Hop til indhold

ny hund finansiering


MikkelS
 Share

Recommended Posts

Hej,

Jeg har (sammen med min kæreste og børn) ledt efter hund i et stykke tid, og vi er kommet frem til at en Labradoodle (med ordenlig stambog) i er noget vi alle sammen gerne vil have.

Vi tænker at vi også skal have et lille hus til den, en snor og lidt legetøj, så derfor løber tingene nok samlet set op i 20.000-25.000 kr.

Kender I nogle forhandlere/kenneler, hvor man kan få billig finansiering, eller er får man bedre tilbud ved at benytte en dedikeret hjemmeside til at finde finansieringen? Noget i stil med Goloan eller lignende.  

Vi har afsat penge i budgettet til at afbetale over 2-3 år alt efter hvad vores rente ender på, og hvad lånet samlet set løber op i + de løbende omkostninger til at holde vores nye familiemedlem i live. :)

Link til indlæg
Del på andre sites

I skal bare tænke på at hunden jo også koster, den kan blive syg, dyrlæge er rigtig dyrt, den skal vaccineres, der er udgift til som minimum et hvalpe hold men med en labrador skal i også regne med unghundetræning og sikkert også videre træning hvis hunden skal have det godt, en ung labrador er vild, meget vild og er ofte alt for meget for så små børn, de vælter som kegler omkring en glad labrador.

så faktisk er det rigtig smart at vente 4-5 år.

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Vent.
har i ikke råd til hunden nu, så har I heller ikke råd til træning, ordenligt foder (og ikke bare noget skod noget pga en fancy reklame) , dyrlæge og alt det andet der render på.


OG finder i en opdrætter der vil sælge til jer på afbetaling, så LØB. Så er det knagme ikke en god opdrætter!!

Hvis det vil tage jer 2-3 år at betale det af, så er pengene alt for små.
Vent vent vent og mht til jeres børns alder, så er det bare bedre jo ældre de er.

Vi har selv labrador og kombinationen børn og hunde skal man tænke MEGET over, @Alfen har helt ret i at en ung labrador vælter børn som kegler.
Når børnene er så små, er der så tid til at gå til træning hver uge de næste mange år? Har I overskud til en unghund der bider i alt legetøj, fodtøj og lign (og det skal der så være penge i budgettet til også)?

er der tid hver morgen til aktivering af hunden inden børnene skal i børnehave og skole og i skal på job?
Når I så kommer hjem så er det første aktivere hunden og lufte den, det falder gerne sammen med trætte og sultne børn efter institution og lige inden aftensmad.

 

Tænk jer meget godt om og når I når frem til at det er tid til en hund...... hvad gør så at en stamtavle er ordentlig? hvad skal I se efter?

 

Link til indlæg
Del på andre sites

18 minutter siden, MikkelS skrev:

Er træning så vigtig? Vi havde tænkt at man sagtens kunne overleve uden.

JA, det er uhyre vigtigt.
Det giver jer et bedre samarbejde men det giver også et sammenhold og udfra hvad du skriver, så har I ikke den nødvendige viden om at have hund.
Vi har haft hund i knap 20 år (labradors) og vi går stadig til træning, både med hvalp og hende på 6 år og begge elsker det og vi lærer stadig noget.

Husk at I får en hund der er skabt til at arbejde, ikke bare til at være hjemme og ikke bruge hjernen (så bliver de satme kreative).

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...