Hop til indhold

goodie

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

goodie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Ja jeg har en hanhund som også har prøvet dette og det tog ½ år i gen op træning og han kom sig, når en hund har haft denne skade må de løbe i sand da det belaster for meget fremover,ingen lange gåture men små korte ture også på hårdt underlag er bedst.Vi fodre med lav fedt % og høj køD % det hedder APLAWS og kan købes på zooplus men er ret dyrt men det virker i pels kvalitet og hundes bygning ser sund ud.
  2. Har din hvalp nogle ting at bide i og gnaveben at tygge i en hund din hund er nok ved at skifte tænder og derfor bider og tygger de meget ligesom små børn det holder op når den har skiftete tænder husk den skal have masser af legetøj så slipper du for alt det bideri vi har 5 hunde og de har aldrig gjordt dette da de har masser af legetøj og tyggeting.
  3. goodie

    Heste og hunde

    Du bør holde din hund i snor på offentlig steder ellers er du sku selv ude om hvis din hund bliver sparket af en hest en dag.
  4. goodie

    Tandfejl

    Husk at hvalpen skal have masser af ting at gnave i nu hvor den skifter tænder, også skal du se tiden an når den har skiftet tænder og hvis det ikke er gået i orden er det en handles fejl og du skal have refundere penge tilbage der kan læse om det på DKK
  5. Den stakkels hund keder sig ekstremt meget Du kunne jo gå med den ud når den skal tisse og lave noget arkivering af søg i haven efter sin mad eller lege med den når børne sover Det lyder som en desperat hund i mine øjne som er blevet svigtet og slet ikke bliver aktiveret nok en hund kræver lige så meget som børn gør.du har svigtet din hund pga af du har fået børn.
×
×
  • Tilføj...