sparer man noget kortgebyr.

 

Normalt er mynder ikke så nysgerrige, og næse-super-brugere. Men Penticton som han formelt hedder, havde et uheld med sit ene forben i en ung alder.

Han skulle holde ro i 2-3 mdr. Måtte godt gå, men ikke løbe. Det var svært med en etårig mynde. Men dengang havde jeg en gammel jagthund, som vi møder i bøgerne som Bedstefar-Hund. Han var en god bedstefar, og lærte den unge hjortehund at bruge sin næse, det gik virkelig godt, og det langsomme tempo ved sporsøg var netop den rette form at motionere et ben efter en større operation.

 

Første bog skildrer hans første tid hos sin opdrætter, og hvordan han flyttede ind her, begyndte at opdage ting og sager, men også kom til skade med sit ben. Og så skal der holdes Jul..

 

Anden bog tager ham med i hundeskole, på operationsbordet, til dyrlæge igen, træning som næsehund, noget han pludselig får glæde af i uventet sammenhæng.

 

I tredie bog ryger han i badekarret, sætter politiet ud af spil, og går først og fremmest på opdaelse i skoven, hvor hans menneske må hjælpe med at søge efter svar.

 

I fjerde bog flytter et nyt familimedlem ind, som snart kommer ud på tynd is, så der skal handling til. Gamle Kattemor finder et mærkelig kort i sin store samling af bøger, og så skal Professoren på en ekspedition, hvorfra han faktisk bringer nogen resultager med hjem.

fsider.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...