Hop til indhold
Pernille og Lucca

Træning af hvalp, bideri

Recommended Posts

Victor er en fuldstændig almindelig lækker og dejlig hvalp på snart 15 uger. Jeg har så bare det klassiske problem med ham: bideri. Han har en leg hvor han angriber mig og mit tøj hvor han så hænger fast. Det gælder især også vi skal gøre klar til at gå tur. Når han skal have sele på smider han sig ned og skaber sig og bider efter mine sko og bukseben. Jeg prøver at sige NEJ og rose når han er rolig (også med godbidder) men han er ikke så modtagelig. For det meste hjælper det hvis han får stoppet en godbid i munden mens han får sele på, men når han har spist den er vi lige vidt. Jeg prøver naturligvis at bevare roen, men jeg synes det kan være svært :P Hvad gør i med jeres hvalpe? Jeg er ret sikker på at han tror det er en leg, men det virker lidt som om han kører sig selv lidt op..

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Har din hvalp nogle ting at bide i og gnaveben at tygge i en hund din hund er nok ved at skifte tænder og derfor bider og tygger de meget ligesom små børn  det holder op når den har skiftete tænder husk den skal have masser af legetøj så slipper du for alt det bideri vi har 5 hunde og de har aldrig gjordt dette da de har masser af legetøj og tyggeting.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Måske er det ingen trøst, men vi havde det samme problem med Otto, labrador, i den alder. Nu er han 11 måneder og han sidder pænt og får sele og snor på. Når jeg tænker tilbage har vi egentlig ikke gjort så meget andet end hvad du gør. Stoppe en godbid i munden på ham mens du giver selen på. Ifbm. han blev ældre tog det af og nu er der ikke noget.

Redigeret af dplmokka

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×