Gæst Sitto Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Jeg fodrede med Orijen og var MEGET tilfreds med det :5up: Begge hunde elsker det . Men Kency kunne dog ikke tåle det, hun har allergi . Så jeg begyndte at fodre med hjemmelavet foder - med det mærkede vi knap nok noget til hendes allergi Da Kency flyttede kom Sitto over på Orijen igen . Det er det eneste tørfoder hun har gidet spise gennem lang tid, uden at blive træt af det . Hun bliver også fodret med det hos sine nye ejere Og Kency er kommet over på noget helse-tørkost som hun kan fungere på trods sin allergi . Så det er også super godt :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Det lyder lækkert. Men er det virkelig til at skære i frossen fiskefars? Og hvilken temperatur sætter du ovnen på? med en ordentlig kniv er det ellers så lad det tø op en lille smule... grunden til at jeg skærer det mens det er frossent er kun fordi det er nemmere at få regelmæssige stykker ud af det når det er stift istedetfor når det er smat Jeg sætter ovntemperaturen ret lavt, omkring de 120 grader, og giver dem indtil de er lysebrune og helt hårde som små kiks Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 godt der er kommet gang i min tråd. Skal sikkert til at lave ejen mad. Nogle der har en opskrift uden den skal sættes i oven? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 der er en opskrift i annemaries tråd om foder... det jeg snakker om der skal i ovnen er kun godbidder Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Ja, ved jeg. Jeg mente også godbider..:blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Ja, ved jeg. Jeg mente også godbider..:blink: De fleste opskrifter på godbidder kræver det skal i ovnen, men man behøver jo ikke som sådan at "lave" dem ved at mikse ingredienser sammen... man kan også fx koge kylling eller andet kød og skære det ud i små tern, eller give rå kødstykker... Små stykker kogt lever bagt i ovnen er også godt... eller oksefars, havregryn og æg mikset sammen og rullet til små boller og bagt i ovnen... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Kender du en hurtig og nem opskrift? og hvor mange grader? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 den nemmeste jeg kender er den jeg har givet sonja tidligere i tråden. En bakke frossen fiskefars skæres i små tern og smides i ovnen ved ca 120 grader indtil de er lysebrune og hårde som små kiks.... det kalder jeg "den dovne hundemors godbidder" eftersom man ikke skal gøre noget som helst selv ved ingrienserne, kun skære det i små bidder Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 ok tusen tak. je ved godt det er meget at forlange men kender du så en mere luxus ret, til en lux lab? den behøver ikke at være nem.. Bare sådan jeg har to ting at vælge imellem;-) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hailey Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Gode godbidder er hajfileter som er kogt, skåret ud i tern og tørret i ovnen ved 100 grader :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 ok tusen tak. je ved godt det er meget at forlange men kender du så en mere luxus ret, til en lux lab? den behøver ikke at være nem.. Bare sådan jeg har to ting at vælge imellem;-) her er en opskrift på hjemmelavet foder, den er nem at følge http://www.hunde-forum.dk/foder/453-hjemmelavede-madvarer-og-godbidder-til-hunden-26.html#post144307 1 Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Gode godbidder er hajfileter som er kogt, skåret ud i tern og tørret i ovnen ved 100 grader :mums: Tak:-) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 her er en opskrift på hjemmelavet foder, den er nem at følge http://www.hunde-forum.dk/foder/453-hjemmelavede-madvarer-og-godbidder-til-hunden-26.html#post144307 tak:-) du fortjener karma. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 tak:-) du fortjener karma. Så skal jeg osse have Her er starten af tråden, også med opskrifter, der er også opskrifter på godbidder http://www.hunde-forum.dk/foder/453-hjemmelavede-madvarer-og-godbidder-til-hunden.html De bedste godbidder synes jeg er kogt kød skåret ud i passende stykker, det giver også mest for pengene Fx kogt hjerte, lever, kalkunbryst, kyllingebryst, kotelet, skinke (rå, ikke saltet), cuvette. Til søg er svitset hakket magert kød rigtigt godt, tusinde godbidder Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Februar 15, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Så skal jeg osse have Her er starten af tråden, også med opskrifter, der er også opskrifter på godbidder http://www.hunde-forum.dk/foder/453-hjemmelavede-madvarer-og-godbidder-til-hunden.html De bedste godbidder synes jeg er kogt kød skåret ud i passende stykker, det giver også mest for pengene Fx kogt hjerte, lever, kalkunbryst, kyllingebryst, kotelet, skinke (rå, ikke saltet), cuvette. Til søg er svitset hakket magert kød rigtigt godt, tusinde godbidder Ja, men kan vist ik give mere karma til dig:lol:. Den siger et eller andet:???: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Zaz-zaz Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Så skal jeg osse have Her er starten af tråden, også med opskrifter, der er også opskrifter på godbidder http://www.hunde-forum.dk/foder/453-hjemmelavede-madvarer-og-godbidder-til-hunden.html De bedste godbidder synes jeg er kogt kød skåret ud i passende stykker, det giver også mest for pengene Fx kogt hjerte, lever, kalkunbryst, kyllingebryst, kotelet, skinke (rå, ikke saltet), cuvette. Til søg er svitset hakket magert kød rigtigt godt, tusinde godbidder Det er da en hund, der lever det søde liv ! Det kunne Simbas mennesker lærer en del af ! 1 Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Ja, men kan vist ik give mere karma til dig:lol:. Den siger et eller andet:???: Man skal give til 3 før man kan give til den samme igen Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Det er da en hund, der lever det søde liv ! Det kunne Simbas mennesker lærer en del af ! Det er ikke ret svært eller tidskrævende Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Pedigree er da ikke noget af det dyreste foder *S* Tværtimod.. Det er noget billig bras Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Zaz-zaz Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Det er ikke ret svært eller tidskrævende Nope, det ser ud til at være lige for. Vi har vist bare aldrig fået os selv videre end til Frolic...hvilket man nok burde, da jeg har en følelse af, at kogt hjerte og lignende er noget sundere end Frolic. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret Februar 15, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 15, 2009 Nope, det ser ud til at være lige for. Vi har vist bare aldrig fået os selv videre end til Frolic...hvilket man nok burde, da jeg har en følelse af, at kogt hjerte og lignende er noget sundere end Frolic. Jo, det tror jeg osse, men selvfølgelig kan man tilsætte salt, sukker og andre tilsætningsstoffer, så Frolic er bedre Jeg selv havde ikke troet på det for nogle år siden hvis jeg vidste kvad jeg koger til hunde idag Jeg troede det tog en masse tid, men man kan lave en masse samtidig eller læse avisen eller en bog, børste hunden, lege med den eller andet medens gryden småkoger, så egentlig er det ikke så slemt :hmm: Ofte tænker jeg at folk tror jeg er åndsvag at jeg koger alt det, men det er faktisk nemmere end man tror Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.